- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 34
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Yani boş kese için bu görüntü cok büyük kist falan olsa dr söylerdi die düşünüyorum bence bu mesaneniz ama tabi yine bi dr a görünmekte fayda varolabilio cnm duydum bi kişinin kesesinde beebk yokmuş bu çok yakından tanıdım biri ve aşağıdaki radyolojide çıkmış bu ortaya .. doktor boş gebelik olduğunu sölememiş
boş gebelik diyemiycrm buna ama doktor aynı doktor ve sanki başından savar gibi konuştu oyüzdrn kafam çok karıştı oyüzden bi gidicem hemde sol kasığımda batmalar oluo ağrılar ağrısından uyuyamıprum gecelerce bide sanki orda ağırlık var gibi işte adama anlatıom bişi yok diye geçiştirio boş yeremi uyuyamıprum benYani boş kese için bu görüntü cok büyük kist falan olsa dr söylerdi die düşünüyorum bence bu mesaneniz ama tabi yine bi dr a görünmekte fayda var
Baska bi kadın doğumcuya git bence canım suprapubik bölgeye en iyi o bakar incelerboş gebelik diyemiycrm buna ama doktor aynı doktor ve sanki başından savar gibi konuştu oyüzdrn kafam çok karıştı oyüzden bi gidicem hemde sol kasığımda batmalar oluo ağrılar ağrısından uyuyamıprum gecelerce bide sanki orda ağırlık var gibi işte adama anlatıom bişi yok diye geçiştirio boş yeremi uyuyamıprum ben
istemiorsun ama rahmin toplanmadığı için yeni gelecek bebekte düşme tehlikesiyle karşılaşacaksın bitanem ii düşün bi baktır rahmin toparlandı ise o zmn korunmaSelam herkese bende 30 eylülde kurtaj olmak zorunda kaldım normalde adetlerim çok düzenliydi 28 günde bir kurtaj sonrası 32.gün oldum 3 gün önce regl bitti tekrar çalışmalara basliycam doktorum 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum :)
baklım yakınımda iyi bir kadın doğumcu var ama başka doktora gidenleri almıomuş bakmuomuş ve randevu almakta zor muş çok doluymuş randevu alabilirsem gidicemBaska bi kadın doğumcuya git bence canım suprapubik bölgeye en iyi o bakar inceler
Haklisin canım ama rahim iyi durumda değilse zaten olmaz die düşünüyorum kontrole gidicem tabi ona göre de yol izleyebilirim 3-6 hatta daha fazla bekleyip sonra hamile kalınca da dusebiliyo Rabbim hayırlısı ni nasip etsin inşallah :)istemiorsun ama rahmin toplanmadığı için yeni gelecek bebekte düşme tehlikesiyle karşılaşacaksın bitanem ii düşün bi baktır rahmin toparlandı ise o zmn korunma
evet bitanem bi git porgesteronuna rahmine falan baktır .. doktorlar geneld rahmin toparlanması için o süreyi verirler aşığı yukarı hep aynı süredir. bnmki kimyasal olduğu için bi sürem yoktu ama araya adet girdi ... ama ben arrtık bebek bebek demiorum 8 aydır evliyim 6aydır bebek bebek die ttuturuoz daha erken diorum eşimde öle dio artık korunmuycaz ama artık bir yıl dolmadanda illa bebek demiycezHaklisin canım ama rahim iyi durumda değilse zaten olmaz die düşünüyorum kontrole gidicem tabi ona göre de yol izleyebilirim 3-6 hatta daha fazla bekleyip sonra hamile kalınca da dusebiliyo Rabbim hayırlısı ni nasip etsin inşallah :)
inşallah grlir cnmkızlar ben adet oldum malesef yeni bat 5 aralık bakalım bu ay gelicekmi bebiş hayırlısıyla
Teşekkür ederimevet bitanem bi git porgesteronuna rahmine falan baktır .. doktorlar geneld rahmin toparlanması için o süreyi verirler aşığı yukarı hep aynı süredir. bnmki kimyasal olduğu için bi sürem yoktu ama araya adet girdi ... ama ben arrtık bebek bebek demiorum 8 aydır evliyim 6aydır bebek bebek die ttuturuoz daha erken diorum eşimde öle dio artık korunmuycaz ama artık bir yıl dolmadanda illa bebek demiycez
amin bitanem allah hayırlısını versin belki oyüzden olmuo hayırlısını istedğimiz için allah sabredin hayırlı olan bugün olmuycak diyodur bide bu yönden bakmak lzmTeşekkür ederimbende rahat olmaya çalışıyorum ama ne kadar olabilirim anlarsın çünkü aşağı yukarı hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz Rabbim hayirlisiyla versin
Aynen canım Doğru zaman herşeyin hayırlısı :) bu gün bi haber izledim mesela 47 yasında bi kadın yıllarca çocukları olmamış son zamanlarda sürekli karnı agrimis doktora gitmemiş en son dayanamiycak hale gelmiş hastaneye gitmiş 1 saat sonra doğum yapmış Rabbim in mucizesi kadın hamileligiden herseyinden habersiz anne oluyo :) mucize işte 1 saat içinde hamile olduğunu öğrendi bebeği kucağına aldı :)amin bitanem allah hayırlısını versin belki oyüzden olmuo hayırlısını istedğimiz için allah sabredin hayırlı olan bugün olmuycak diyodur bide bu yönden bakmak lzm
olabilio cnm ya allah hepimize hayırlısını versin ben hep bu hayatta hayırlısını istedim çok üzüldüm çok sınavdan geçtim mükafatı hayatın bana verdiği en güzel şey eşim oldu ♥♥ RABBİM BU GÜNLERİMİ ARATMASIN... AMİNN....Aynen canım Doğru zaman herşeyin hayırlısı :) bu gün bi haber izledim mesela 47 yasında bi kadın yıllarca çocukları olmamış son zamanlarda sürekli karnı agrimis doktora gitmemiş en son dayanamiycak hale gelmiş hastaneye gitmiş 1 saat sonra doğum yapmış Rabbim in mucizesi kadın hamileligiden herseyinden habersiz anne oluyo :) mucize işte 1 saat içinde hamile olduğunu öğrendi bebeği kucağına aldı :)
AMİNNN :)olabilio cnm ya allah hepimize hayırlısını versin ben hep bu hayatta hayırlısını istedim çok üzüldüm çok sınavdan geçtim mükafatı hayatın bana verdiği en güzel şey eşim oldu ♥♥ RABBİM BU GÜNLERİMİ ARATMASIN... AMİNN....
amin cnm bnmAMİNNN :)
hoş geldin bebeğimm[/QUOTE hoş bulduk cano ben kirmizi kart yedim gene mutsuzum
Canım benim insallahhayırlı haberler olsun ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?