birlikte bekleyelim :)

kızlar regle 6 gün var ama regl olacak gibi karnım ağrıyor neden acaba hiç ümidim kalmadı
Aynen canımmmm benimde 6 gün var ve çok fena sancım var bugün.. Dün düğün vardı gittim dar giyindim kasıklarım nasıl ağrıdı bugünde adet olacak gibi sancı var belim ağrıyo bi de sol kasığım

aynıları bendede var canım yinede kırmızıyı görmeyince var gibi hissediyoruz.bakalım 6 gün sonra ne olacak.

jindamcım ben dayanamayıp gebelik testi yaptım silik çıktı :) ama tam güvenmiyorum bir kere daha olmuştu cünkü adetime yakın tekrar yapcam.

Canım tam emin değilim ama acaba rahmin kalınlaşmis olabilir mi hani adetten sonra vücut kendini hamileliğe hazırlıyor rahim kalınlaşıyo ya belki öyledir
bilmiorum cnm o yuvarlak şeye aklım eremedi bilmiorum delircem haftaya bi tekrar gidip radyoloji uzmanına gidicem ondan ultrason istiycem

Canım ben 4 sene ultrasonda calıstım bi problem olsa drnuz mutlaka söylerdi söylememe gibi bi şhtimal yok bu görünen mesaneniz olabilir
olabilio cnm duydum bi kişinin kesesinde beebk yokmuş bu çok yakından tanıdım biri ve aşağıdaki radyolojide çıkmış bu ortaya .. doktor boş gebelik olduğunu sölememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…