- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Aynen canımmmm benimde 6 gün var ve çok fena sancım var bugün.. Dün düğün vardı gittim dar giyindim kasıklarım nasıl ağrıdı bugünde adet olacak gibi sancı var belim ağrıyo bi de sol kasığımkızlar regle 6 gün var ama regl olacak gibi karnım ağrıyor neden acaba hiç ümidim kalmadı
aynıları bendede var canım yinede kırmızıyı görmeyince var gibi hissediyoruz.bakalım 6 gün sonra ne olacak.Aynen canımmmm benimde 6 gün var ve çok fena sancım var bugün.. Dün düğün vardı gittim dar giyindim kasıklarım nasıl ağrıdı bugünde adet olacak gibi sancı var belim ağrıyo bi de sol kasığım
Bakalım canım hayırlısıysa olur inşallahaynıları bendede var canım yinede kırmızıyı görmeyince var gibi hissediyoruz.bakalım 6 gün sonra ne olacak.
İNŞALLAH CANIM YAA GÜNLER GEÇMEK BİLMEZ ŞİMDİBakalım canım hayırlısıysa olur inşallah
Bence çıkmaz tatlım çünkü ben diğerinde 5 gün önce yapmıştım negatiftıJİNDAM İDRAR TESTİ YAPSAK ÇIKMAZ DEMİ CANIM ?
YAA BEKLİCEZ YANİ CANIMBence çıkmaz tatlım çünkü ben diğerinde 5 gün önce yapmıştım negatiftı
Aynen canım sabretmemiz gerek :) yoksa ben her gün test yaparım meraktanYAA BEKLİCEZ YANİ CANIM
aynen bitanemAynen canım sabretmemiz gerek :) yoksa ben her gün test yaparım meraktan
Resmini atsana canım çok heycanlandimjindamcım ben dayanamayıp gebelik testi yaptım silik çıktı :) ama tam güvenmiyorum bir kere daha olmuştu cünkü adetime yakın tekrar yapcam.
Canım bunu ne zaman yaptı doktor sana kimyasaldan kaç gün sonra
Canım bunu ne zaman yaptı doktor sana kimyasaldan kaç gün sonra
Canım tam emin değilim ama acaba rahmin kalınlaşmis olabilir mi hani adetten sonra vücut kendini hamileliğe hazırlıyor rahim kalınlaşıyo ya belki öyledirneredeyse iki hafta sonra çarşamba günüydü bu hafta
bilmiorum cnm o yuvarlak şeye aklım eremedi bilmiorum delircem haftaya bi tekrar gidip radyoloji uzmanına gidicem ondan ultrason istiycemCanım tam emin değilim ama acaba rahmin kalınlaşmis olabilir mi hani adetten sonra vücut kendini hamileliğe hazırlıyor rahim kalınlaşıyo ya belki öyledir
Tabi canım eğer kafanda soru işaretleri varsa git Ama stres yapma önemli bi şey değildir inşallahbilmiorum cnm o yuvarlak şeye aklım eremedi bilmiorum delircem haftaya bi tekrar gidip radyoloji uzmanına gidicem ondan ultrason istiycem
inşallah cnm şuan tek taktığım konu buTabi canım eğer kafanda soru işaretleri varsa git Ama stres yapma önemli bi şey değildir inşallah
Canım ben 4 sene ultrasonda calıstım bi problem olsa drnuz mutlaka söylerdi söylememe gibi bi şhtimal yok bu görünen mesaneniz olabilir
olabilio cnm duydum bi kişinin kesesinde beebk yokmuş bu çok yakından tanıdım biri ve aşağıdaki radyolojide çıkmış bu ortaya .. doktor boş gebelik olduğunu sölememişCanım ben 4 sene ultrasonda calıstım bi problem olsa drnuz mutlaka söylerdi söylememe gibi bi şhtimal yok bu görünen mesaneniz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?