birlikte bekleyelim :)

Selam kızlar; Bildiğiniz gibi bugün adet olmam lazım normalde. 5 gün önce test yptım negatif.
Bende belirtiler;
1) yaklaşık 8 gündür mide bulantım var
2) Diz kapaklarım ağrıyor
3) 2 gündür aralıklı olarak bir sağ kasığım bir sol kasığım ağrıyor
4) karnımın içine iğneler batıyorlar sanki
5) Yaklaşık 10 gündür gögüs hassasiyetim var
6) 3 gündür bel ağrım var
7) dün gece yatarken sağ Yumurtalık'ta bıçak batırılma gibi bir acı duydum 5 kez falan
8) Normalde adetim yaklaşırken kahverengi akıntım olurdu şimdi adet günüm olmasına rağmen arasıra sütbeyaz akıntım oluyor bazende şeffaf akıntım var.
9)kasıklarım aşırı dolu gibi sanki heran adet olacak gibiyim
Test aldım ama yapmaya cesaret edemedim bugünde adet olmazsam yapcam inşallah. Sizde var mı böyle belirtiler

Son düzenleme:
bunlar gebelik belirtileri
bende hamileyken yaşamıştım .. bence geçkalmadan yap bnm ki biraz geç oldu ve bebk düştü hani önceden bilseydim düşmemesi için elimden geleni yapardım.. inş sen kucağına alırsın

CANIM 5 GÜN ÖNCE NEGATİFTİ O YÜZDEN YAPMAYA ÇEKİNİYORUM HA BİRDE KASIKLARIM AŞIRI DOLU SANKİ HERAN ADET OLACAKMIŞIM GİBİSÜREKLİ LAVABODAYIM KORNTOL ETMEK İÇİN

ay keşke canım ya eşim çok istiyor onu öyle gördükçe çok üzülüyorum.
bizde çok istioruz ama işte bebek gittiğimden beei eşimin üzüldünü hep his ediorum bende çok üzülsemde ona belli etmemeye çalışıorum ... karar vrdim herşeyi akışına oluruna bırakıcam ne gelirse allahtan

bende daha önce bir düşük yaptım canım. ondan beride yok olmuyor. Heray beklemedeyiz. Benimde buay hiç umudum yoktu eşim geçen hafta gece uykudan uyandırdı beni hayatım hissediyorum bu ay hamilesin dedi ondan beri acaba olur mu diye düşünmeden edemiyorum

anlıorum senide inş kavuşursun bebeğine

Canım bence test yap hamilelik belirtileri bunlar hem adet olacağın varsa olursun zaten o yüzden testi geciktirme derim

Sabah ilk idrarımla yapayım diyorum canım. Şuan gögüslerim sızlıyor ya Ama benim içimde hamile olduğuma dair en ufak bir umut yok
Bende geçen hamileligimde öyleydim canım belirti var ama umut yok hatta 3 gün geçti öyle test yaptım korktum negatif görmekten... Bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruz... O kadar ihtiyacım var ki buna

Bende geçen hamileligimde öyleydim canım belirti var ama umut yok hatta 3 gün geçti öyle test yaptım korktum negatif görmekten... Bu ay inşallah hepimiz hamiş oluruz... O kadar ihtiyacım var ki buna
aynen canım benimde çok ihtiyacım var buara resmen kabus gibi günler geçiriyorum bu bebek bana öyle iyi gelcek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…