• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birlikte bekleyelim :)

interiorarchitect

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
9.147
11.375
248
herkese merhabaaaaa :)
16 ekimde boş gebelikten kürtaj oldum ne yazık ki :( 1 hafta sonra doktora gittim kontrolümü yaptı korunmam gerekiyor mu dedim gerek görmüyorum dedi bugün 15 gün oldu kürtaj olalı
tek başına beklerken zaman geçmiyor o yüzden benim gibi sabırsızsanız birlikte bekleyelim bebişlerimizi :)

Merhabacjinda bende eylül ayında kürtaj oldum 2 aylık bebegimin kalbi durdu banada doktorun korunmaya gerek yok dedi o günden bugüne korunmuyorum bu ayda kırmızılari gördüm bakalım nezemana kısmet olucak

Merhabacjinda bende eylül ayında kürtaj oldum 2 aylık bebegimin kalbi durdu banada doktorun korunmaya gerek yok dedi o günden bugüne korunmuyorum bu ayda kırmızılari gördüm bakalım nezemana kısmet olucak
rabbim en kisa zamanda nasip etsin canım hepimize bat ne zaman

Jindacim ben dün idrar testi yaptım hayalet bir çizgi gözüktü hatta komsumada gösterdim oda gordu bunun üzerine kan verdim negatif oyuzden ben kırmızılari bekliyorum

Jindacim ben dün idrar testi yaptım hayalet bir çizgi gözüktü hatta komsumada gösterdim oda gordu bunun üzerine kan verdim negatif oyuzden ben kırmızılari bekliyorum
Canım o testlere ben hiç güvenmiyorum sırf o yüzden geçen sefer dijital gebelik testi aldım o yanılmıyor o yüzden bunda da gecikirse adetim direk kan yaparım

Kan da da geç çıkabiliyo benim burdan bi arkadaşım adet olmadı 15 20 gün gibi bi zaman geçti hatta adet söktürücü
Bile kullandı adet olmadı ona rağmen.meğersem hamilemis

Merhaba banada yer varmi :- ) 13eylulde dusuk yaptım biR adet gecirdimsimdide adet bekliyorum 7si olması lazim ama biR dusuk yaptigim icin erken yada gec olabilrde sanırım ayrıca kendimi hamile sanan psikolojisi bozuk bi insanım :) butun belirtilerin var ya hamileyim ya poskolojim bozuk :)

Merhaba banada yer varmi :- ) 13eylulde dusuk yaptım biR adet gecirdimsimdide adet bekliyorum 7si olması lazim ama biR dusuk yaptigim icin erken yada gec olabilrde sanırım ayrıca kendimi hamile sanan psikolojisi bozuk bi insanım :) butun belirtilerin var ya hamileyim ya poskolojim bozuk :)

hosgeldin canim. Gecmis olsun kafani rahat birak insallah tekrar hamile kalirsin

Hoş geldinmelisa Benim ilk kaybimda adetden ayırt ettiğim tek özellik baş donmesiydi 9 ay uğraşıp sonunda hamile kalınca bas dönmesini bile normal karsilamistim düşün artık nekadar umudumu kaybetmistim şuan ise baş dönmesi yok canım ya kanda negatif olduğu için heyecan kalmadı bir sonraki bata kaldıartik

Canımm tabi ki de yerimiz bolca var hoşgeldin :-) aynı durum bende de var psikoloji darmaduman :-) bende hep hamile hissediyorum kendimi bakalım belki de gerçekten hamişizdir :-)

Hoş geldinmelisa Benim ilk kaybimda adetden ayırt ettiğim tek özellik baş donmesiydi 9 ay uğraşıp sonunda hamile kalınca bas dönmesini bile normal karsilamistim düşün artık nekadar umudumu kaybetmistim şuan ise baş dönmesi yok canım ya kanda negatif olduğu için heyecan kalmadı bir sonraki bata kaldıartik
Ümit kırmak yok canım olursa güzel olur olmasa da rabbimin bir bildiği var deyip umutla beklemeye devam ederiz :) stres bizim bebeklerimizin düşmanı mümkün olduğunca uzak tutalım onu :-) işte bu yüzden bu konuyu açtım çünkü ben tek kalınca hep kötü şeyler geliyor aklıma stres oluyorum ama burda konuşunca rahatlariz inşallah :-)

Back