Birleşmede Ağrı ve Hamilelik Tedirginliği

İlişkiye girmeden önce iyice uyarılıyor musunuz? Vajinanız yeterli ıslanıyor mu? Kayganlaştırıcı kullanmanızı öneririm

Ablacim içine foşur foşur boşaltıp hamile tedirginliği yaşaman da biraz şov yani iyi misiniz siz ?? Zaten korunmadan sevişmeyi kabul ederek direkt gel beni hamile bırak diyosunuz . Hiç tedirgin olmayın çift çizgi yakındır .

İlişkiye girmeden önce iyice uyarılıyor musunuz? Vajinanız yeterli ıslanıyor mu? Kayganlaştırıcı kullanmanızı öneririm
Kullanıyoruz evet ama nedense ağrılı acılı oluyor vajinam baya dar girişler bile zor oluyor zevk alamıyorum canim yandığı için nasıl geçer bu durum

Merhabalar bi sorum olacaktı ilişkiye gireli 2 ay kadar oldu 5 6 defa falan girdik eşim görevde olduğu için sık sık olmadı. Şöyle bi sorun var ilişkim acılı oluyor zevk alamıyorum eşimin penisi çok büyük ve kalın ondan mı kaynaklı acaba,? Girişte de ileri geri yaparken de acı oluyor ilişki bitsin diye dua ediyorum resmen neden böyle oluyor tavsiyeniz var mı lütfen fikri olan varsa yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…