Birleşemiyoruz

Canısı acısada geçiyor hep kalmıyor en fazla bir hafta sonra zevkini almaya başlayınca, neye bukadar zorlandım dersin derin nefes alırken eşin girsin . Yada benim taktiğimi uygula ( bu gerizekalı yaptıysa bende yaparım ) çevrende vardır bunu dediğin biri kesin çok işe yarıyor beni çok gaza getirdi birde ilişki öncesi sıcak bi duş al jell kayganlaştırıcı sürün . Psikolojikmen odaklanıyosan acıyacak diye bi yerden sonra ıslaklık gidiyor .

Elinizle koymayın valla ben öyle yaptığımdan 6 ay ilişkiye giremedik vajinismus sanıyordum kendimi meğerse becerememişiz

Kendinizi kasmayın kastıkça acınız artar. Ben şimdi bile ilk başta istemsizce hafif kasıyorum biraz acı hissediyorum sonra kendimi gevşetiyorum. Gevşettiğim an sıkıntı kalmıyor emin olun. Daha yenisiniz vajinismus düşünmeyin hemen. Yavaş yavaş deneyin ve düşünmeyin akışa bırakın

İlk zamanlar bizde de aynı durum olmuştu öncesinde sorun yok iş o ana gelince acıyor diyerek eşimi itiyordum o da korkuyordu vazgeciyordu,bu şekilde haftalar geçince eşim kararlı durdu ben de eninde sonunda olacak diye kendimi eşime bıraktım evet acıdı ama öyle dayanilmicak bir acı değil,

Canım konumun eşli deneme kısmını ve püf noktasını oku kayganlaştırıcı ya da Hindistan cevizi yağı ya da bebek yağı kullan ıslansan bile kullan çok daha rahat olur .

Ben zevki zaman almaya başlıycam acaba

Islaklık varsa daha kolay ilk seferde biraz acıyor ama kendini eşine bırak sıkma en fazla 5 dk canın yanar sonrasında geçiyor

Birliktelik gerçekleşti mi? Şu kayganlaştırıcılar çok iyi, iğne deliğinden bile geçirir öyle bi şey
Sonunda gerçrkleşti. Dediğiniz gibi kayganlaştırıcı aldık bide sıktım dişimi napıyim
Birliktelik gerçekleşti mi? Şu kayganlaştırıcılar çok iyi, iğne deliğinden bile geçirir öyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…