Evet rahat olur çünkü ilk olanda oldukça endişeli olduğunuz için zevkine varamıyorsunuz ki sonrasını söylemiyim ayıp olur yaşayın görün niye bu kadar sıkmışım kendimi diyeceksinizTam birlesme olduktan bundan sonrakiler daha rahat olur mu ?
Ben zevki zaman almaya başlıycam acabaCanısı acısada geçiyor hep kalmıyor en fazla bir hafta sonra zevkini almaya başlayınca, neye bukadar zorlandım dersinderin nefes alırken eşin girsin . Yada benim taktiğimi uygula ( bu gerizekalı yaptıysa bende yaparım ) çevrende vardır bunu dediğin biri kesin çok işe yarıyor beni çok gaza getirdi birde ilişki öncesi sıcak bi duş al jell kayganlaştırıcı sürün . Psikolojikmen odaklanıyosan acıyacak diye bi yerden sonra ıslaklık gidiyor .
Kendi vucüdunu tamamen teslim ettiğinde ..Ben zevki zaman almaya başlıycam acaba
Birliktelik gerçekleşti mi? Şu kayganlaştırıcılar çok iyi, iğne deliğinden bile geçirir öyle bi şeyBen zevki zaman almaya başlıycam acaba
Sonunda gerçrkleşti. Dediğiniz gibi kayganlaştırıcı aldık bide sıktım dişimi napıyimBirliktelik gerçekleşti mi? Şu kayganlaştırıcılar çok iyi, iğne deliğinden bile geçirir öyle bi şey
Birliktelik gerçekleşti mi? Şu kayganlaştırıcılar çok iyi, iğne deliğinden bile geçirir öyle bi şey
Uf sormayınBu cinsellik kadınlar için ne zor ya
Hiç de değil aslındaBu cinsellik kadınlar için ne zor ya