Birleşemiyoruz

aslirumus

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
74
17
Kizlar merhaba kusura bakmayın biraz detay anlatacağım ama bir problemim var. 3 günlük evliyim. İlişki esnasında yeterince ıslanıyorum ama tam girisi yapamıyoruz çünkü canım cok acıyor daha ilerisine gidemiyoruz. Ilk gün biraz girmeyi başardı azıcık kanamam oldu. Ama daha fazlasına izin veremedim ağrıdan dolayı. Ama 2 gündür giremiyor bile. Islanıyorum kendi elimle penisi koymaya çalışıyorum ama cok dar sanki almıyor. Hem de bir ağrı var. Esim de cok üzülüyor canim yandığı için ama canım yandikca ittiriyorum onu. Bu durumu nasil cözebiliriz? Vajinus muyum acaba? Yoksa ben bu aciya nasıl katlanıcam? Bu ağrılar hep devam edecek mi? Tam birlesme olduktan bundan sonrakiler daha rahat olur mu ? Teşekkürler simdiden

Dişinizi sıkın ve ilk olayı kesin bu gece/bu gün halledicem diye odaklanın ilk giril zor olur ama o kısmı atlattıktan sonra inan rahatlık çökücektir.
Vajinusmus bu şekil de olmuyor diye biliyorum bilinç altına bunu işlersen etkiler seni ve yapamazsın.

Her demede bu sefer yapmam lazım diyorum ama eşim tam hazir mısın dediğinde ve yeltendiginde ay yapma tamam olmuyo diyorum agri baslar baslamaz esim de basta cok sabirliydi artık o da kizmaya basladi bu

Hemen aklından o düşünceyi at tamam mı canım vajinismus falan değilsin.. Yani bilmiyorum ben yaşamadım ama vajinismus arkadaşların yazdığına göre öyle birşey değil hiç birleşme olamıyor yani sen az buçukta olsa şey işte
Daha çok yenisiniz zamana bırakın.. Islanma oluyor demişsin ama bence sen yinede kayganlaştırıcı denemelisin.. Onu da alırken iyisini almaya dikkat et lütfen eczacıya sorup alın.. Kafanıza takıp büyütmeyin.. 3 gün dediğim gibi çok yeni daha.. Zamanla zamanla oturur herşey.. Bu çok normal.. Ben 1 ay sonra tamamen ilişki yaşayan da biliyorum.. Biraz kafanı rahatlatman lazım odaklanma "canım yanacak uff bu sefer de olmayacak" gibi şeyleri at kafandan.. Öncesinde sıcak bir duş alın misler gibi güzel kokularınızı sürün bi güzel gevşeyin Sonra uzun uzun sarılın iste içinizden ne geliyorsa anladınız siz ondan sonra olur inanın.. Canınız yandığı an devam etmeye kalkmayın eşinize kibarca hayatım ara verelim biraz bekleyim şeklinde konuşun.. Bir de bence kontrolü siz alın pozisyon olarak üstte olmayı deneyin başta siz yönetin istediğiniz yerde de bırakabileceğinizi düşünün ve rahatlayın.. İnşallah en kısa zamanda probleminiz çözülür ama büyütecek birşey yok...

Önce parmakla deneyebilirsiniz. Penise göre daha ince sonuçta. Kayganlaştırıcı mutlaka kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…