Kayganlaştırıcı jel kullanın. Devamı çok zevkli emin olun.3 gün çok yeni halledersiniz. Hemen vajinismus diye düşünmeyin.
[/QUOMuhtemelen ben kendimi ilk günku acıya şartladım aciycak diye musade etmiyorum bileKayganlaştırıcı jel kullanın. Devamı çok zevkli emin olun.3 gün çok yeni halledersiniz. Hemen vajinismus diye düşünmeyin.
Evet acıycak diye bütün isteğim kaçıyor.Kendini mi sıkıyorsun acaba İlkten acıyor ama girince alışıyor
Ama öyle böyle bir ağrı değil tarif edemiyorum acisiniŞöyle düşün konu sahibi, acısada öldürmez.
Belkı bes dk acıyacak ama sonra rahatlayacaksın.
Kasma kendini.
Her demede bu sefer yapmam lazım diyorum ama eşim tam hazir mısın dediğinde ve yeltendiginde ay yapma tamam olmuyo diyorum agri baslar baslamaz esim de basta cok sabirliydi artık o da kizmaya basladi buDişinizi sıkın ve ilk olayı kesin bu gece/bu gün halledicem diye odaklanın ilk giril zor olur ama o kısmı atlattıktan sonra inan rahatlık çökücektir.
Vajinusmus bu şekil de olmuyor diye biliyorum bilinç altına bunu işlersen etkiler seni ve yapamazsın.
Kayganlastiri denedik ama agri yine ayni agri zaten ben fazlasiyla islaniyorum ancak ilk agridan sonraki korkumu yenemiyorumbende ilk 1 hafta aynılarını yaşadım. bebek yağıyla çözdük biz ve, giriş olurken nefesinizi tutun yavaş yavaş bırakın
Denedim zaten islanmamda problem yoktu. Fazlasiyla islaniyorum da icime alamiyorum agridan degdigi an ağrıyor ya da ben sartlandim+1 jel kullanin
Hangi marka denediniz?Denedim zaten islanmamda problem yoktu. Fazlasiyla islaniyorum da icime alamiyorum agridan degdigi an ağrıyor ya da ben sartlandim
Ustte olmayi denedinizmiDenedim zaten islanmamda problem yoktu. Fazlasiyla islaniyorum da icime alamiyorum agridan degdigi an ağrıyor ya da ben sartlandim
sadece yarım dk dişinizi sıkın sonrası çok rahat .Kayganlastiri denedik ama agri yine ayni agri zaten ben fazlasiyla islaniyorum ancak ilk agridan sonraki korkumu yenemiyorum
Hemen aklından o düşünceyi at tamam mı canımKizlar merhaba kusura bakmayın biraz detay anlatacağım ama bir problemim var. 3 günlük evliyim. İlişki esnasında yeterince ıslanıyorum ama tam girisi yapamıyoruz çünkü canım cok acıyor daha ilerisine gidemiyoruz. Ilk gün biraz girmeyi başardı azıcık kanamam oldu. Ama daha fazlasına izin veremedim ağrıdan dolayı. Ama 2 gündür giremiyor bile. Islanıyorum kendi elimle penisi koymaya çalışıyorum ama cok dar sanki almıyor. Hem de bir ağrı var. Esim de cok üzülüyor canim yandığı için ama canım yandikca ittiriyorum onu. Bu durumu nasil cözebiliriz? Vajinus muyum acaba? Yoksa ben bu aciya nasıl katlanıcam? Bu ağrılar hep devam edecek mi? Tam birlesme olduktan bundan sonrakiler daha rahat olur mu ? Teşekkürler simdiden