- 27 Mayıs 2015
- 156
- 46
- 31
-
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
Söylediğinizi uzun süre denemedim ama denediğim zamanlarda da işine geliyor gibi oluyor kızdığım şeyleri daha rahat yapıyor sankiNe zaman ki onunla ilgilenmeyi bırakırsın.Heh işte o zaman tıpış tıpış peşinden koşar
Yok başka yolu.Çünkü kendini önemli sanıyor, bir nevi kaçan kovalanır hesabı.
Sen şimdi dersen %90 hanım kızlarımız gibi; " ama ben denedim , o zaman daha kötü oldu, beni hiç sallamadı" yok işte o işler öyle olmuyor.İki gün karışmıyorsun ,üçüncü gün dayanamayıp ya laf sokuyorsun ya da surat yapıyorsun.Gerçekten sallama ilgi alanını çek üstünden.Eğer kendi gelmezse adımı değiştiririm
Evet bende sizin dediginiz gibi yapiyorum artik kendisi geliyor sariliyor öpüyor bencede fazla ilgilenmeyin konu sahibi bir iki gun gelmez sonra gelmeye başlar hicde kafaniza takmayinNe zaman ki onunla ilgilenmeyi bırakırsın.Heh işte o zaman tıpış tıpış peşinden koşar
Yok başka yolu.Çünkü kendini önemli sanıyor, bir nevi kaçan kovalanır hesabı.
Sen şimdi dersen %90 hanım kızlarımız gibi; " ama ben denedim , o zaman daha kötü oldu, beni hiç sallamadı" yok işte o işler öyle olmuyor.İki gün karışmıyorsun ,üçüncü gün dayanamayıp ya laf sokuyorsun ya da surat yapıyorsun.Gerçekten sallama ilgi alanını çek üstünden.Eğer kendi gelmezse adımı değiştiririm
böyle diyeceğinizi biliyordum.takmayacaksınız isterse bir ay boyu gece gündüz gitsin ailesine ,eninde sonunda baktı ki siz sallamıyorsunuz(tirip,surat asma,laf sokma,imalı konuşma yok) o zaman noluyo bu kadına deyip sizin için çabalayacak.İsterseniz denemyin devam edin laf söyleyip,trip yapmaya ,asla değişmezSöylediğinizi uzun süre denemedim ama denediğim zamanlarda da işine geliyor gibi oluyor kızdığım şeyleri daha rahat yapıyor sanki