- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- Konu Sahibi kakarakubara
Anlamadım sizin evde kutlanıyorsa nereye gitmeniz gerekiyor anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce bizde kutlanacak sonra onlar arabayla bizler minibüsle ilçeye gidecekmişiz akşamına kayınbabam orda yemek verecekmiş ya yemek sonrası yada ertesi gümn eltimin annesigilde tekrar bir kutlama olacakmışAnlamadım sizin evde kutlanıyorsa nereye gitmeniz gerekiyor anlamadım.
ana soran yok ki eşimle plan yapmışlar eşimde ben tepki verince söylenip durdu bana sadece pastayı hazırla yeter gerisini önemseme dedi sadeceDirek kv evınde kutlasınlar o zaman resmen hedıye için kırk gün kutlama yapacaklar görgüsüzce annenizi bahane edin kabul etmeyın
Ne münasebet hazır alsım getırsın sende al annenı ve kız kardesını dısarı cokart o aksam eve gelmeana soran yok ki eşimle plan yapmışlar eşimde ben tepki verince söylenip durdu bana sadece pastayı hazırla yeter gerisini önemseme dedi sadece
annem çok yürüyemiyor bugun bile dışarı zorla çıkardıkNe münasebet hazır alsım getırsın sende al annenı ve kız kardesını dısarı cokart o aksam eve gelme
O zaman mısafırlerı agırlayıp ıstedıgı gıbı hareket edeceksın malesef benım tavsıyelerım tukendıannem çok yürüyemiyor bugun bile dışarı zorla çıkardık
ama yapmak istemiyorum düşüncesizliklerine tahammülüm kalmadı ama anlayan yok beniO zaman mısafırlerı agırlayıp ıstedıgı gıbı hareket edeceksın malesef benım tavsıyelerım tukendı
+aksine hiç yüz vermedim çünkü benlede sorunlu bir elti kendisi ben plan yapsam evde olmasam bile çıkar gelirler daha önce konumda bahsetmiştim ben evde yokken geldi kaldılar boşanmaya kadar gittik eşimle ama geldiklerinde bişey yapmayacam gelsin sonra gitsinlerSende plan yaptıkları gün başka yere git ..
bak nasıl oluyormuş öyle sormadan plan yapmak. .
kusura bakmayın ama çok yüz vermişsiniz gibi geldi.
İşiniz zor+aksine hiç yüz vermedim çünkü benlede sorunlu bir elti kendisi ben plan yapsam evde olmasam bile çıkar gelirler daha önce konumda bahsetmiştim ben evde yokken geldi kaldılar boşanmaya kadar gittik eşimle ama geldiklerinde bişey yapmayacam gelsin sonra gitsinler
hemde çokİşiniz zor
inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor
akşam yemek verilecekmiş orada bizdede ktlaası yapılacakmış
maalesef anlayışlı bir eşim yok anenm yürümeye çok alışkın değil bak gitmeyelm dedim diye anlamıyorum sizdeki bu araba merakını deyip durdu annemle ilk yıllar çok kavga ettiler diye belli etmemeye çalışıyorum anneme bişey cok canım skılıuorneeeee şimdi tam ılımlı bır mesaj yazacaktım kı bunu okudum delırdım.....bu sozu soyleyen ınsanları evlatlarının yasgununu evınızde kutlamalarına ızın vermeyın..esınızede pes dogrusu.....
en kotu ıhtımal hadı sızde kutlandı.gerısıne karısmayın annenız zor yuruyo madem bahane edın gıtmeyın.ne oyle ellı yerde yok yemek yok partımı olur....zaten sızde yapmaları çok abes
bunu anlayana anlatırsın maalesef eşim anlamıyor illa gidilecek diyorNe sacma ya. bi doğum günü için 3 ev gezilecek yani. Yemegi orda yemisken kutlama da yapılsın. Size geçmeye hiç gerek yok ki. Ayrica eltinin annesine gidip kendi annenizi yormaya da hiç gerek yok. Zaten kutlamis olacaksiniz yani. Esinizle tekrar konuşup durumun mantiksiz olduğunu anlatın.
Kan parçası mı vicdansızlar... Biz tedaviden sonra zaten bizim olmayan bir bebek için negatif sonucu aldığımızdan beri kendimizi zor toparladık, Allah yardımcın olsun.inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor
ana soran yok ki eşimle plan yapmışlar eşimde ben tepki verince söylenip durdu bana sadece pastayı hazırla yeter gerisini önemseme dedi sadece