biriside bana sorsa keşke

Direk kv evınde kutlasınlar o zaman resmen hedıye için kırk gün kutlama yapacaklar görgüsüzce annenizi bahane edin kabul etmeyın

ana soran yok ki eşimle plan yapmışlar eşimde ben tepki verince söylenip durdu bana sadece pastayı hazırla yeter gerisini önemseme dedi sadece
Ne münasebet hazır alsım getırsın sende al annenı ve kız kardesını dısarı cokart o aksam eve gelme

Sende plan yaptıkları gün başka yere git ..:110:
bak nasıl oluyormuş öyle sormadan plan yapmak. .:KK12:
kusura bakmayın ama çok yüz vermişsiniz gibi geldi. o_O

Sende plan yaptıkları gün başka yere git ..:110:
bak nasıl oluyormuş öyle sormadan plan yapmak. .:KK12:
kusura bakmayın ama çok yüz vermişsiniz gibi geldi. o_O
+aksine hiç yüz vermedim çünkü benlede sorunlu bir elti kendisi ben plan yapsam evde olmasam bile çıkar gelirler daha önce konumda bahsetmiştim ben evde yokken geldi kaldılar boşanmaya kadar gittik eşimle ama geldiklerinde bişey yapmayacam gelsin sonra gitsinler

+aksine hiç yüz vermedim çünkü benlede sorunlu bir elti kendisi ben plan yapsam evde olmasam bile çıkar gelirler daha önce konumda bahsetmiştim ben evde yokken geldi kaldılar boşanmaya kadar gittik eşimle ama geldiklerinde bişey yapmayacam gelsin sonra gitsinler
İşiniz zor

inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor :KK43:

neeeee:KK57: şimdi tam ılımlı bır mesaj yazacaktım kı bunu okudum delırdım.....bu sozu soyleyen ınsanları evlatlarının yasgununu evınızde kutlamalarına ızın vermeyın..esınızede pes dogrusu.....
en kotu ıhtımal hadı sızde kutlandı.gerısıne karısmayın annenız zor yuruyo madem bahane edın gıtmeyın.ne oyle ellı yerde yok yemek yok partımı olur....zaten sızde yapmaları çok abes

akşam yemek verilecekmiş orada bizdede ktlaası yapılacakmış

Ne sacma ya. bi doğum günü için 3 ev gezilecek yani. Yemegi orda yemisken kutlama da yapılsın. Size geçmeye hiç gerek yok ki. Ayrica eltinin annesine gidip kendi annenizi yormaya da hiç gerek yok. Zaten kutlamis olacaksiniz yani. Esinizle tekrar konuşup durumun mantiksiz olduğunu anlatın.

Son düzenleme:
neeeee:KK57: şimdi tam ılımlı bır mesaj yazacaktım kı bunu okudum delırdım.....bu sozu soyleyen ınsanları evlatlarının yasgununu evınızde kutlamalarına ızın vermeyın..esınızede pes dogrusu.....
en kotu ıhtımal hadı sızde kutlandı.gerısıne karısmayın annenız zor yuruyo madem bahane edın gıtmeyın.ne oyle ellı yerde yok yemek yok partımı olur....zaten sızde yapmaları çok abes
maalesef anlayışlı bir eşim yok anenm yürümeye çok alışkın değil bak gitmeyelm dedim diye anlamıyorum sizdeki bu araba merakını deyip durdu annemle ilk yıllar çok kavga ettiler diye belli etmemeye çalışıyorum anneme bişey cok canım skılıuor

Ne sacma ya. bi doğum günü için 3 ev gezilecek yani. Yemegi orda yemisken kutlama da yapılsın. Size geçmeye hiç gerek yok ki. Ayrica eltinin annesine gidip kendi annenizi yormaya da hiç gerek yok. Zaten kutlamis olacaksiniz yani. Esinizle tekrar konuşup durumun mantiksiz olduğunu anlatın.
bunu anlayana anlatırsın maalesef eşim anlamıyor illa gidilecek diyor

inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor :KK43:
Kan parçası mı vicdansızlar... Biz tedaviden sonra zaten bizim olmayan bir bebek için negatif sonucu aldığımızdan beri kendimizi zor toparladık, Allah yardımcın olsun.
Şimdi anlamadığım ettin ailesiyle kendi memleketinde kutlasınlar sonra da gitsinler kayınbabanın yemeğine katılsınlar. Sizin ev nasıl girdi araya anlamadım.

Zaten en kırıcı olanda evin hanımı sormamaları umursamaları , böyle yapan çok aile var gerginliklerde hep bundan dolayı oluyor
ana soran yok ki eşimle plan yapmışlar eşimde ben tepki verince söylenip durdu bana sadece pastayı hazırla yeter gerisini önemseme dedi sadece

Bu cocuk hangı padısahın sehzadesı pardon
Yemekler, kutlamalar, sorunlar.....

X