biriside bana sorsa keşke

Aslında burda en çok eşine ve görgüsüz görümcene kızdım insan biraz empati yapar ki karşı aileyi anlamaya çalışır ama yok hediye alınacak ya onun hesabındalar ,

birde eşin senin aileye daha mesafeli ve küstah gibi ki senin annende yaşlı ve yürüme sorunu var kendi annesine böyle yapmazdı ki bunda haklısın kim olsa üzülür aynı eşitlikte olamıyorlar buda kul hakkına adaletsizlik oluyor onların annası ana kızın anası ana değil gelde dellenme yahu!

önce bizde kutlanacak sonra onlar arabayla bizler minibüsle ilçeye gidecekmişiz akşamına kayınbabam orda yemek verecekmiş ya yemek sonrası yada ertesi gümn eltimin annesigilde tekrar bir kutlama olacakmış
yok artık altından mı bu çocuk kral velihatı filan mı

doğum günü şölenlerle kutlanıyor 1 doğumgününe 3 kutlama ne demek

hele sizin evde kutlanacak olması çok manasız saçma sapan

Hadi diyelim senin evine geldiler. 60 yaşında zor yürüyen annemi hayatta 3 vesaitle aklı ermeyen çocuğun ikinci partisine götürmem.

Eşinin ailesi tarafından hiç sayılmıyorsun farkında mısın? Çok kötü bir durum benim evimde parti verecekler bana sormadan mümkün degil Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Görümcem sana nispet yapıyor hemde seni saymıyor ,bence artık sende onu yok muş gibi hareketlerde bulun mümkünse face'dende sil bilsin değerini !

merhabalar annem ve kız kardeşim 3 haftalık tatile yanıma geldiler 8'inde dönecekler buraya kadar herşey normal.Şimdi asıl sorunum 6'sı eşimin yeğenin doğum günü ilk yaş günü kutlanacak kayınvalidemlerle bizim aramız 2 eltimlerle aramız 7 saat ve eltimler doğum gününü bizim evde kutlayacaklarmış ve oradan eltimin annesigilde kutlanmak adına kayınvalidemlerin yaşadığı ilçeye gidecekmişiz arabamız yok bana müsait misin diye sorulmadan planlar yapılıyor.Annemler 2 gün sonra zaten gidecek ben 60 yaşındaki kadını 3 dolmuşa bindirip nasıl götüreyim(önce tramvayla merkeze,sonra otogar dolmuşuna oradan minibüse binip gidiliyor) hem götürmeek istesem bile onlar gitmek isteyecek mi eşime bunu söylediğimde ne araba delisi ailesiniz falan deyip söylendi(annem duymadı şükür) ben şimdi ne yapayım?

eltinizin çocugunun doğum gunu sizde neden kutlanıyor.ne kadar saçma.bu kv nin fikri olsa gerek yoksa bir eltinin e haddine ev sahibine sormadan etmeden böyle bir şey düşünmek

inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyor :KK43:

Cok buyuk konusmuslar bence kan parcasi diyerek
Allah bu lafin diyetini odetmesin dua etsinler de
Esiniz ne diyor
Kutlamaya hemen tamam dedi mi
Yani bi bahane ile kutlamayi babanne yapsin ne biliyim o tarafa kalsin gun icinde haber verin

Şimdi 1 yaş modası çıkardılar yok partiler yok aynı kıyafetler bilmem neler. Hele face kaynıyor bu resimlerle aptallar hava yapıyorlar resmen. Masayı donatmislar etrafında Menemen testileri gibi dizilmisler börekler cörekler bilmem neler ay ne sinir bozucu neyse gitmeyinde evinizde de kutlatmayin.

Kan parçası mı vicdansızlar... Biz tedaviden sonra zaten bizim olmayan bir bebek için negatif sonucu aldığımızdan beri kendimizi zor toparladık, Allah yardımcın olsun.
Şimdi anlamadığım ettin ailesiyle kendi memleketinde kutlasınlar sonra da gitsinler kayınbabanın yemeğine katılsınlar. Sizin ev nasıl girdi araya anlamadım.
bende anlamıyorum bizim ev nasıl girdi araya amma plan o yönde yapılmış :KK43:

Aslında burda en çok eşine ve görgüsüz görümcene kızdım insan biraz empati yapar ki karşı aileyi anlamaya çalışır ama yok hediye alınacak ya onun hesabındalar ,

birde eşin senin aileye daha mesafeli ve küstah gibi ki senin annende yaşlı ve yürüme sorunu var kendi annesine böyle yapmazdı ki bunda haklısın kim olsa üzülür aynı eşitlikte olamıyorlar buda kul hakkına adaletsizlik oluyor onların annası ana kızın anası ana değil gelde dellenme yahu![/QUOTE görümcem değil eltim maalesef eşim çok düşüncesizz illa gidilecek diyo yok dediğimde amma araba meraklısı ailesiniz dedi dün akşam

Görümcem sana nispet yapıyor hemde seni saymıyor ,bence artık sende onu yok muş gibi hareketlerde bulun mümkünse face'dende sil bilsin değerini !
görümcem değil eltim maalesef görümce yok 2 eltiyiz sadece ve facede kullanmıyor daha 20 gün önce beraberdik hiç kutlama yapacaz falan diye bişeyden bahsedilmedi bile şimdi nerden çıktı anlamıyorum

eltinizin çocugunun doğum gunu sizde neden kutlanıyor.ne kadar saçma.bu kv nin fikri olsa gerek yoksa bir eltinin e haddine ev sahibine sormadan etmeden böyle bir şey düşünmek
kayınvalideminde haberi yokmus oda dünn akşam ögrenmiş eltimle sorunlular çünkü kayınbabam,kaynımi,eşim,eltim plan yapmıslar

X