- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
-
- Konu Sahibi kakarakubara
kendileri uzaktaymış ondan biizde kutlanacakmış ve ben gelmek istemiyrum desem eşim problem yapar hep kavgalarımız benim oraya gitmememden kaynaklanıyor çünküÇocuğunun doğum gününü ne diye başkasının evinde kutluyor ayrıca belki sen gitmek istemeyeceksin böyle sacmalikmi olur benim misafirlerin var ben gelmicem de oyle dersen esin tepki gosterirmi
kendileri uzaktalar diye bizde kutlayacaklarmışKendi evleri yok mu kendi evlerinde kutlasınlar ayrıca 1 yasındaki çocuk ne anlar dogum gununden
gidiş dönüş biletlerini aynı zamanda almışlardı erteleme yapamıyolarAnnenler biraz daha kalsın sizde kutlamak tan vazgeçerler belki kendi evleri yokmu ne biçim iş
yanlış anlama yok maalesef.Eltimin annesi ile kayınvalidem konuşmuyor onun için öyle kutlayacakmışız akşamınada kayınbabam yemek verecekmişNe sacma.yanlis anlama olabilir mi?
Madem hepiniz eltinizin annesinde kutlamaya gideceksiniz ne diye sizin evde ayrica kutlama yapilacak?
akşam yemek verilecekmiş orada bizdede ktlaası yapılacakmışBen anlamadım arkadasım eltın uzakta oturuyor eee sızın evınız ne alaka kv evınde kutlasın
hiç sanmıyorumBelkide iptal olur çocuk hastalanır
planla yapılan neyse olmaz zaten ülkemiz öyle bekle gör
bizim çpcugumuz olmuyor tüp bebek gerek buda ailein tek torunu ve ben herşeye beni atmalarına çok sinir oluyorum kimse üzülüyormuyum diye sormuyor sen hallet herşeyi sen yaparsın deniliyorMeşhurdur mutlaka ailenin oğlunuda herşeye dahil edecekler
bazı aileler böyle
bizim çpcugumuz olmuyor tüp bebek gerek buda ailein tek torunu ve ben herşeye beni atmalarına çok sinir oluyorum kimse üzülüyormuyum diye sormuyor sen hallet herşeyi sen yaparsın deniliyor
inşallah geçen sene eltim hamileydi bende tüp bebekle hamile kaldıgım bebegımı dusukle kaybettim bi kan parçasına nasıl bu kadar aglıyorsunuz demişlerdi ama acımı içime gömüp o çocugun herşeyini elimle yaptım şimdi hem bana sormadan plan yapmaları hemde umursamaz halleri çok canımı sıkıyorİnşallah sanada nasip olur olumlu düşün , karşı tarafın şımarıklığı ve düşüncesizliği her ailede az çok böyle vakalar oluyor , benimde kızım hastanede yatarken eltim oğlunun doğumgününe çağırmıştı ki eşim ve ben üzgün olduğumuzu bile,bile