• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bırinin Sizden Hoşlandiğını Nasıl Anlarsınız

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Kizlar konu baslikta belirttigim gibi açıkca belli karsı cinsin sizden hoslanip hoslanmadigini nasil anlarsiniz

Ortada boyle bir durum oldugunu dusunuyorum birseyler hissettigimden degilde kendi kendime gelin guvey olmak istemiyorum

Bu konularda da pek bi tecrübeye sahip olmadigim icin kendi husnu kuruntumla boyle dusunuyor olabilirmiyim acaba

Mesela daha once ni kac defa arkadaslarimin kesin senden hoslaniyor dedikleri kisiler vardi aklima ACABA sorusu dustukten sonrada hic karsi taraftan acilma falan gormedim

Merak ettigim hemen hemen bircogunuzun basina gelmis bi durumdur ozellikle evliler iyi bilir karsinizdaki kisi sizden hoslaniyorsa yada boyle bisey yasafiysaniz bunu nasil anladiniz

Çok düz mantık ama açılmasından anlarsın.

Bir erkeğin hoşlandığı kadına açılmaması gibi bir durum yok çünkü. Kadınlar yok cesaret edemiyor, yok utanıyor falan diye kendini başlıyor sadece.

Zaten bak genelde erkeğin adım atmadığı ya da kadınım cesaretlendirdiği ilişkilerle ilişkiyi kadın sırtlanıyor. İstisnalar elbette ki vardır ama bence ilk adımı atmayı beceremeyenle olmaz.

Ha illa ben senden hoşlanıyorum'u duymak gerekmiyor. Ama ikide bir whatsapptan yazıyorsa, normalde de muhabbet kurmaya çalışıyorsa, otururken sandalyesi sana dönükse boş değildir. Zaten bakışından falan anlarsın.

Ama acaba diyorsan o iş yaş.

Çok düz mantık ama açılmasından anlarsın.

Bir erkeğin hoşlandığı kadına açılmaması gibi bir durum yok çünkü. Kadınlar yok cesaret edemiyor, yok utanıyor falan diye kendini başlıyor sadece.

Zaten bak genelde erkeğin adım atmadığı ya da kadınım cesaretlendirdiği ilişkilerle ilişkiyi kadın sırtlanıyor. İstisnalar elbette ki vardır ama bence ilk adımı atmayı beceremeyenle olmaz.

Ha illa ben senden hoşlanıyorum'u duymak gerekmiyor. Ama ikide bir whatsapptan yazıyorsa, normalde de muhabbet kurmaya çalışıyorsa, otururken sandalyesi sana dönükse boş değildir. Zaten bakışından falan anlarsın.

Ama acaba diyorsan o iş yaş.

Ya soz konusu kisiyle daha oncede ayni is yerindeydik fakat butun muhabbetimiz merhaba merhabadan ibaretti ama ben ordan ayrildigim gun bi arkadasimla vedalasmaya gitmistim ordaydi gidiyormusun evet demistim yuzunden farkli bi uzulme ifadesi gordum hatta sasirmistim

Suan yine ayni yerdeyiz tabi cok sık birbirimizi gormuyoruz son bi kacgundur hareketleri falan farkli gibi geliyo sasirdim dogrusu

gerçekten seven erkek başkası kapmasın diye acele eder ve mutlaka sözlü ya da yazılı kendini açar.
fazla zamana bırakıyosa yedek kulübesindesiniz demektir.
Anliyorum ya zaten acik karsimda hoslanildigibi ifade eden hareketlerle karsilasmadim

Ama karsi taraftan ilgili hareketler gorunce sasirdim dogrusu sanirim boyle seylere aliskin olmadigim icin olabilir

Anlamana gerek yok, gelir söyler zaten. Çok utangaç ondan açılamıyor, benden emin olamıyor, sevgilim var zannediyor vs vs hiç biri bahane değil. Bir şekilde iletişim kurar ve belli eder.

Anlamana gerek yok, gelir söyler zaten. Çok utangaç ondan açılamıyor, benden emin olamıyor, sevgilim var zannediyor vs vs hiç biri bahane değil. Bir şekilde iletişim kurar ve belli eder.
Zaten boyle dusunmuyorum son bir kacgundur karsi tarafin bana karsi hareketleri cok farkli sadece nedenini anlamaya calisiyorum sanirim

Erkekler flörtöz bir yapida bazilari. Şupheli hareketler yapar ilgi gosterir ara sorar bakislari degisik dersin yok cok bakiyor kesin cesret edemiyor utangac dersin sonra bi bakarsin eline nisan davetiyesini vermis facesinde iliski durumunu sozlu nisanli evli yapmis. Fakat her ne hikmetse bu öküzcanimiz hal bakmaya kur yapmaya devam eder anlamazsin neden diye. Velhasil seven erkek gelir soyler bundan baska da anlama yolu yoktur.

Erkekler flörtöz bir yapida bazilari. Şupheli hareketler yapar ilgi gosterir ara sorar bakislari degisik dersin yok cok bakiyor kesin cesret edemiyor utangac dersin sonra bi bakarsin eline nisan davetiyesini vermis facesinde iliski durumunu sozlu nisanli evli yapmis. Fakat her ne hikmetse bu öküzcanimiz hal bakmaya kur yapmaya devam eder anlamazsin neden diye. Velhasil seven erkek gelir soyler bundan baska da anlama yolu yoktur.
Ya karsi tarafin sevdigini falan dusunmuyorumda bi kacgundur hali tavri bana karsi ilgili falsn geliyor sasirtiyor dogrusu

Bu benim de kafami kurcaliyor.Peki seni gorunce yuzune anlamsizca bakan yani ciddi ciddi sadece bakan bir erkek hakkinda ne dusunmeliyim ?konusmuyoruz cunku tanisikligimiz yok fakat her gordugun de yuz ifadesi ciddi bir sekilde adam bakiyor bakmaya da bikir ama bu bakiyor sebebi var mi yoksa normal diyebilirmiyiz????

gerçekten seven erkek başkası kapmasın diye acele eder ve mutlaka sözlü ya da yazılı kendini açar.
fazla zamana bırakıyosa yedek kulübesindesiniz demektir.

Bu genellemenizin istisnası olarak konudan bağımsız yazmak istedim.

Eşimin çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda ilk ve platonik aşkıyım.
Aşağı yukarı 18 sene kadar açılamadı, çünkü benden işaret alamadı.
Beni arkadaş olarak da kaybetmekten korktuğu için ilgisini davranışlarıyla belli etmeye çalışırken bir yandan da çenesini kapalı tuttu. Gerçekten seviyordu ve bu yüzden "Benimle olmalı" demedi, "Kimle mutlu olacak ise onunla olsun, onun mutluluğu, mutluluğumdur" dedi, sustu.

Seneler sonra bir etkileşimle ondan hoşlandığımı fark ettim ve mesaj atarak bunu söyledim.
O zaman da bu itiraf geldi işte, çok geçmeden evlendik ve 2 seneyi devirdik evliliğimizde.

Mutlaka açamıyor her erkek kendini, şartlara ve karşısındaki kadına da bağlı. :KK39:

Bu benim de kafami kurcaliyor.Peki seni gorunce yuzune anlamsizca bakan yani ciddi ciddi sadece bakan bir erkek hakkinda ne dusunmeliyim ?konusmuyoruz cunku tanisikligimiz yok fakat her gordugun de yuz ifadesi ciddi bir sekilde adam bakiyor bakmaya da bikir ama bu bakiyor sebebi var mi yoksa normal diyebilirmiyiz????
Aslinda degisir kisiden kisiye mesela hoslandigim biri var ben zaman zaman kendimi ona bakerken dalmis halde bulabiliyorum oyle biseyde olabilir

Dalginliklada gizu takili kalmis olabilir ama dalgonlikta herzamsn ayni kisiye olmaz diye dusunuyorum

Bu genellemenizin istisnası olarak konudan bağımsız yazmak istedim.

Eşimin çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda ilk ve platonik aşkıyım.
Aşağı yukarı 18 sene kadar açılamadı, çünkü benden işaret alamadı.
Beni arkadaş olarak da kaybetmekten korktuğu için ilgisini davranışlarıyla belli etmeye çalışırken bir yandan da çenesini kapalı tuttu. Gerçekten seviyordu ve bu yüzden "Benimle olmalı" demedi, "Kimle mutlu olacak ise onunla olsun, onun mutluluğu, mutluluğumdur" dedi, sustu.

Seneler sonra bir etkileşimle ondan hoşlandığımı fark ettim ve mesaj atarak bunu söyledim.
O zaman da bu itiraf geldi işte, çok geçmeden evlendik ve 2 seneyi devirdik evliliğimizde.

Mutlaka açamıyor her erkek kendini, şartlara ve karşısındaki kadına da bağlı. :KK39:

Way be ne askmis oyle masallah Allah nazarlardan saklasin gercekten imrenmemek elde degil

Ya ben soz konusu kisi icin asik falan dusuncesinde degilim ama sahiden bi kac gundur bi farkli sanki kendini bana begendirme cabalari icinde cok yakinimdaki bi insan degil haftada bir kac saat ya görürüm ya gormem ama sahiden bir kac gundur hareketleri bi farkli geliyor

Birde bir kac ay oncesindede biz ayni yerdeydik ben ordan ayrilinca bi arkadasimla vedalasmak icin arkadasima ugradim oda ordaydi gidiyirmusun dedi evet dedin yaaa dedi ama yuzunde hayatinda ilk defa karsi cibsten birinin benim icin uzuldugu ifadesini gormus ve sasirmustim cunku o zamanlar hic muhabvetimiz yoktu hersey merhaba merhabaydi o kadar

Bakışmayla vs hayatta anlamam o da bakmasın zaten ne o öyle tren miyim ben.
Benimle beraber olabilecek her fırsatı kullanıyor hatta fırsatı kendisi oluşturuyorsa anlarım.
Bir de gülümsemesi,bana güldüğü gibi kimseye o şekilde gülmüyorsa tamamdır o iş.

Son düzenleme:
Back
X