Merhaba hanımlar, yakın zamanda başıma talihsiz bir olay geldi. Şöyle ki, henüz 1 hafta önce aldığım Iph. marka telefonum ve eski telefonum dolmuşta çantamdan çalındı. Çalan kişi mahalleden tanıdığım madde kullanan biri. Hiçbir şekilde telefonlarıma ulaşamadım. Eski telefonumun şifresi yok ve bikinili, iç çamaşırlı fotolarım mevcut içerisinde
Henüz tek taksidini bile ödeyemediğim telefona mı yanayım, eski telefonumdaki fotolarıma mı yanayım şaşırdım kaldım. Maalesef ki polisler de şahsın evini bildiği halde hiçbir şekilde evine gidip bakmadılar bile. Ben kadın halimle bir kaç erkek toplayıp evine gittim fakat kendisi benim telefonumu satıp zıkkımlanmak peşinde olduğu için evinde yoktu. Baktığınız zaman maddi değeri olan bir şey evet cana gelmesin önemli olan o, belki de orada bana da bir şey yapabilirdi ama onca emek verip, çalışıp 1 sene boyunca taksidini ödeyeceğim telefonu adamın biri gelip alıyor ve 1 günde madde kullanıp zıkkımlanıp diğer avlarının peşine düşüyor. Emniyette Bu şahısın sadece ismini verdiğimde direkt soyismini verdiler ve fotosunu gösterdiler yani aranan bir şahıs ve elini kolunu sallaya sallaya geziyor. Maddi boyutunu da düşünmek istemiyorum, ailemin benim canımız sağolsun yeter diyorum ama bu şahıs böyle elini kolunu sallaya gezecek mi? Kardeşlerim tanıyorlar bu şahsı mahallede ya sinirlenip bir şey yapmak isterlerse diye düşünğyorum ya o da bizimkileri gözüne kestirip içtiği bir an çcocuklara zarar verirse. Artık neye yanacağımı şaşırmış durumdayım.
Diğer bir konu ise, kimseye zararı olmayan işinde gücünde biriyim. Olayın olduğu gün henüz 1 haftadır duygusal anlamda konuştuğum biri ile aramızda yaşanan ufak bir tartışma neticesinde bitirdim arkadaşlığımızı. Bu ayrı tabi. Yakın zamanda da 13 senelik arkadaşımla olan arkadaşlığımı bitirdim. Kendimce .çok haklı sebeplerim var. Defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yapan, bana şakayla karşık beddua eden biriydi artık son nokta dayanamadım ve kendisiyle görüşmek istemediğimi belirttim. Normalde aşırı duygusal yanım dolayısıyla bunu yapacak biri değilim ama artık belli bir noktaya ulaştı yaptıkları. Başıma böyle bir olay gelince de geçmişte acaba birinin ahını mı aldım ben birine kötülük mü yaptım kendimi haklı bulurken acaba ben mi haksızdım da bunlar başıma geldi diye düşünüyorum. Şu an bitik bir psikolojideyim ve neye yanacağımı şaşırmış durumdayım?

Diğer bir konu ise, kimseye zararı olmayan işinde gücünde biriyim. Olayın olduğu gün henüz 1 haftadır duygusal anlamda konuştuğum biri ile aramızda yaşanan ufak bir tartışma neticesinde bitirdim arkadaşlığımızı. Bu ayrı tabi. Yakın zamanda da 13 senelik arkadaşımla olan arkadaşlığımı bitirdim. Kendimce .çok haklı sebeplerim var. Defalarca uyarmama rağmen aynı şeyleri yapan, bana şakayla karşık beddua eden biriydi artık son nokta dayanamadım ve kendisiyle görüşmek istemediğimi belirttim. Normalde aşırı duygusal yanım dolayısıyla bunu yapacak biri değilim ama artık belli bir noktaya ulaştı yaptıkları. Başıma böyle bir olay gelince de geçmişte acaba birinin ahını mı aldım ben birine kötülük mü yaptım kendimi haklı bulurken acaba ben mi haksızdım da bunlar başıma geldi diye düşünüyorum. Şu an bitik bir psikolojideyim ve neye yanacağımı şaşırmış durumdayım?