birinin ahı üzerine ve haksızlıkları üzerine boşanan erkek neler yaşar sizce

Dream400

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
9
2
34
Dün ayrıldık eski eşim hakime rüşvet vermiş aldatıldım şiddet uyguladı buna rağmen o kazandı davayı nafakama bile el koydurdu sizce bu haksızlıkları ile onun yanına kalır mı bizi ayıran kadınla evlenir mi birinin ahı üzerine ve haksızlıkları üzerine boşanan erkek neler yaşar sizce bu yaşadıklarımı atlatabilir miyim

öncelikle geçmiş olsun sabır diliyorum ama biz nerden bilebiliriz ki neler yaşayacağını, onu bir tek allah bilir... ahınız çıkar mı çıkmaz da öbür dünyaya kalır mı bilemeyiz...

Geçmiş olsun oncelikke . Merak etmeyin Allah kimsenin yaptığını yanina bırakmıyor hadiste de söylendiği üzere cani yanan sabretsin can i yakanda yanacagi günü beklesin.. Hakime rüşvet kısmını anlayamadım çok emin yazmissiniz nereden biliyorsunuz belki sizin delilleriniz yetersiz olduğu için dava böyle sonuçlanmıştır

eşiniz milyarder değilse böyle bir dava için ucunda ölüm yok kalım yok rüşvet falan bilemeyiz ama pek ben ihtimal vermedim. belki sizin avukatınıza vermiş olabilir şayet avukatınız varsa. üzülmeyin yanına kalmaz diyeceğim ama bilemiyorum bazende kalıyor yahu. sizin için hayırlısı olsun inşallah.

ister o kadınla evlensin, ister gitsin travestiyle evlensin. bu seni ilgilendirmez. sana ne kadar kötülük yaptıysa Allah ona beterini verir sen hiç merak etme. kendine yeni ve huzurlu bir hayat kur. onu da Allah'a havale et.

Geçmiş olsun oncelikke . Merak etmeyin Allah kimsenin yaptığını yanina bırakmıyor hadiste de söylendiği üzere cani yanan sabretsin can i yakanda yanacagi günü beklesin.. Hakime rüşvet kısmını anlayamadım çok emin yazmissiniz nereden biliyorsunuz belki sizin delilleriniz yetersiz olduğu için dava böyle sonuçlanmıştır
Çok teşekkür ederim yorumunuza öyle bir duyum aldım ama orası muamma ama tek taraflı beni haksız bulması ve eski eşimin 4000 tl maaşı olduğu memur olduğu ve Benim işsiz olduğum halde nafakama el koymaları haksızlıktı

eşiniz milyarder değilse böyle bir dava için ucunda ölüm yok kalım yok rüşvet falan bilemeyiz ama pek ben ihtimal vermedim. belki sizin avukatınıza vermiş olabilir şayet avukatınız varsa. üzülmeyin yanına kalmaz diyeceğim ama bilemiyorum bazende kalıyor yahu. sizin için hayırlısı olsun inşallah.
Çok haklısınız avukatım çok pasifti ihmalkardı bugün avukatıma azilname gönderip tüm alakamı kestim yeni bi avukatla sonucu Yargıtay'a temyize göndereceğim

ister o kadınla evlensin, ister gitsin travestiyle evlensin. bu seni ilgilendirmez. sana ne kadar kötülük yaptıysa Allah ona beterini verir sen hiç merak etme. kendine yeni ve huzurlu bir hayat kur. onu da Allah'a havale et.
Çok haklısınız çok yıprandım Rabbim yanına bırakmaz inşallah sağolun

X