kızlar öncelikle herkeze merhaba hihoyyyt
bu hafta tam 2.3 kilo vermek gerçekten benim için çok şaşırtıcı oldu :1shok:
şimdiye kadar 2 kilo verdiğim 4-5 haftam olmuştu anca buna çok sevindim
neler yaptım derseniz bu hafta yarışmaya yeni katılmıştım ee biraz hırsa geldim tabiki :enbuyukkk:
ekstra yediklerime dikkat etmek değil yaptığım ben az yemeyi yaşam stili haline getirdim
abur cubur hayatımda yok ne zaman çukulota yedim hatırlamıyorum bile
ramazanın ilk haftası düzenim biraz bozulmuştu ve o hafta kilo verememiştim ama bu hafta o acığı kapattım çok şükür süprizzzzz
ve en önemli beyin gücü beyninize doğru sinyalleri verdiğinizde zayıfladığınızı göreceksiniz ayrıca sıkılaştırma hareketlerine başladım gerçi günlük 15 dk falan ama olsun çünkü hızlı kilo kaybıyla sarkma yaşanan bir sorun
ayrıca 6 ay 10 günlük bir bebeğim var onu emziriyorum :ecrin_bebek: buda kilo vermemde epey yardımcı emzirerek 500 kalori zaten veriliyomuş ayrıca süt olsun diye
yemek yanlış bunun en güzel örneği benim az yiyerek sadece bebek için gerekli vitamin proteini alarak da gayet güzel süt oluyomuş maşallah sütüm de oruç tuttuğum halde gayet güzel bebeğimde maşallah sağlıklı
inşallah hepiimiz incecik olur ve daha mutlu oluruz
kilo vermeye devam eminim başaracaz
benim önümde 9 kilo kaldı her gören çok zayıfladığımı sölüyo bunları duydukça daha çok kilo veresim geliyo
incecik günlere.... :içelim: