Tost abur cubur mu?Birinci sınıfa giden oğlum var harçlık vermiyorum günlük haftalık hiç vermiyorum. Zaten okulda tost falan sağlıksız buluyorum abur cubur da haftada bir ya da iki gün minik çikolata falan koyuyorum beslenmesinin yanına. Ama hep isyan halinde. Arkadaşları hep para getiriyormuş bisey aliyormus. Hatta bazen çantasında benim vermedigim çikolataların kagitlarini buluyorum bunu nasıl aldın diyorum arkadaşım verdi diyor.
Acaba oğluma para vermeyerek arkadaşlarına yalvaran moduna mı sokuyorum. Siz bu para işini ne yapıyorsunuz ?
Yok da hep margarin ve ne oldugu belirsiz kalitesiz sucuk kullanılan okul tostu iste yemese de olurTost abur cubur mu?
Her gün 1 çikolata yiyebilir mi yani buna da gönlüm el vermiyor sağlıksız geliyorCocuga para vermemek rahatsiz edici hissettirdi bana. Hergun 1 tane bisey alabilecek kadar verilebilir diye düşünüyorum
Birinci sınıfa giden oğlum var harçlık vermiyorum günlük haftalık hiç vermiyorum. Zaten okulda tost falan sağlıksız buluyorum abur cubur da haftada bir ya da iki gün minik çikolata falan koyuyorum beslenmesinin yanına. Ama hep isyan halinde. Arkadaşları hep para getiriyormuş bisey aliyormus. Hatta bazen çantasında benim vermedigim çikolataların kagitlarini buluyorum bunu nasıl aldın diyorum arkadaşım verdi diyor.
Acaba oğluma para vermeyerek arkadaşlarına yalvaran moduna mı sokuyorum. Siz bu para işini ne yapıyorsunuz ?
Marketten kendisi seçiyor çantasına koyuyoruz ama her gün değilEvet çocuğunuzu diğer çocukların yanında kötü bir duruma düşürüyorsunuz. Sen kendine kantinden yiyeceğin çikolatayı bile secemezsin diyorsunuz . Tanrı sendromu herhalde her şeye hakim ben olayım
Böyle de çocuk aç gözlü olur. Dikkat edin çocukken varlıkta yokluk içinde büyütülen çok kısıtlanan çocuklar ya aşırı cimri, harcamaktan korkan insanlar oluyor yada sürekli talep eden, arsız insanlar oluyor.Yok da hep margarin ve ne oldugu belirsiz kalitesiz sucuk kullanılan okul tostu iste yemese de olur
O kadar koordineli olmaz bizim sınıftakiler herkes kendi alemindeAma çok masumarkadaşlarından çikolata istiyor veya ona veriyorlar canı çekiyor diye.
Kantinlerde satılan çoğu şey iğrenç, o tostları kim bilir hangi peynir görümlü şeyle pişirip üzerine tereyağ diye geçen hangi yağı sürüyorlar.
Arkadaşlarıyla belirli gün/günleri belirleyip çikolata günü yapsınlar, mesela siz o gün çikolata parasından biraz fazla para verin ona. Ama patates kızartması, tost gibi şeyler satın almasın.
Marketten seçtiğini kantinden de seçebilir . Haftalık belirli bir bütçe verirsiniz fazlası olmayacak şu şu ürünleri almanı istemiyorum dersiniz. Arkadaşları içinde mahcup olmasına ne gerek var çocuğun hiç parası yokmuş gibi. Yani tek bir yönden bakmayın lütfenMarketten kendisi seçiyor çantasına koyuyoruz ama her gün değil
Her gün 1 çikolata yiyebilir mi yani buna da gönlüm el vermiyor sağlıksız geliyor
Herkesin var değil aslında benim gibi olan 1/4 diyelimBence vermelisiniz ya, hem para ile iliski kurma hemde ufak bagimsizlasmasi acisindan
Ayrica arkadaslarinin arasinda benim param yok duygusu cok kotu. Nasil iciniz rahat ediyor
Bence abartıyorsunuz.Her gün 1 çikolata yiyebilir mi yani buna da gönlüm el vermiyor sağlıksız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?