• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birileri bana yardımcı olabilir mi?

ASGOK

MİNİK BİR MUCİZE
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
228
2
96
Ankara
yaklaşık 7 8 aydır bebek istiyoruz ve uğraşıyoruz bu ay dün adet olmam gerekirken olmadım ara belli belirsiz renkli gbi oluo gibi ama olmuo çok ağrım var sizce bebiş geliomudur . bana yardımcı olabilirmisiniz doktora hemen gideyim mi????

yaklaşık 7 8 aydır bebek istiyoruz ve uğraşıyoruz bu ay dün adet olmam gerekirken olmadım ara belli belirsiz renkli gbi oluo gibi ama olmuo çok ağrım var sizce bebiş geliomudur . bana yardımcı olabilirmisiniz doktora hemen gideyim mi????

Yarın sabah ilk iş bir test yapın bence.

İnşallah geliyordur.

canım bikaç gün daha beklemelisin...adetlerin düzenlimidir en son sınırı aştımı gününde

benim 5gün geciktikten sonra belli olmuştu yada ben 5 gün beklediğim için çift çizgiyi hemen görmüştüm kıpkırmızı kalın kalın:)

adetlerim hiç sapmaz öne gelir 1 gün falan ama oda mevsim değişmelerinde ilk defa böyle bişey oldu birde çok sancım var normalde adet olacağım zaman rahim ağzında kasılmaar olurdu bunda sadece kasıklarımda var sizce bu ağrılar normalmidir...

Back