- Konu Sahibi karanfilce
- #5.781
günaydın herkese
nazahcım neden böyle yapıyor ki bu adam
nazahcım neden böyle yapıyor ki bu adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim henuz ses seda yoktrlellicim
özel olmazsa bir şey sorcaam
hani senin kvalidenler oğluşunu görmeye gelmişlerdi ya okula,sonra bir daha yaptılar mı aynısını
şundan sordum
ben de görüşmüyorum
eşim yazın kızımızı götürcem görsünler dedi,kızım o zaman 1 yaşını geçmiş olacak,giderse beni kötüleyecek,eşim çok sigara içmeye çıkar balkona,o anda kızıma bir zarar verirler diye korkuyorum
beni sevmedikleri için kızımı da sevmiyorlar
bunu eşime söyleyince kıyameti kopartıyor
ne yapacağımı şaşırdım
kızımı tek göndermek istemiyorum
kendim bir daha gitmem onlara
kızımın yiyeceğine bir şey katarlar mı diye korkunç şeyler aklıma geliyor
inanın ki abartmıyorum
kayınvalidemi tanıyanlar,yapar bu kadın,dikkat et diyorlar
offfff
cnm çok az emiyorchangelife bence kızın daha çok küçük olacak. Emmiyor mu? Kesinlikle izin vermemelisin.
Ona birşey yapacaklarını düşündüğüm için yazmıyorum bunları. Fakat o kadar küçük bşr bebeğin anneden uzakta olması hiç doğru değil.
Eşimi de anlamıyorum. Kv den sizi yüz üstü bırakıp gitti. Neden götürmek istiyor ki kızınızı.
Bende kv ile mümkün oldığunkadar görüşmüyorum. insanın sevmediği kişiye çocuğunu göndermesi çok zordur bilirim.
yok cnm oğlum yok,ilk bebeğimizYok canim henuz ses seda yok
Ama esime getir falan diyolarmis
O tartisma esnasinda esim soyledi
Bence esimde farkinda ondan goturmuyo
Ailesinin beni kotuleyeceklerini adi gibi biliyo
Boyle bisi oldugunda benim susmayacagimi onlarada salca olabilecegimin farkinda
Simdi zaten goturse gotururler cocuklar buyunce gitmezler cnm
Ellerinden tutup mu goturcekler koca cocuklari
Senin kizin kucuk daha anlamaz bisi deselerde
Yanlis hatirlamiyorsam birde oglun vardi
Ee o gorusuyomu
Yani o hic oyle bir duruma maruz kaldimi?
papatyacım duygularıma tercüman oldunchangelife ayyyyy iğrenççççç
Allahım ne insanlar var....
Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim.
Bence Gönderme. Her yıl isteyecekler o zaman. Hem küçücük çocuk ne işi var oralarda annesiz. Ne kadar kalacaklar gidince.
Size tekme atıp, sizi zor durumda bırakan insanlara meden ödül vereceksiniz ki....
Biraz ketum olabilirim ama çocuk diyince akan sular durur benim için.
Madem kv çok görmek istiyor. Baksaymış o zaman. Gitmeseymiş....
Hiç görüştünüz mü o zamandan sonra. Yani sordu mu kim Bakıyor diye.
Birlikte zayiflayalim ya puf noktalar varsa istiyorum 4kilo vercem bendeTünaydınlar hanımlar
Yeni yılda yeni kararlarla geldim. Öncelikli olarak zayıflayacagim. Spor ve diyetle ilk hedefim 10kilo vermek. Bir ay sonra bebek için çalışmalara başlıcaz. Son bos gebeliğin üzerinden 8 ay geçti. İsimden dolayı çok sıkıntılı olduğum için su an düşünmüyordum ama esimle konustuk.
Canını sıkma en kötü işten çıkarırlar seni tazminatını alırsın bende ek is yaparım dedi. Eşini ailesinin bizden surekli para istemesi ve yok diyince kardeslerinin anlamamasi bizi kendimize getirdi,bundan sonra sadece kendimizi düşünücez.
3 tane çeyreğin var ve hedefim biriktirebildigim kadar biriktirmek. Umarım artık herşey yoluna girer artik
Kuzum ne bilim bir bilsem ben bu kadin boyle bisiyditr_lelli abovvvvvv daha neler duyacağım.
Nasıl göğüslerini öptürdü. Tövbe tövbe. Kız onlar ne Biçim insanlarmış öyle. Pis sapıklarrrrr
Aman poe sakın Gönderme. Eşinin sana karşı mahçup olması gerekirken annesine yaranmaya mı çalışıyor diyecem de benimki de Öyledir. Nasıl olsa evdeki kadınlar çantada keklik...
Öneri için teşekkürler.tr_lelli . Dolap altlarına giriyor mu bu şey
Bu arada çıtır annelerin diyet günlüğü topiğinde takılıyorum ben. Orada hem zayıflıyor hem spor yapıyoruz.
Gel sende oraya istesen
Gerçekten inanılır gibi değil.Kuzum ne bilim bir bilsem ben bu kadin boyle bisiydi
Esim de gordu esimin yaninda aciyodu ki
Kizdikdan sonra yapamadi
Kadin beni manyak etmisti
Kadinlari dahi kufurlu konusan insanlar ben cozemedim onlari
Canim dolaba bagli denemedim kabine koyuyorum ben temizleyip
Gelirim cnm veremiyrum su kiloyu ac da kalsam egzersiz yapmam gerekiyo
Sen kilo verdin mi?
Nee 4kilomuuu. Benim tam 25kg fazlam var.daha once diyetisyenle 1 sene gibi bir sürede verdim 25 KG civarı ama şimdi işyerindeki stresde üstüne eklenince 2 senede geri aldım. Sana tavsiyem alabiliyorsan eve yürüyüş bandı al yerin varsa. Hergun yarim saat yürümem yeterli olur başka da bisey yapmana gerek yok.Birlikte zayiflayalim ya puf noktalar varsa istiyorum 4kilo vercem bende
Metabolizmayi huzlandirmak lazim once
Egzersiz olmadan kilo veremiyorum ben ama spor salonunda da veremiyorum
Yurursem duzenli guzel zayifliyorum ama yurume parkuru vs yok yakinimda sokak sokak yurumekte isime gelmiyo zaten kucuk bi yer burasi
Evdeyim diye abur cubur fazla yemeye basladim ama ekmek yemiyorum
Hazir paraya alisinca insanlar guzel oluyo sanirim
Bencede onu birikime cevirmelisin
Wooow cok guzel sıkılasmissin bravo valla cnmEki Görüntüle 1358290 Eki Görüntüle 1358292
Gerçekten inanılır gibi değil.
Neyse Allah kurtarmış seni.
Bir daha karşılaşmazsınız inşallah.
Canım ben dolap alyı derken hani temizlemek için oralar baza altına filan giriyor mı demek istemiştim ama yanlış anlatmıştım sanırım.
Ben kilo verdim ama daha çok spor yaparak verdim.
Aşağıya spordan önce ve sonra olarak foto ekleyeceğim başarabilirsem
changelife eşinin sana karşı mahçup olması gerekirken annesine yaranmaya çalışıyor. Malesef benim eşim de yapay bunu. Evdeki kadını çantada keklik görüyorlar sanırım.
Fotoğraflar yukarıya eklendi olsun artık. şimdi biraz daha inceyşm. Haftada 4 gün spor yapıyorum.
@poe benim kv afedersiniz memesini opturuyodu ogluma
Gel bak burda ne var diyodu memelerini cikariyodu kocamandi kafam kadar elletiyodu op diyodu
Bigun bi cirladim bagirarak aynisini eltimin cocugunada yapti
Kadin ariza
Kizlar ben kv kotu diyorumda inanin gorduklerimi anlatamak istemiyorum yasadiklarim aklima geliyo
Ben kimseye durup dururken kotu demiyorum yani sadece anlatip kendimi onlar gibi cahil konumuna dusurmek istemiyorum
Benim oglum 2,5-3yaslarindaydi falandi ben bismillahirrahmanirrahim gibi seyler ogretirken
O kufur ogretiyodu hemde belden assa
Oglum yarim yamalak dili donmeden edincede guluyodu
Oglmda guzel bisi saniyodu
2defa oglumu kv yaninda korkuttum anlasin die
Baktim olmuyo oturda dua ogret ayip dedim
Onu sen ogret dedi bana
Poe'nin arkadasinin yasadigi korkunc tabi ama var boyleleri iste canli ornek size
Bu kadin suan 70yasinda ve namaz kiliyo
Ben namaz kilmiyorum diye kafirmisin sen diyen kadin
Kendi cocuklarinin hicbiri kilmiyo
Kizlarinin basi acik bana bunu diyen kadinin..
Allaha havale ediyorum
PAPATYAM bu mekanizmalilar var hani bastriyosun sıkıyo ondan aldim cok guzel siliyo tavsiye ederim
30tl almistim
Bundan canim
Eki Görüntüle 1358199
Canım uygunmuş fiyatı. Bence yazil. Haftada 3,4 gün gidersin yeterli olur. Kilo için değil ama sağlık için spor yapmalıyız.Wooow cok guzel sıkılasmissin bravo valla cnm
Benim kilo belli bi yerde degil ama gobis ve totoyu sıkılastirmam lazim plates topum var ama useniyorum
Ben yanlia anladim demek ya pardon
Ayaklari varsa yuksekse dolaplar alir ama normalde girmiyo
Yani benim.bazalar yuksek ayakli degil mesela girmiyo
ozka82
Ben suan 56kiloyum ama hep 52-53dum ki istiyodum ama yerim.yok evim kucuk aslinda spor salonuna giderkende sirf kosu bandini kullaniyodum ben
Cok kafam karisik tekrr mi yazilsam
Kultur merkezinde vardi spor kayt oldum sıra gelecegi yok
Diger yer gecen yaz 50tl idi
Simdi bilmiyorum