- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
- Konu Sahibi karanfilce
- #1.241
Merhaba hoşgeldin aramıza
Evet çalışmıyorum ben birikim biriktirme israfdan kaçınma eskiden beri var ama bende
Benim eşime kalsa harcar önemsemez alıyorum elinden kalanları ne varsa
Bizde dışarı çıkıyoruz harcıyoruz ama benim seçtiğim mekanlarda ben istediğimde.
Eşime kalsa en lüx yere gider ammman der hooppsss! dur bakalım..
zaten yicemiz epi topu 1 porsiyon yemek ne gereği var şaşalı yerlerde yemeye salaş yerleride ayrıca severim
dürümcüymüş, çorbacıymış, yemekcenterler bayılırım.
sinemaya bile carrefourda bilet 18 ise baska bir alışveriş merkezinde gidiyoruz 12 tl ye akşam seansı hemde oohh miss..
Eşim en son kahvaltığı ben alıcam dedi okey dedim buyur paşam..
Gitmiş eski kaşar,peynir,tulum,tereyağ almış 75 tl baymışş
Yok yok sen al ben beceremiyorum dedi
Bu ay kahvaltılığı sen alıcaktın dimi cicim dedim yok öyle bi dünya ben öyle bişe demedim dedi
Ben şuna inanıyorum kaliteli mekanlar insanı kaliteli yapmaz sadece cebindeki parayı tüketir
cnm isteyince oluyo ben bir sürü borcuöuz varken bin tl biriktirdim 3-4 ayda ama elimde hiç yokken evden kestim uygun şeyler aldım market market gezdim oldu.
iste gerisi geliyo
Tekrar Merhaba
anladığım kadarıyla eşinizin geliri fena değil, bazı erkekler aşırı tutumlu oluyo bazısı da çok savurgan, sızın ipleri elinize almanız çok iyi olmuş, aslında söyle bir gerçek var ben çalışmıyorken kısabıldıgım kadar kısıyordum kendımı, kıyafet vs bıle almıyordum borca girmemek için olan yetıyodu, insan dışarıya adım attıgında hersey para
Ama en azından bırseylar yapmaya calısıyorum, mesela onceden marketten alırdım sebze ama sımdı elımden geldıgınce pazara gıtmeye calısıyorum, ındırımlerı deterjan vs urunlerı cıfter alıyorum, belkı ufak ama yıne de bunlardan basladım
Dısarda yemek konusunda artık bızde radıkal kararlar aldık, temmuzdda tatıle gıdıcez, mesela orda harcayabılmek ıcın ayrıca bır kumbara yaptık, haftalık harclıgımızdan kalanı oraya koyuyoruz,sımdılık yapabıldıklerım bunlar
Sadece 75 gram altınım var, daha fazlasını yapamadım, bakalım bu ay bıntl lık altın almayı planlıyorum bankadan, umarım başarabilirim