cnm prefabrik yerine tek katlıda olsa ev yaptırmanı tavsiye ederim
marmaraereğlisi civarlarında eski emlakçılardan sayılırım
yardımcı olacak tanıdıklarımda var ama benim tecrübeme göre prefabrik yaptırıyorsun ok güvenli deprem fln riski sıfır diyorsun ama yarın öbürgün o yaptığın masraf çöpe gidiyor değeri para etmiyor arsa alıp tek katlı bina yaptırabilirsin bu arada para tutan temel işidir diğerleri gözünü korkutmasın.
hatta yarın öbürgün bir kat daha çıkayım dersen o daha da uyguna gelir hemde 2 3 katlı yazlığın olur
ahhh ahhh aynı hayaller bende de var hep böle arsa alıcaz yazlık yaptrcaz diyenlere imrenirim.
arsa fiyatları hakkında bilgim olmamakla beraber yaklaşık 30 35 bine iyi yerde arsalar bulabilirsin.
Allah hepimize yardım etsin hayallerimize kavuşalım ama benim için şuanda önce sağlık,bebek ve iş
sonrası Allah Kerim
çok geçmiş canım vardır bunda da bir hayır canınıza bir şey olmasında varsın araba boyalı olsun.
kızlar kpss hazırlanıyorum nete pek giremiyorum artık.
ayrıca temizliğe kalktım perşembe dr ye gitcem ay dua edin bana hayır haber alayım
dr ameliyat derse diye iice temizliğe kalktım o arada cam fln sildim.
bu arada maaşımı alamadım içerde kaldı alıcam inş. ama ne zaman belli değil çok sinir oldum
bu ay eşimin maaşı ile idare ettik ay sonuna bir şey kalmadı
iyi idare ettiğime inanıyorum.abime borç vermiştim 500 tl onu aldm ilaç gibi geldi haa harcamadım ama biraz kredi kartına yatırıcam fazladan dursun.
üstü ile de altın alırım belki karar vermedim
bizde tatil için rezervasyon yaptırdık
erkenden yaptrdık uygun oldu. kıyafet almam lazım ayakkabı elbise falan filan masraf olucak işsizlik maaşı ile karşılıcam
ay eşim tel diye tutturdu alalım dedi koca gün döndük durduk
uyguna bulurmuyuz diye
netten arkadaşı almış eşimin kredi kartı ile taksit yaptırmış ama taksitler kalkmış artık neyse bulduk bir model 700 tl netten alıcaz
sonra vazgeçtik yine tam işsizlik zamanımda gereksiz masraf o biriktirceğim para ile altın alır koyarım kenarıma
ahhh kızlar bileziğimi kaybettim süperim ben yaa koca bir gün aradım evin içinde sonunda hiç olamayck bir yerden çıktı bilezik istiodum eşimde dio sen buna sahip çıkamıonda bir tane daha mı istiosun hıhhh alıcam para biriktirip işteee
bu ay rekor mutfak alışverişi yaptım haha eşim bile şaşırdı 100 tl pazar parası ayırdım onunda az tavuk aldık
üstü kaldı 2 hafta daha idare etmem lazım 35 tl var şaka gibi ama market olsa daha fazla almam lazım
yarın misafirim gelcek annemde gelcek perşembe erkenden dr ye gidicez
çok yazdım hadi öpüyorum hepinizi bereketli bolluk dolu günler olsun inşallahhh