- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #11.901
O zaman kendimden örnekle şöyle söyleyeyim;hanımlar benim merak ettiğim bir soru var. hani hep diyoruz ya "altın uzun vadede en iyi yatırım" diye. işte bu uzun vade ne kadar bir süre?
bizim evin kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı. ondan sonra evi satıp daha iyi bir ev almayı düşünüyorum. en erken 2 yıl sonra. 2 yıl altın için uzun vade sayılır mı? noolur beni aydınlatın :):):)
O zaman kendimden örnekle şöyle söyleyeyim;
Tam 1,5 yil önce 590 liradan aldığım cumhuriyet bugün 745 lira
Daha önce 700 liraya aldigim bilezigi 4 yil sonra 1450 lira gibi bir rakama bozdurmustum
Şöyle yaptığim da oldu
Bir sene eylul ayindan nisan mayisa kadar her ay altin aldim haziranda bozdurdum
Zararim oldu mu bilmiyorum
Kactan aldim hic aklimda tutmadim
O yil altin almak benim icin nakiti korumak harcamamak demekti benim icin
Haziranda bozdurdum esya aldim tasindim ev tuttum vs.
rahim filmi biraz zahemtli hem maddi hem manevi :
ben de bazı sebeplerden ötürü sıkıntı yaşadım..
eşimde yaptırdı o testleri..
sonrasında sorun çıkmayınca benden de istedi rahim filmi vs..
yaptırdık..sonrasında klomen kullandım çok şükür nasip etti Rabb im inşaallah hayırlı sağlıklıca kavuşuruz yavrumuza .)
darısı sizlereee :)
Uzmanlar döviz altin yada baska yatirim araclarinin hepsine az az dagitin diyo birikimi ama ben hic döviz alamiyorumteşekkür ederim canım cevabın için. bu yaz sonuna kadar borç ödeyeceğiz zaten. ama ondan sonra her ay yaklaşık 1000 liralık altın alsam mı diye düşündüğümden sordum.
Dolar alıp yükselmesini beklemeyi eşim vatana ihanet gibi görüyor. Yani tek yatırım aracımız altın olur yada tl de bekleriz.Uzmanlar döviz altin yada baska yatirim araclarinin hepsine az az dagitin diyo birikimi ama ben hic döviz alamiyorum
Azcik para gecse elime aklima hemen altin almak gelir
valla yenenden mi içilenden mi..Amin canım
Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla
Artik o kadar cok ki infertilite ( dogrumu yazdim bilmiyorum kelime dagarcigim genisledi yeminle) :)) cok sık görülüyo
Biz ninelerimiz gibi fırt fırt doğuramiyoruz simdilerde
valla yenenden mi içilenden mi..
maneviyat eksikliğinden mi
yoksa cidden mi sağlık problemleri arttı
oyunlara mı geliyoruz
bilmiyorum
eşimin anneannesi 12 çocuk doğurmuş 88 yaşında bu yıl vefat etti..
eşimin babannesi 10 çocuk doğurmuş 90 lı yaşlarda maaşaalalah ALLAH hayırlı ömür versin taş gibi..
hepsi de köy yerinde ebelerle doğrulmuş
kontrol yok
ulturason yok
ne biliyim
ben hep yediğimizden içtiğimizden ve hareketsiz yaşamaktan olduğunu düşünüyorum. şahsen benim hamile kalmam 15 ay sürdü.
olabilir...
ne denir
Rabb im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah ...
Senin esinde benim esimin kafadanDolar alıp yükselmesini beklemeyi eşim vatana ihanet gibi görüyor. Yani tek yatırım aracımız altın olur yada tl de bekleriz.
Ben hu konuda cok korkunc bi yazi okumustumvalla yenenden mi içilenden mi..
maneviyat eksikliğinden mi
yoksa cidden mi sağlık problemleri arttı
oyunlara mı geliyoruz
bilmiyorum
eşimin anneannesi 12 çocuk doğurmuş 88 yaşında bu yıl vefat etti..
eşimin babannesi 10 çocuk doğurmuş 90 lı yaşlarda maaşaalalah ALLAH hayırlı ömür versin taş gibi..
hepsi de köy yerinde ebelerle doğrulmuş
kontrol yok
ulturason yok
ne biliyim
Ben hu konuda cok korkunc bi yazi okumustum
Kullandigimiz pedlerden şu tuvalet temizliginden kullanilan super hijyen camasir sularina kadar bircok urun ureme sistemimizi bozuyor kansere sebep oluyo diye