Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

O zaman kendimden örnekle şöyle söyleyeyim;
Tam 1,5 yil önce 590 liradan aldığım cumhuriyet bugün 745 lira

Daha önce 700 liraya aldigim bilezigi 4 yil sonra 1450 lira gibi bir rakama bozdurmustum

Şöyle yaptığim da oldu
Bir sene eylul ayindan nisan mayisa kadar her ay altin aldim haziranda bozdurdum
Zararim oldu mu bilmiyorum
Kactan aldim hic aklimda tutmadim
O yil altin almak benim icin nakiti korumak harcamamak demekti benim icin
Haziranda bozdurdum esya aldim tasindim ev tuttum vs.

teşekkür ederim canım cevabın için. bu yaz sonuna kadar borç ödeyeceğiz zaten. ama ondan sonra her ay yaklaşık 1000 liralık altın alsam mı diye düşündüğümden sordum.

Amin canım
Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla

Artik o kadar cok ki infertilite ( dogrumu yazdim bilmiyorum kelime dagarcigim genisledi yeminle) :)) cok sık görülüyo
Biz ninelerimiz gibi fırt fırt doğuramiyoruz simdilerde

teşekkür ederim canım cevabın için. bu yaz sonuna kadar borç ödeyeceğiz zaten. ama ondan sonra her ay yaklaşık 1000 liralık altın alsam mı diye düşündüğümden sordum.
Uzmanlar döviz altin yada baska yatirim araclarinin hepsine az az dagitin diyo birikimi ama ben hic döviz alamiyorum
Azcik para gecse elime aklima hemen altin almak gelir

Uzmanlar döviz altin yada baska yatirim araclarinin hepsine az az dagitin diyo birikimi ama ben hic döviz alamiyorum
Azcik para gecse elime aklima hemen altin almak gelir
Dolar alıp yükselmesini beklemeyi eşim vatana ihanet gibi görüyor. Yani tek yatırım aracımız altın olur yada tl de bekleriz.

valla yenenden mi içilenden mi..
maneviyat eksikliğinden mi
yoksa cidden mi sağlık problemleri arttı
oyunlara mı geliyoruz
bilmiyorum

eşimin anneannesi 12 çocuk doğurmuş 88 yaşında bu yıl vefat etti..
eşimin babannesi 10 çocuk doğurmuş 90 lı yaşlarda maaşaalalah ALLAH hayırlı ömür versin taş gibi..
hepsi de köy yerinde ebelerle doğrulmuş
kontrol yok
ulturason yok
ne biliyim

ben hep yediğimizden içtiğimizden ve hareketsiz yaşamaktan olduğunu düşünüyorum. şahsen benim hamile kalmam 15 ay sürdü.

Dolar alıp yükselmesini beklemeyi eşim vatana ihanet gibi görüyor. Yani tek yatırım aracımız altın olur yada tl de bekleriz.
Senin esinde benim esimin kafadan
Adam kucuk esnaf kazansin diye kmlerce yol gidebilir
Bankayla isini cok sinirli tutar
Bankadan altinmi alinir git falanca abiden al gel der
Bende buyuk marketleri sevmem mesela
Kimseyle konusmadan al at sepete öde doldur posete gel
İnsanin bi kasabi olmali , peynircisi, aktari, pazarda hep ugradigi tezgahi
Alisveris yaparken iki cift laf etmeli insan
Öbür türlüsü cok ruhsuz keyifsiz bisey

Ben hu konuda cok korkunc bi yazi okumustum
Kullandigimiz pedlerden şu tuvalet temizliginden kullanilan super hijyen camasir sularina kadar bircok urun ureme sistemimizi bozuyor kansere sebep oluyo diye

İyi akşamlar kızlar.Rabbim isteyen herkese hayırlı evladı hayırlı vakitte versin .Ol desin bütün isteyenlerin kucağı dolsun inşallah.Bişeyi çok isteyince Rabbim duada ısrarcı olan kulunu severmiş.Biz dua edelim inşallah.Bu arada papatya sevimli royem nerelerdesiniz acaba bir ses verin.büyük. marketleri bende sevmiyorum ama kışın mecbur kalıyoruz.Biz eskiden peyniri zeytini hep pazardan alırdık ben bekarken.Tabii o zaman cepte para vardı olanın bereketi vardı.Şimdi kredi kartı var onunda bereketi yok ,hoş hayrı da yok ya..

_sekerpare_ burdayım
Okuyorum
Ev hanımı modundayim
Ama çok tembelleştim
Hiçbir iş yapmak istemiyorum
Komşularima heveslenirdim hep
Evdeler, yemek temizlik vs dört dörtlük
Ee şu an ben de çalışmıyorum ama
Kızım var tamam ama tüm vaktimi almıyor
Uyuyor arada en azından
Öyle ağır iş yapmıyorum zaten
Sütüm azalmasın diye
Ama yemek pişirmeye üşeniyorum
Başka da bi yaramazlık yok

Geçmişi okudum
Ama hemen yazmayinca aklımda kalmıyor
Sadece ciceklientari nin bebek olayı aklımda kalmış
Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar hayırlı akşamlar hepinize.Hamdolsun bugün salona koltuk takımı aldık 1 ay sonra gelicek.Şimdi elimdeki 1000 lirayla halı ve perde olayını halletmem lazım.Perdeyi uyguna yaptırabileceğim biryer buldum ama halıyı nasıl yapcam bilmiyorum.Amaan Allah kerimdir.sevimli canım izninde dinlen boşver.İki küçük meleğin var kimse sana temizlik notu vermeyecek.papatya canım Allah kabul etsin.

Çok sağolun kızlar.Allah sizuinde gönlünüzden geçenleri nasip etsin.Yorulmadan üzülmeden inşallah şimdi ben önceden buralara çatır çatır resim koyardım .Şimdi tablet ve telefondan yapamıyorum maalesef.Çok beğenerek aldık bakalım bi yanlışlık olmadan teslim alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…