- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
- #9.701
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevresimlerden birini ben alcam kızlar.
Eki Görüntüle 1483017 Eki Görüntüle 1483019 Eki Görüntüle 1483022
Sagol tatlımselam canlar :)
karanfilce ve trlelli aldiklarinizi gule gule kullanin :)
buralarda hava cok guzel ve gunesliydi bol bol gezdik,bugun hava kapali sonra yapilacak isler var disarda.
Ayyy anlattığın yere çokbimrendim.Havanın kasveti gerçekten insaparam.
tağa bağlıyor desem yeridir. Öğlen 12 gibi dışarı çıktım, merkezden epey uzağım ama Allahtan 2 vesayitlik yerdeyim. 1 vesayit ( minibüs yada otobüs ) ile metroya kadar gidiyorum. Metro da gitmemi gerektirecek her yere kadar beni götürüyor Allaha şükür. Gerçi dün hiç uyumamıştım çok istedim öğlen evden çıkarken bir arabamız olsaydı en azından diye ama kısmet işte.. Neyse daha ucuza geldi o açıdan bakalım. 2 liradan ne olacak gerçi ama yazayım , evden çıkarken çöpü attım aşağıdaki çöp tenekesine. Bizim oturduğumuz yerde her yer yemyeşil ve çok az bina olduğundan otobüsün 1 km uzaktan geldiğini görürsün , hal böyle olunca dedim minibüse para vermeyeyim otobüsle gideyim. Dönüşte de otobüsle geldim.. 4 lira kardayım acep bu parayı nerelere harcasam
Amaan bir yerden başlamak lazım birikime
Bugün R' ye içimde ne varsa döktüm.
Bölüm başkanımız illa ben müdürle toplantı yapcam benim yanımda olun dedi.
Bütün branştaşlar tek yumruk olalım dedi.
Ben de R varken o biraz zor dedim.
Neyse bunlara resti çektim.
Problem neyse konuşalım dedi zümre başkanımız.
Ben de neyden dert yandıysam hepsini söyledim adama.
Dedikodu, kendini beğenme.. Hepsini.
Hocam bazen içinizdeki iyi olan insan çıkıyor. O zaman saygı duyuyorum ama çoğu zaman da nefsinize yeniliyorsunuz canımı çok sıkıyorsunuz o zaman sizi bi kaşık suda boğasım geliyor beni o kadar sinir ediyorsunuz dedim.
Neyse içimde bişey kalmadı.
Onlara göre de sonuç olarak ben de çok alınganmışım öyle dediler
Güle güle otur canım Allah huzur versin.
İnşallah o halde ben krep yapayım akşama da ısıtırım yeriz.. Yemek de yapmadım , sen yemek hazırladın mı ??Canım benim tahminimce bişey olmaz çünkü sabahtan kalma ve hemen dolaba kaldırmışsın.
AA evet..
Yazcaktım değil mi unuttum :)
Dün marketten bütün tavuk aldım.
Kanat ve butlarını aldım iyice açtım tuzlayıp baharatlayıp kenara koydum.
Göğüs kısmını da kestim buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım.
Geriye kalan biraz etli iskeleti de çorba vs yapmak için poşete koyup buzluğa attım.
Yarım saat beklettiğim tuzlu baharatlı tavukları fırın tepsisinin içine yerleştirdiğim tel ızgaranın üstüne dizdim. Tepsinin içine de bir su bardağı kadar su koydum tepsi boş ya yanmasına diye.
Fırının sadece üst ızgarasını açıp maksimum dereceye getirdim. Tavukları fırının en üstüne sürdüm. Üstler pişince çıkardım çevirip bir de öbür tarafını pişirdim.
Bildiğin ızgara oluyor bu hem de çok hızlı pişiyor.koku ve dumanı oluyor biraz ama mesela tepsinin içinde saça sulu pişirdiğimiz tavuk hem bu kadar lezzetli olmuyor hem de çok zor pişiyor o yüzden ben ızgarayı tercih ediyorum.