- 14 Temmuz 2011
- 596
- 534
- 83
- 29
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.681
İlahi sevimli
Bu klavye bitirdi beni zati
Saikano hoşgeldin, nickin filan mı degişti? Hatırlayamadım ama yazıyor muydun önceden??
Dışardan yemek ciddi derecede ev ekonomisine ve ayn8 zamanda sağlığa da zarar veren sigara gibi zararlı bi alışkanlık.
Sürekli yapılınca insanın evde yemek yapası gelmez soğur iyice.
Siz yemek işine çözüm bulsanız ciddi manada zarardan kurtulursunuz.
@Saikano çözüm belli canım. Dışarıdan yemek olayını keseceksin. Ben her hafta pazara giderim o hafta evde ne pişeceğini ayarlayıp alırım. 50 lira tutar. Sen belki bu parayı bir akşam yemeğinde harcıyorsun.
Dışarıdan yemek hem sağlığa zarar hem keseye. Üstelik evdeki yemek de çöpe Gittiği için günah.
Kendini bu konuda yönlendirisen farkı görürsün.
Hoşgeldin canım.
Her zaman bekleriz.
Ama yemek öyle yapılmaz doğru.
Yoyeceğinizde yapın yemeği ve az yapın o gün bitsin mümkünse.
Dolapta benim de makarnam var şu an.
Ama kapaklı bi kutu içinde ve sarimsaklı yoğurtlu içinde turşu, domates, salatalık ve bezelye de var.
Ben bu şekilde makarnayı soğuk daha çok severim.
Ama düzgün muhafaza etmek lazım.
Canım ha diyince aklımıza gelmez ama ben haftasonu kahvaltıları dahil günlük yazdptığ8m yemekleri yazmaya çalışırım.
Yemek işine bi yerden başlamak lazım öyle geçmez ki.
Ama keşke annen öğretseymiş biraz küçükten. Her şey gibi bu da temelden öğrenince daha iyi kapılır.
Benim eşim de anlamaz hiç iki saatte anca yapar bi pilavı.
Ben yapınca kurtarıyoruz.
Sen yemekleri ne kadar uğraşsan da hergün kendin yap. Benim arkadaşlarından da var evlenene kadar yemek yapmayı bilmeyen. Ama şimdi döktürüyorlar. Sen yeter ki iste.
yapacam yapacam canım ben.. taktım. ama biraz kilo veriiyim de öyle inş:)Kızlar su kremalı milföyu bi deneyin
Yook boyle guzellik.
Sunumu ,tadı
Herkes yapsın istiyorum bilmem niye ama istiyorum :)
Eki Görüntüle 1482455
Bayana kadar yedim ama hala baymadı cıldırrıciiimmmmmyapacam yapacam canım ben.. taktım. ama biraz kilo veriiyim de öyle inş:)
afiyet olsun canım.. demek bayatlamıyorda .. bayatasa yenmez çünkü.yapcam yapcam bir iki hafta sonra merak ettim çok tadını..Bayana kadar yedim ama hala baymadı cıldırrıciiimmmmm
Yumusuyo cnm yapıp o gun yemek.lazimafiyet olsun canım.. demek bayatlamıyorda .. bayatasa yenmez çünkü.yapcam yapcam bir iki hafta sonra merak ettim çok tadını..
Kızlar su kremalı milföyu bi deneyin
Yook boyle guzellik.
Sunumu ,tadı
Herkes yapsın istiyorum bilmem niye ama istiyorum :)
Eki Görüntüle 1482455
Gunaydınlar amma döktürmüşsünuz.Kime nerden nasıl yanıt vereyim bilemedim.Geri kalmış öğrenci gibi hissettim kendimi.bugün maşallah iyi kalktım .ufacık bir radyom var onu da açtım dıngırdıyo bi yandan kahvaltı yapıyorum.gençliğimin radyosu best fm dinliyorum.Nevresimleri güle güle kullanın Al-Çak gelinlekaranfilim .tabletin önceden sözcükleri düzeltme huyu vardı inatla saçma sapan şeyler çıkıyodu ayarlardan düzelttim.trlelli mama çok cici duruyo yaa ben de yapsam oğluş sever bende ucundan tadarım.haydi tarif istiyom ben .saikino arkadaşım hoşgeldin.Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler.Sen gayret edersen hızlanırsın.ev ekonomisini dışarda yemek bitiriyo.İstediğini bize de sorabilirsin.Ev hanımı mısın ?evetse o zaman sana tavsiyem kalkar kalkmaz kahvaltıdan sonra yemeğini ocağa koy ondan sonra başka işlere bak uzun sürer önceleri sonra pratikleşirsin.
Muhakkak vardir ama bana yaglı gelmediCanım miföyün içinde zaten margarin olmuyor mu?
Tarifi detayli yazdim cnm yemek tarifleri bolumundeGunaydınlar amma döktürmüşsünuz.Kime nerden nasıl yanıt vereyim bilemedim.Geri kalmış öğrenci gibi hissettim kendimi.bugün maşallah iyi kalktım .ufacık bir radyom var onu da açtım dıngırdıyo bi yandan kahvaltı yapıyorum.gençliğimin radyosu best fm dinliyorum.Nevresimleri güle güle kullanın Al-Çak gelinlekaranfilim .tabletin önceden sözcükleri düzeltme huyu vardı inatla saçma sapan şeyler çıkıyodu ayarlardan düzelttim.trlelli mama çok cici duruyo yaa ben de yapsam oğluş sever bende ucundan tadarım.haydi tarif istiyom ben .saikino arkadaşım hoşgeldin.Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler.Sen gayret edersen hızlanırsın.ev ekonomisini dışarda yemek bitiriyo.İstediğini bize de sorabilirsin.Ev hanımı mısın ?evetse o zaman sana tavsiyem kalkar kalkmaz kahvaltıdan sonra yemeğini ocağa koy ondan sonra başka işlere bak uzun sürer önceleri sonra pratikleşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?