- 1 Mart 2010
- 44.844
- 114.159
- 798
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.641
Evet canım bellona kuzende var cok ama cok rahat.Günaydın hayırlı cumalar hanımlar.Kayahan vefat etmiş gençliğim onun şarkılarıyla geçti.Üzüldüm Allah rahmet eylesin.Bugün sosyete pazarı var bizim burda oraya gittim.Evde giyecek hiçbişeyim kalmamıştı.50 lira harcadım bluz aldım pijama filan aldım .İyi oldu epey giyerim artık.Şimdi de arkadaşım gelicek çaya onu bekliyorum.Bana tv ünitesi eskinin büyük vitrinleri gibi geliyor sevemiyorum bitürlü.Duvara monte etmek ya da konsolun üstüne koymak ya da arka parçası vitrini mitrini olmayıp yalnızca tv sehbası gibi olanlar mantıklı geliyor.Lelli koyduğun resimdeki koltuklar çok rahat .görmüştum bellona galiba.
Hoşgeldin canım.karanfilce merhaba başlığını ara sıra göz atıyorum ama forumdan iyice koptuğum için girmemiştim uzun süredir.. beni hatırlarsın inşallah.. yine takip edeceğim senin bölümü:) bu arada herşey iyidir umaım herşey yolundadır...
birikim israftan kaçma konularını seviyorum. devam canım:)))
S sevimsiz_25
Sen de buradasın çok sevindim ben pek takip etmediğim için kim var kim yok bilmiyordum. Seni uykusuz bırakan bi oğlun vardı öyle Hatırlıyorum,
Benim de kızdan sonra bir de oğlum oldu..Senin gibi annem de yok yanımda. Bi de 1 aylıktı işe döndüm..amaan zor işte
Gecmis olsun tatlımHayırlı sabahlar.
Ben de dün bir iki hapşırıktan sonra aniden burnum akmaya başladı grip oldum.
Allrigth yaşı uzun olsun oğlunun.
Trlelli ben de evime parça parça cam eşya almak istemiyorum artık. Hepsi takım olsun istiyorum. Ama insan görünce dayanamıyor.
Canım Allah kolaylık versin hepimize
Evet doğru hatırlıyorsun
Beni uykusuz bırakan oğlum...
25 aylık oldu
Halen uyku problemli
Bana gündüz yardimci olan cok
Eşim hariç
Kayinvalidem ve annemler var
O yüzden ikinciyi düşünüyorum artık
Ama eşim gece gündüz pek yok
Sana zor olmuştur tabi hemen işe başlamak
Maddi durumlardan dolayı mı başladın?
Özel muayenehanen vardı yanlış hatırlamıyorsam
@allright hoşgeldin. Ne güzel haberler böyle. Maşallah.
Mutluluğun daim olsun inşallah.
bende bu moddayım...Gecmis olsun tatlım
Sorma canım ya diger evimde k.v yuzunden alamiyodum (herseyi alıyodu calıyodu yani
Evi buraya tasidim ya yaldizli 12 bardak ve cay tabagi vardi takim ceyizimden annem almisti tabaklari var bardaklari yok :) onlari ne ara gotürmus fark etmemisim bile)
Simdi rahatca alip sere serpe kullaniyorum.
Aslında taksitle alabilecegim/aldıgım bir zuccaciyem var blendır,tabak falan aldım hatta annemede aldık taksitle ödedik.
Ama böyle indirimler bulunca kacirmak istmiyorum
Mesela o caydanlik 15e dusmus ya benim zuccaciyede aynisi 23 tl ama taksitle alabiliyorum tabiki.
Orayada hesap acicam yine borcum yok suan ama olsun napim..
Sanirim ben yasayamadiklarimi ,uhdelerimi, icimde kalanlari yasamaya calısıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?