Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Evet canım bellona kuzende var cok ama cok rahat.

karanfilce merhaba başlığını ara sıra göz atıyorum ama forumdan iyice koptuğum için girmemiştim uzun süredir.. beni hatırlarsın inşallah.. yine takip edeceğim senin bölümü:) bu arada herşey iyidir umaım herşey yolundadır...
birikim israftan kaçma konularını seviyorum. devam canım:)))

Hoşgeldin canım.
Hatırlamaz mıyım çok mutlu oldum geldiğine...
Devamlı beklerim :)

İyi geceler kızlar
Giremiyorum iki gündür
Yine yoğunum yine yoğunum
Arkadaşlarım geliyor, ben gidiyorum
Sakince oturmayi özledim
Bizim koridor uzun
Abartmiyorum koşuyorum artık
Çarşamba günü kaldım öylece
Gücüm kalmadı artık
Oglum da o gün sabrimi zorladı
Ağladım rahatladim
Allahtan annemlerdeydim o an

tr_lelli gelmene sevindim
@allright seni burda görmek çok güzel
Gözlerim kapanıyor
Haftanın son günü
Uykusuzluk beni hasta edicek
Sabahlari uyuyakaliyorum
Okula zor yetişiyorum
Eşim vakif toplantısından dönmedi daha
Gelince oğlanı o uyutsa bari
Neyse hadi görüşmek üzere

S sevimsiz_25
Sen de buradasın çok sevindim ben pek takip etmediğim için kim var kim yok bilmiyordum. Seni uykusuz bırakan bi oğlun vardı öyle Hatırlıyorum,
Benim de kızdan sonra bir de oğlum oldu..Senin gibi annem de yok yanımda. Bi de 1 aylıktı işe döndüm..amaan zor işte

Canım Allah kolaylık versin hepimize
Evet doğru hatırlıyorsun
Beni uykusuz bırakan oğlum...
25 aylık oldu
Halen uyku problemli
Bana gündüz yardimci olan cok
Eşim hariç
Kayinvalidem ve annemler var
O yüzden ikinciyi düşünüyorum artık
Ama eşim gece gündüz pek yok
Sana zor olmuştur tabi hemen işe başlamak
Maddi durumlardan dolayı mı başladın?
Özel muayenehanen vardı yanlış hatırlamıyorsam

Günaydıns!

Gunesli ama soguk bir gün daha..
Yiter yiter diye bögüresimmm var cok pis.

Dun butun Camlari silip butun tulleri yıkadım.
Yeni supurgem evin tozunu dumanina katiyo valla zehir gibi
İhlasin robotundan sonra yook boyle bi supurge diyodum varmis ve pratikmisde.

Dun nasil yorulmussam artik her yanim agriyo.

Bugun bir zuccaciye yasini kutluyomus

Caydanliklar 27tl den 15 e (kaliteli degildir ama gunluk kullanima gayet iyi)
24parca kutahya porselen yemek takimi 80tl den 50tl
Cezveler 3.5
Sutluk,tava 3.5
Gezer balkon, banyo terlikleri 3tl
Lav cay bardagi ,tabagi +sekerlik 9.90
Eski tarz kirmizi viledalar 3tl
Lav 6bardak + 1surahi 5tl
Fincan setleri(ozel kutuda) 9.90
falan fıstık iste.

Bugun bi yoklim bakim ne var ne yok.

Aiyy bu aralar kap kacak bardak tabak takıntılı oldum cıktım.

Bi de bi ev hediyesi lazım ev gormeye gidicimm

Hayırlı sabahlar.
Ben de dün bir iki hapşırıktan sonra aniden burnum akmaya başladı grip oldum.

Allrigth yaşı uzun olsun oğlunun.

Trlelli ben de evime parça parça cam eşya almak istemiyorum artık. Hepsi takım olsun istiyorum. Ama insan görünce dayanamıyor.

Gecmis olsun tatlım

Sorma canım ya diger evimde k.v yuzunden alamiyodum (herseyi alıyodu calıyodu yani
Evi buraya tasidim ya yaldizli 12 bardak ve cay tabagi vardi takim ceyizimden annem almisti tabaklari var bardaklari yok :) onlari ne ara gotürmus fark etmemisim bile)
Simdi rahatca alip sere serpe kullaniyorum.
Aslında taksitle alabilecegim/aldıgım bir zuccaciyem var blendır,tabak falan aldım hatta annemede aldık taksitle ödedik.
Ama böyle indirimler bulunca kacirmak istmiyorum
Mesela o caydanlik 15e dusmus ya benim zuccaciyede aynisi 23 tl ama taksitle alabiliyorum tabiki.

Orayada hesap acicam yine borcum yok suan ama olsun napim..

Sanirim ben yasayamadiklarimi ,uhdelerimi, icimde kalanlari yasamaya calısıyorum.

Günaydın kızlar
Kap kaçak olayı bi ara bende de var. Şimdi bıraktım artık. Bi geçenlerde a101 den 3 adet Kapaklı borcam aldım.
zaten bu atalar hiç birşeylere para harcayamam
Bu ay kartım 4400 geliyor

çok şükür maddi durumum iyi eşim de devletten istifaetti birlikte çalışıoruz kazancı beni katladı zaten.. sorun zaten işlerin yoğunluğu idi bırakıp gidemedim son güne kadar da çalıştm. güzel yanı ofisi yaptırırken çocuklar için bir oda düzenlemiştim bugünleri önceden düşünüp.. oğlanı çanta gibi götürüyorum işe:))
odası yatağı başında bakıcısı var. şükrediyorum bu şartlarda çalışabildiğime hem kazancımdan olmadım hem de gözümün önünde hem de mama bile vermedim hiç, hep emdi bu sayede.. ama tabiki yorucu. daha doğrusu kızım epey adam oldu çok kolaylaştı konuşma problemi vardı tamamen çözüldü şimdi susturamıyorum görenler hayret ediyor o çocuk bu mu diye:) şimdi o bu kadar büyümüşken bir bebek gelmesi hooop başa döndük mü ne!! dedirtti. ama şimdi 4 aylık oldu alıştık artık.

@allright hoşgeldin. Ne güzel haberler böyle. Maşallah.
Mutluluğun daim olsun inşallah.

teşekkür ederim papatyacım daha da iyi mutlu günlerin olsun senin de. takipte kalcam sizi. zaten karanfiin bu açtığı konuyu çok seviyordum ara sıra yazarım size..
diğer arkadaşlara da selamlar. herkese iyi birikimler

Kızlar züccaciye demişken benim bi işletmem var. Tasarımcı gibi birşeyler. Buranın en lüks semtinde yemyeşil bahcenin içinde bir villa. Kapıdan girdiğimde bahçenin telle ayrılmış bölümünden bir iki köpek koşa koşa yanıma doğru gelirler. Zile basmam hemen önce o köpeklerle azcık oynarım telden ayağımı filan uzatırım. Parmak şıklatırım.
Oraya her gidişimde ısrarla çay ikram ederler. Çayları da öyle güzel oluyor ki. Dün yeni bi bardakla getirdiler çayı.
Çok hoşuma gitti. Benim evde 20 gündelik bardağım var ve evlendiğimden beri 2si filan anca kırılmıştır. Eğer bir gün eskir kırılırlarsa ondan alayın hepsini diyorum.

Kutahyaporselenin yemek takımını aldım kızlar dayanamadım 50tl baydim.
Sade aldım cicekliydi hepsi benim.evdeki ceyizden olan takim zaten pembe cicekli bu da sade olsun dedim.
Zaten gundelik kullancam

Bu arada ben zuladaki nakitimle aldim.ama esime taksitle aldim dicem
Versin parami.

Buna bi de fincan takimi uydurursam oldu bitti

Geriye tencere,yumurta tavası ve cay kasigi ihtiyacim kaldı.

karanfilce guzelmis cnm begendim.

Hayırlı sabahlar canlar...
Ben yatıştayım.
O kadar koşturmanın ardından grip yatmama vesile oldu.

Günaydın hepinize hanım bayaağnnlar..karanfilim geçmiş olsun çok .Züccaciye alışverışi benimde yapmam lazım.pazar sabahları yumurta yapmak için orta boy tava almam lazım.çok büyük var küçüklerde var iş görmüyor yumurta için özel lazım. Neyse bir piyango çıkarsa onların hepücüğünü halletcem ben.huzurlu pazarlaarrr ben kaçar ...

bende bu moddayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…