• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canim,gunde bir kez sagiyorum.Ilac kullanmayi birakana kadar sagicam.o zamana kadar kesilmezse ve kizim memeyi reddetmezse ,emzirmeye devam edicem Insallah.
İnşallah o kuzunun nasibi varsa kesilmez sütün royemcan ...sen iyileşmene bak dinlenmeye çalış ah yakın olaydık hergün çorbanı getirirdim kuzu..

Sta,
Canım 3 aydır gelcekler zaten.
Kardeşim o kadar çok haber verdi ki haftaya gelebilirler diye.
Temizlik açısından her an tetikteyim zaten. Ama cam filan silmiştim yine gitti kirlendi.
Velhasıl bi türlü gelemiyorlar.
En nihayetinde adam devlet memuru tamam asker olabilir ama nasıl izin alamıyor bilmiyorum.
Bi ara adam 1 ay raporluydu bilek incinmesinden. Ağır değildi durumu hatta farkına varmadan uzun süre çalışmış bile. Üstelik sözü de o zaman yaptı.

Gelebilirlerdi bilmiyorum ya iyi düşüneyim ben iyisimi.
Aslında ben son an misafirler inden korkmam çok hepsi başım üstüne ama bunlar dünür olunca ve çıtayı çok yüksek tuttuklarından acayip stresteyim.
Hiiccc stres yapma çağır biiki komşu bi yaprak sar canım .Etliekmekde yaptırırsın .Bir şerbetli tatlı bide bitti .Nedir yani sen 20 çeşit yapmazsan sözümü atcaklar ..Biz evlerine ilk gittiğimizde gelinimiz bisküvi ve çay vermişti.Biz yinede bu kızı almayız demediydik.(gerçi keşke o zaman bitseymiş bu iş şimdi abim bu kadar mutsuz olmazdı) neyse...Valla gelin kısmısına çok yüz vermicen bacı.

Kız sen bensiz viaportlara mı gidiyon bakiyim :) ayy şurası gözgöze geldiğimiz yer şürası söylesip güldüğumüz yer buralara sık sık gelisim ondan diye türküde çığır taam mı ?yad et eski günlerimizi :KK70:
canımcım beni tr_lelli yle karıştırdın sanırsam..ama bende seninle bu yaz için plan yaparım oralarda :KK8:

9d şu oluyor ki,
deal_13022014_9dsinema.jpg

böyle minik bir sinema salonunda filmin içinde gibi oluyorsun.
yağmur yağdığında yağışı hissediyorsun,koltuklar hareket ediyor.örneğin bir trenle yukarı doğru çıkıyorsa film de; senin koltuklarında yatıyor,yukarı çıkıyormuş gibi oluyorsun vs vs.
karışık oldu biraz ama umarım anlatabilmişimdiro_O

canımcım beni tr_lelli yle karıştırdın sanırsam..ama bende seninle bu yaz için plan yaparım oralarda :KK8:

9d şu oluyor ki,

yağmur yağdığında yağışı hissediyorsun,koltuklar hareket ediyor.örneğin bir trenle yukarı doğru çıkıyorsa film de; senin koltuklarında yatıyor,yukarı çıkıyormuş gibi oluyorsun vs vs.

Sta özür yaa valla karıştırdim.Kafam öyle doluki söyleneneni bile anlamıyorum .

9d şu oluyor ki,
deal_13022014_9dsinema.jpg

Geztaponun devreler yandı :KK70::KK70:
Bu hatununda aklını aldık iyimi

İste hatunlar gittim arcelige ben bulasik mak. Talibim dedim

Anoww 3tane cocuk birde ilgilendi yahu 1tane kadinda koymamislar
Bi pazarlik edemedim.
730a verdiler
700diye israr edemedim erkek saticilarla cok lak lak sevmiyorum
Canli parayida gorunce bulbul oldular anlattilarda anlattilar makinayi
Kapidan cikana kadar
Hayirli olsun efendim , yine bekleriz efendim, iyi gunlerde kullanin efendim, gule gule efendimbla bla bla hayyy efendiler kovalasın sizi emi hepsine tek tek tesekkur etmekden agzim kurudu arkama bile bakmadan kactim.

Camasır mak. Geldi sira
8kg vardi 1.100e indirimdeymis aiyy kartta limit olsa kacirmazdim.

Yemek yapcam ben oiyy :KK35:

Kizlar benim bi arkadasim pazar gunu umreye gidecek donunce hosgeldine gidicem ne alinir ya
Hani alinan ozel bisi varmidir
Yani eli bos gidilmez diye biliyorum ama ne gibi bisi almam lazim ki
Ona ozel bisi mi? Hediyelik mi
Aklimdayken almak istiyorum bisi bilen duyan beri gelsin

Canım ikramlık pasta kurabiye gibi şeyler al en çok o ihtiyaç oluyor. Gelen giden çok olunca.
Kızlarrr orda oturmayın boş boş accuk yardım edinnn.
Geztapom kız tarafı bizi acayip güzel ağırladı.
Ben iki gündür akşamlara kadar okul vs koşturdum. İnşallah geç haber verdiklerine sayarlar artık. Şu an çay molasındayım ancak yerinden kalkamıycağımdan korkuyorum.

Biri 9d mi dedi :KK48: İlk gittiğimde o kadar korkmuştum ki bayılacaktım korkudan :KK23:
Bir daha asla dedim ama epey vakit geçtikten sonra tekrar gitmek istedim. Geçen bayramdı galiba eşim, eşimin ablası ve kardeşi beraber gittik peşpeşe 5 tane hem de :confused:
Başta yine çok korktum sonra alıştım. O kadar eğlendik ki. Çeşitli konseptler seçtik bazıları çok gerçekçiydi. Biz izlerken cd'ye çektiler sonra o görüntüleri izlerken gülmekten öldük. Kendimizi kaptırıp çok komik hareketler yapmışız. En komiği de eşimin biz korkudan bağırırke ve düşecekmiş gibi sımsıkı tutunurken, hiç tepkisiz izlemesi ve evde tv izler gibi kaykılarak oturmasıydı. Aynı karede 3 kişi delirirken bir kişinin o halde olması şaka gibiydi :rolleyes:

Ay lisa cok güldüm eşinin o şekilde izlemesine
Bu arada Selâmün aleyküm kızlar
Diyorum ki bi gün normale döner miyim
Yani işten geleyim
Azcık dinlenip yemek yapayım
Sonra canım sıkılsın ve yapacak bir şeyler arayayim
Dantel mi yapsam kitap mi okusam.diye ikilemde kalayim
Cok yoruldum artık
Hem bedenen hem zihnen
İki gündür insanların yüzüne bakarken Bayılacakmışım gibi hissediyorum

karanfilce karanfilce seninle oss.ye ve kpss.ye aynı yıl girmişiz

_sekerpare_ _sekerpare_ hadi hayırlı olsun
Bi ev müjdesi de ben vereyim
Ev sahibiyle 93 bine anlaştık
Tapu masrafi da bize ait
3 bin de o
Para miktarı azalınca emin evim de bizim parayi ağustosta degil de haziran da vercek inşallah

Yarın kiz kardeşimin yanına gidicez inşallah
Buraya iki üç saat çekiyor galiba
Annem.de gelcek bizimle
Oğlan bizi perişan etmez umarım
Biraz pasta börek yaptik annemle

Dün akşam da komsumu çağırmıştim caya
Ona da pasta börek yaptim
Biraz ara versem iyi olur yine hamur işine.

Bu arada al sat işi olup bitene kadar
Yani tapu işini de halledene kadar tam bişey de diyemiyorum
Ne bileyim bi aksilik olur falan
Iki taraftan biri cayar vs.

Bu yoğunluk yorgunluk ve üzerine uykusuzluk beni bitirecek
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Sen evini ve komşularını seviyosun .Bu çok önemli.Ev aramak ciddi eziyet.Eğer bir sorun yoksa evle ilgili inşallah alırsınız canım.Sonra içinide yavaş yavaş yaparsınız.

Kızlar evin bana göre bazı eksikleri var fakat hiçbisey yapamıycaz.Bütçeyi aşan bir ev oldu maalesef.Evin parası tamamlandı şükùr.Ama ne eşya nede başka bir eksiği gidermeye para kalmadı.Perdelerim uymayacak camlara gazete yapıştırcam galiba :D Her odada balkon kapısı var ve pimapen kapı tamamen cam .Hatta yatak odası bile öyle.Artık işimiz hediyelere kaldı .Öyle camalarda yarım yamalak perdeleri görünce bir acıyan olur herhalde.:D

Sevimsiz hayirli olsun canim.Darisi bizim gibi ev isteyenlerin basina Insallah.
Kizlar,esime caktirmiyom ama su hasta halimle birde bunalima giricem galiba.sanki hersey cok ustuste geliyorgibiHer gecen gun calismaliyim fikri birazdaha aklima giriyor.cunku gecinemiyoruz.Hani elimize kalan mutfak masrafimiz,Benzin o kadar.Eksta faturalar gelince,kistikca kisiyyoruz ama yoruldum sanki.Esimin yirtilan kiyafetlerini,kendi eksiklerimi,yapmak istediklerimi,cocugum icin yapmak istediklerimin hic birini yapamiyorum nerdeyse.Bu aralar iki bebek gormesine gitmek lazim,biri neysede.digeri gelirken ,citayi yuksek tuttugu icin,bizde onun altina dusmemeliyiz diye dusunuyoruz.offf esime ne olcakki,eksiye dusersek duselim hallderiz diyomda,nasil yapcaz hic bilmiyorumi.

İçine hiçbir şey yapmayı düşünmüyoruz açıkçası
Seneye mayis gibi evin borcu bitmiş oluyor inşallah
Ondan sonra da bi daha eminevime baglancaz
Bu sefer hedefimiz bahceli müstakil ev inşallah
Simdilik kiradan kurtulucaz
Piyasaya göre belki 5 bin gibi bi zararimiz olabilir bu evi almakla
Ama ev sahibi daha da inmedi
Eşime diyorum ki biz o parayla da komsularimizi almış olduk
Komşu çok önemli
Hem de taşınma gibi maddi ve manevi
bi zorluga girmemis olcaz
Mesela seninki gibi perde halı vs uymayabilirdi yeni eve
Burda 3+1 sıfır daireler 150 bin civarı
Esim dedi ki bizim hedefimiz müstakil ev
O kadar parayi sıfır eve vermeyelim
Burda kalalim
Evin içi yeni değil
Dolaplar, duşa kabin, döşeme vs
Ama idare ederim 5 yıl daha
Allah yardimciniz olsun sizin de

İçine hiçbir şey yapmayı düşünmüyoruz açıkçası
Seneye mayis gibi evin borcu bitmiş oluyor inşallah
Ondan sonra da bi daha eminevime baglancaz
Bu sefer hedefimiz bahceli müstakil ev inşallah
Simdilik kiradan kurtulucaz
Piyasaya göre belki 5 bin gibi bi zararimiz olabilir bu evi almakla
Ama ev sahibi daha da inmedi
Eşime diyorum ki biz o parayla da komsularimizi almış olduk

Komşu çok önemli
Hem de taşınma gibi maddi ve manevi
bi zorluga girmemis olcaz
Mesela seninki gibi perde halı vs uymayabilirdi yeni eve

Burda 3+1 sıfır daireler 150 bin civarı
Esim dedi ki bizim hedefimiz müstakil ev
O kadar parayi sıfır eve vermeyelim
Burda kalalim

Evin içi yeni değil
Dolaplar, duşa kabin, döşeme vs
Ama idare ederim 5 yıl daha
Allah yardimciniz olsun sizin de
Amin canım hepimizin inşallah.Azı olmayanın çoğu olmazmış.İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin siz gençsiniz sağlıklısınız,herşey olur zamanla inşallah.

Back