• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

beyzabet ve sta tebrikler,suanki puan ve egitim sistemine pek kafam basmiyor,icinde olmayinca,bilgim olmayinca yorumda yapamiyorum,hersey gonlunuzce olsun.
Ben cok sukur evime geldim ama iyilesmem icin dinlenmem sart.cocuk beni gorunce ve ben fazla ilgi gosteremeince sasiriyor.Bugun ben varim diye babasi uyutamadi.oglen ve az once cok sukur uyutabildim.Ilac kullandigim icin meme ememiyor,buyuk bir ihtimalle sutum kesilir,araya zaman girince oda istemez belki,cok sukur biberondan sutunu icip uyudu,meme saniyor galiba :)uzunca bir sure birakmak istemedi.Biraz uzuluyorum sutten kesmeye,cok ani oldu hersey ve ben iki yasina kadar enzirmeyi istiyordum.Neyse can sagolsun bir sene almasi en azindan icimi rahatlatiyor.Hayirlisi olsun.
Canim sagluginiyiolsunda..
Benim buyuk kizim o jadar bile emndfi.. mash senknki gene almasi gerekeni almustir zaten..
Nasip artik..
Hayirlusi.. sen iyi okda annesi o birsrkilde zaten doyar..Saglik olsun cnm..Sikma canini ., tez iyilesmeye bak sen..

Royemcim sütünü günlük sağsan da kesilmese canım ya.
Süt kuzusu daha o ilaçların bitince devam etsin.

Hayırlı cumalar kızlar..

royem royem tekrardan çok geçmiş olsun canım, süt işini o kadar kafaya takma..elbette 2 yaşına kadar emseydi daha iyiydi ama en ihtiyacı olan dönemde emmiş maşallah.zaten 1 yaşından sonra doymak için değil keyfi emiyorlar,çay kahve gibi. onu da içmeyiversin :KK48:

_sekerpare_ _sekerpare_ şimdiden Allah kavuştursun canım

tr_lelli tr_lelli çok özletme kendini, gel şu avatarıma bi yorum yapıver :KK53:

Hayırlı cumalar kızlar..
Kardeşimin sözlüsü ve ailesi bu haftasonu gelebilir ama tam belli değil ve üstelik daha çarşamba akşamı haberim oldu.
Muallakta işi ve son anda haberim olan işi hiç sevmem.
Biz onlara kaç hafta önce haber ettik bi sürü hazırlanmışlar bizse hiç hazırlanamadık nolcak şimdi?

Hayırlı cumalar kızlar..
Kardeşimin sözlüsü ve ailesi bu haftasonu gelebilir ama tam belli değil ve üstelik daha çarşamba akşamı haberim oldu.
Muallakta işi ve son anda haberim olan işi hiç sevmem.
Biz onlara kaç hafta önce haber ettik bi sürü hazırlanmışlar bizse hiç hazırlanamadık nolcak şimdi?

acaba kardeşine söylediler de, o mu unuttu? önceden haberiniz olsaydı iyi olurdu ama olmadıysa da çok takma canım,bu saatten sonra yapacak birşey yok. bugün var ,yarın var sen güzel şeyler çıkarırsın :KK66:

Sta,
Canım 3 aydır gelcekler zaten.
Kardeşim o kadar çok haber verdi ki haftaya gelebilirler diye.
Temizlik açısından her an tetikteyim zaten. Ama cam filan silmiştim yine gitti kirlendi.
Velhasıl bi türlü gelemiyorlar.
En nihayetinde adam devlet memuru tamam asker olabilir ama nasıl izin alamıyor bilmiyorum.
Bi ara adam 1 ay raporluydu bilek incinmesinden. Ağır değildi durumu hatta farkına varmadan uzun süre çalışmış bile. Üstelik sözü de o zaman yaptı.
Gelebilirlerdi bilmiyorum ya iyi düşüneyim ben iyisimi.
Aslında ben son an misafirler inden korkmam çok hepsi başım üstüne ama bunlar dünür olunca ve çıtayı çok yüksek tuttuklarından acayip stresteyim.

Royemcim sütünü günlük sağsan da kesilmese canım ya.
Süt kuzusu daha o ilaçların bitince devam etsin.
Canim,gunde bir kez sagiyorum.Ilac kullanmayi birakana kadar sagicam.o zamana kadar kesilmezse ve kizim memeyi reddetmezse ,emzirmeye devam edicem Insallah.

Benim ruh öküzü 800tl verdi bulasik mak. Alcam bugun
Oglumm yarin sinemaya gidelim diyo saat 2de dershanede sinavi var 4e kadar surcek
Dernekten ankaraya gel diye yirtiniyolla(kongre toplantisi var annem gidiyo) bense battaniye altinda yatmak istiyorum.
Bakkala diye cikip 10 yıl kaybolasım var

Olmak istedigim yer (temsili)
unnamed (2).jpg

Hayırlı cumalar kızlar..

royem royem tekrardan çok geçmiş olsun canım, süt işini o kadar kafaya takma..elbette 2 yaşına kadar emseydi daha iyiydi ama en ihtiyacı olan dönemde emmiş maşallah.zaten 1 yaşından sonra doymak için değil keyfi emiyorlar,çay kahve gibi. onu da içmeyiversin :KK48:

_sekerpare_ _sekerpare_ şimdiden Allah kavuştursun canım

tr_lelli tr_lelli çok özletme kendini, gel şu avatarıma bi yorum yapıver :KK53:
Senin avatarini yiring.
Senin avatar benim avatarin eltisi :) hahahha nispet yapiyo gune gidiyomus altinlari zulalamis gibi
Havan batsinn kadin.

Senin avatarini yiring.
Senin avatar benim avatarin eltisi :) hahahha nispet yapiyo gune gidiyomus altinlari zulalamis gibi
Havan batsinn kadin.
:KK53::KK53:
bu aralar tam o moddayım,takıp takıştırıp gün gün gezesim var ama gidecek kimsem yok :KK51:

benim de 9d ye falan gidesim var ama eşim korkuyor,yalnız da eğlenceli olmaz ki o :KK14: epeydir sosyalleşmek adına hiçbişey yapmıyoruz, iş-ev-kv arası gezip duruyoruz :KK43:

bu aralar tam o moddayım,takıp takıştırıp gün gün gezesim var ama gidecek kimsem yok :KK51:

benim de 9d ye falan gidesim var ama eşim korkuyor,yalnız da eğlenceli olmaz ki o :KK14: epeydir sosyalleşmek adına hiçbişey yapmıyoruz, iş-ev-kv arası gezip duruyoruz :KK43:
9d miiii nöööyyyy ben korkudann ölerimm
Yurek mi yedin yavrum hayirdir.
Kız bu havada isin mi yok gezcen gün gün
Bas agritiyo onlar ya
Benim gunler toplanmasiz oluyodu hep basimi agritiyolla
Bi iki arkadasim var davet etsem gelesileri de vardi okadar usengecim ki onlarla bile ugrascak kafam yok suan.

Sizin Heveslerizi, kosturmalariniz izleyip cekirdek citliyom ben.

ayy biri 9d mi didi
ben kızımla giderim. eşim korkuyo senin eşin gibi.
bi kere birlilte gittik adamın dili ağzı tutuldu.
ne varsa korkcak sanaldan şey işte.
oturuyon koltukta. viaportta var gittikçe uğrarız kısçemle.
film bile seçeriz. havamız batsın

9d miiii nöööyyyy ben korkudann ölerimm
Yurek mi yedin yavrum hayirdir.
Kız bu havada isin mi yok gezcen gün gün
Bas agritiyo onlar ya
Benim gunler toplanmasiz oluyodu hep basimi agritiyolla
Bi iki arkadasim var davet etsem gelesileri de vardi okadar usengecim ki onlarla bile ugrascak kafam yok suan.

Sizin Heveslerizi, kosturmalariniz izleyip cekirdek citliyom ben.
Ben seviyorum yaa hoşuma gidiyor,ama kafa dengi olacak herkes..mız mız çocuk neyim olmayacak,ayy çok mu şey istiyorum :KK53:

ayy biri 9d mi didi
ben kızımla giderim. eşim korkuyo senin eşin gibi.
bi kere birlilte gittik adamın dili ağzı tutuldu.
ne varsa korkcak sanaldan şey işte.
oturuyon koltukta. viaportta var gittikçe uğrarız kısçemle.
film bile seçeriz. havamız batsın

aynen canım ya oturduğun yer belli zati,neye korkuyorlarsa..ben en son gittiğimde ya 4d ya 5d ydi.epeydir gitmiyorum düşün..geçen eşimin dayısı kayınpederimi götürmüş çok pis kıskandım,o gün bugündür eşimin başının etini yiyorum..hızlı tren gibi olursa tamam da,korkulu şeylere gitmem diyor.bu hafta sonu kafaya koydum ama gidecem..
viaport ta da kemal tanca nın çadırını gördüm,olmadı o tarafa geliriz hem sinema hem alışveriş,deymeyin keyfime :21::KK59:

Ben seviyorum yaa hoşuma gidiyor,ama kafa dengi olacak herkes..mız mız çocuk neyim olmayacak,ayy çok mu şey istiyorum :KK53:

aynen canım ya oturduğun yer belli zati,neye korkuyorlarsa..ben en son gittiğimde ya 4d ya 5d ydi.epeydir gitmiyorum düşün..geçen eşimin dayısı kayınpederimi götürmüş çok pis kıskandım,o gün bugündür eşimin

başının etini yiyorum..hızlı tren gibi olursa tamam da,korkulu şeylere gitmem diyor.bu hafta sonu kafaya koydum ama gidecem..
viaport ta da kemal tanca nın çadırını gördüm,olmadı o tarafa geliriz hem sinema hem alışveriş,deymeyin keyfime :21::KK59:

Kız sen bensiz viaportlara mı gidiyon bakiyim :) ayy şurası gözgöze geldiğimiz yer şürası söylesip güldüğumüz yer buralara sık sık gelisim ondan diye türküde çığır taam mı ?yad et eski günlerimizi :D

aynen canım ya oturduğun yer belli zati,neye korkuyorlarsa..ben en son gittiğimde ya 4d ya 5d ydi.epeydir gitmiyorum düşün..geçen eşimin dayısı kayınpederimi götürmüş çok pis kıskandım,o gün bugündür eşimin
başının etini yiyorum..hızlı tren gibi olursa tamam da,korkulu şeylere gitmem diyor.bu hafta sonu kafaya
koydum ama gidecem..

Cehaletime verin de 9 de ne bacım gıı :D

Back