- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.261
Nerdeyse 10 a kadar uyudum bugün.
Haftasonu da dahil hiç dinlenemedim.
tr_lelli cim anne demişken,
annemle konuştuk geçen telefonda nasıl korktum bilemezsin
tabi bi olayı daha atlatmışlar, babamla ikisi soba borusunun içini temizliyorlarmış, içine gaz dökerlerdi satan adam babamı kandırmış bu daha iyi diye benzin vermiş, o da bi patlamış annemin yazması filan büzüşmüş kalmış. Allah korusun ya yüzüne gelseydi ya elbisesi tutuşsaydı diye nasıl canım sıkıldı.
bu bi kere olsa daha iyi.. o kadar çok olayları var ki..
geçen yıl düdüklüyü annem ocakta unutmuş Allahtan kısıkmış ve ağzına kadar dolu hoşafmış, geceden sabaha kadar kalmış. namaza kalkınca görmüş. annem gazı da çok açık unutuyor. babam değişik önlemsiz işler çok yapıyor..
yaşları 54 ve 55 çok yaşlı da değiller.
İnanın annem her aradığında ayrı bi olay..
uzaktayız da yapacak bişeyimiz de yok.
hoş yakında olsak da yine kendi evlerinde olcaklar. her türlü işte aksilik olabiliyor zaten. babam kötü huyları yoktur da hiç laf dinlemez iş konusunda bildiğini okur. giderek dedeme benziyor. baba şu şu önlemeleri alarak yapın işlerinizi diyoruz bazen hiç dinlemiyor.
nazar filan mı var bilmiyorum ki bi işe kalkıyorlar hep aksilik, hep aksilik..
Cok icim sıkılıyo bugun.
Böyle icim patlıcak gibi
Ben yapı olarak takıntılı, didikleyen, cabuk unutamayan,cabuk sıkılan,sabırsız, tezcanlı biriyim
Bu hafta oglumun sinavi var hergun.
Persembe peygamber efendmz. Hayatindan cumarteside dershanede bursluluk sınavına gircek.
Matematigi sevmemem dolayisiyla ogluma matematikde verimli olamiyorum
O en basit sorular bile beni geriyo cok sıkılıyorum.
Hal böyle olunca zorla da olsa 3-5soru cozdurunce geriliyorum
Matematikden kotu alirsa kendimi cok suclu hissedicem
Dershanedeki her ogretmenlere sacma salak bi sekilde lutfen matematik calistirin diye diye dolaniyorum
Kirmiyolar sagolsunlar ama gozum gormuyo ya sanki ogrenemiyo gibi hissediyorum yinede.
Bu hafta cabuk gecer umarim
Ziraa pimi cekilmis bomba gibi her an patlayabilirim
Esime sıcrıyorum 2gundur
Hele cocuk yapalim falan dediginde cimbizla sakalini sacini biyigini tek tek yolasim geliyo
Bu cocugun dersleri odevleri herbisi uzerimdeyken bir tane daha ve ben bukadar ince didiklerken
Oglum ilk gozagrim harcanir.
Ya ilgilenemezsem? Ucunu kacirirsam
Kendime neler yaparim ozaman acaba
Dusunmesi bile kotu
Kizlar bana arada geliyolar durun bi derin nefes alim.su pilates topumu cikarim ben en iyisi beynime oksijen falan gitmiyo zira bu aralar.
Sağol canım hiç aklıma gelmemişti.çok geçmiş olsun
ucuz atlatılmış bi ev kazası olmuş.
onlar adına sadaka ver
için rahatlar biraz
hepimiz Allah a emanetiz
Canım estg. Elimde olmadan fazla uzerine dusuyorumtr_lelli, bu kadar üstüne düşme canım..
belki bana uzaktan bakan ne anlar dersin ama bunu bir öğretmen gözüyle söylüyorum.
Hayatta her zaman yanında olamıycaksın, sen zaten çalışma alışkanlığını kazandırmışsın oğluna, biraz da planlamalarını kendi yapsın. bu kadar stres yapma..
geçen demişsin ya rehber öğretmen oğlunla alakalı bişeyler diyor diye.
benim küçük kardeşimin rehber öğretmeni babamla arkadaştı.. garip bi çocuk kendi kendine gülüyo filan demiş.
kardeşim çocukken bişey komiğine gitti mi biraz zama geçse yine gülerdi :)
Aman kardeşim nası sinir olurdu adama.
senin oğlanla benim kardeşimi benzetiyorum.
bizimki de gazla çalışır derslere ama sadece gaz kısmını veririz çocukken de öyleydi şu sınava hazırlanırken de öyle hiç derslerine karışmadık. matematikmiş türkçeymiş hepsini kendi halletti. ancak takıldığı yerlerde yanında olduk.
sadece resim ve teknoloji tasarım derslerinde ful destek sağlıyorduk çünkü hiç beceremiyordu çocuk :)
Benim antidepresana zaafim panikatak oldugum donemden beri vartr lelli sen oğlunu başarısını kendi başarın gibi görüyosun.
iyi notta kötü notta başarı da başarısızlıkta çocuğun olsun.
iyilik yaptığını düşünüyosun ama bence farkında olmadan kötülük yapıyosun.
Çocuklarımız yaşıt, birinci sınıfta değiller ki oturup okuma yazma öğrettiğimiz ders çalışma tekniği
sorumluluk kazandırma çalışmalarımızın zamanı geçti malesef.
bak seneye ortaokula gidecekler.
ben sınava çalıştırmam. Çalışması gerektiğini söyler kenara çekilirim.
çalışır gelir anne yardım et anlamadım yada kontrol et derse ederiz babasıyla.
yoksa sabah öper başarılar dilerim, gelince de nasıl geçtiğini sorarım o kadar.
sokma akıl 40 adım gider sözünü hiç unutmam.
Matematikten düşük alsa sen niye kendini kötü hissediceksin ki.
ayrıca öğrenci dediğin düşük notunda nasıl bişey olduğunu bilcek.
yıpratma kendini bu kadar tr lelli ne yapıyosan kendine yapıyosun.
bak sonra ilaç alayım diyip duruyosun kendini uykuya veriyosun.
yapma lütfen.
seni sevdiğimden söylüyorum bunları emin ol.
Didiklemeden duramiyorum iste 2ara bi dere 20soru daha cozdurdum simdiSlm kızlar. Geztapocum çok sevindim. güle güle sağlıkla , huzurla oturun inş. Ewet sınav için herkes öyle diyor ama illaki arada iyi yapanlarda vardır..çok moralsiziz:Hakikatende çok zormuşDuyduğuma göre dersaneler ile ilgililymiş birazda böyle zorlamaları İşte çocuğun dersaneye gitti ama bak faydası yok hesabı.. seneye de çok kolay olacakmış söylenenler Lellcim arkadaşlara bende katılıyorum canım..
Çok üstüne düşünce o sorumluluğu almıyorlar büyüyünce de.Hep senden bekler..
Yengem öyle aynı senin gibi..
oğlu 11 e gidiyor hala annesi çalıştırıyor..düşün yani..
annesi soru hazırlasın ödev versin bekliyor.. beklentisi öyle oluyor..Hiç ilgilenmemek değil ama çoğuda iyi olmuyor..
Karanfilce canım annene çok geçmiş olsun..
Son iki sayfaya bakabildim çok yoğunum..
MÜsait olunca okurum yazarım inş..
Didiklemeden duramiyorum iste 2ara bi dere 20soru daha cozdurdum simdi
Haklisiniz diger senelerde zorlanirsa naparim.
Yetememde derslere
Sınav sorularina herkes zor diyo evet
Dershaneyle ne alakasi varmis
Adam fetullaha takti diye ceremesini cocuklardan cikariyo
Benim teyze kizi da girdi gecen yil kazanamamisti bakalim bu sene nolcak
2yil da fem dersh. Gitti
Turkce oku oku bitmek bilmedi dedi
Hayirlisi olsun
Artik kimse su meslegi istiyorum demiyo zaten
Bi kazanimde neresi tutarsa diyo
ay inş canım ya..Canım dün benim öğrencilere sordum iyi geçti dediler
Tabi meslekçi bizimkiler
Lys ye iyi çalışsın herkese kötü geçmişse orda fark atar.
Canım kardeşin senin ikinci senesin demi girdi ?Canım kardeşimin girdiği ilk yıl da çok zordu. Afalladı resmen. Geçen yıl ne dediler sorulara bilmiyorum ama bi dahaki yılı olduğu için rahattı.
Benim girdiğim yıllar da hep zor denk gelmişti
2004 ÖSS, 2008 KPSS..
Hayırlı olsun geztapocum içerisinde huzur, sağlık ve mutluluk ile oturun inşallah.Kızlar selamun aleykum.Evimizin tapusunu aldık Rabbimin izniyle hamdolsun.Ne zaman taşınırız bilmiyorum.Yavaş yavaş toparlanıcam.Öncelikle royemcim çoookk geçmiş olsun bitti gitti .Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.@trlellli belki herkesten farklı düşünüyosun çocuk eğitimi konusunda ama ben de civven gibi düşünüyorum kelimesi kelimesine...Umarım bize kırılmassın.@Karanfilce çok geçmiş olsun.Biraz b12 vitamini kullansın annen hafızayı güçlendirir. Stacım sormuşsun sağolasın .Aradan zaman geçince mesajlar artıyor.Herkese cevap veremediysem affola.Bu arada beyzabet arkadaşım sınav için üzülmeyin zira herkes aynı durumda zormuş sorular.
Evet canım, ilk yılında YGS de 24 bindeydi. Lys de 19 bine çekti. Hele sınıfından bi arkadaşı YGS de 32 bindeydi. Lys de 17 bine çekti.Canım kardeşin senin ikinci senesin demi girdi ?
Canim senin kardesin gen iyiymis..Evet canım, ilk yılında YGS de 24 bindeydi. Lys de 19 bine çekti. Hele sınıfından bi arkadaşı YGS de 32 bindeydi. Lys de 17 bine çekti.
Arkadaşı diş hekimliğini yazdı kardeşim bir dahaki yılına bıraktı.
Çok şükür daha iyi bi sonuç aldı.
Aslında seneye bırakmanın baya bi stresi var ama bi yandan da evde rahat bi şekilde çalışıyorlar. İkinci yılında denemeler daha başlar başlamaz bile tr geneli denemelerde daha önlerde yer almaya başladı.
Benim kardeşim tembel biridir bunu diyince bana kızıyorlar ama öyle ilk yılında yatılı okuldaydı başka bi şehirde bu adam gelsin kurtlar vadisi gitsin kurtlar vadisi. Tamam yine de çalıştı ama yeterli değildi. Çaışmadığı gün olmuyordur yine ama tam kendini vermek lazım. Bunu tanıyan abileri sakın ikinci yıla bırakma sen çalışamazsın dediler.
Neyse verdik gazı zaten evdeydi artık. Bir de korkusundan çalıştı.
Çok şükür Allah nasip etti oldu.
Her şeyde vardır bi hayır. Sonuçlar gelmeden bu kadar olumsuz olmayın derim ben. Çünkü kardeşim de senin kız gibi mahvolmuştu o 24 bin olan ygs de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?