Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Merhaba kızlar
Spor yaptım
Duş aldım
Namaz kıldım
Şimdi kahvemle birlikte karşınızdayım.
Ben değil umre buradan çarşıya gitmem kv ile.
O sebeble hem bu kv ile arası iyi olanlara imreniyorum bazen.
Benim eltimin arası iyi kv. O götürsün diyeceğim de onun da pek bu işlerle alakası yok.

Papiş gittin mi? Ne güzel kaliteli zaman yaşıyosun.Ben bu aralar evmanya,evidea,hepsiburada,koctaş,ikea net sitelerinde geziyorum.Alacak para yok ama hayal kuruyorum işte ne yapayım.Evimizin y.odası ince uzun dikdörtgen bir oda o nedenle standart y.oda takımı almıcam.Seneye filan toparlanınca yatak başucumuza italyan tarzı (adı buymuş) dolap yaptırcam.Şimdilik eskiyi ğötürüp küçük odaya koycam.oyy planlar çokda bakalım.

Geztapo benim de yatak odam Dikdörtgen.
Benim de plqnlatın arasında yatak odası takımımı değiştirmek var. Benim giyinme odam da var. Ondan yatak Odasında dolap olayını az tutup bi tane berjer taRzı koltuk koymak istiyorum. Yada bihterin odasındaki koltuğun küçüğünden.
Hayal etmek çok güzel. Para olmasa da sen hayal et. Inşallah Rabbim istediğin herşeyi verir bir gün.

Gittik gorduk gezdik yemekde yedik azda islandik yagmur basladi
Ne soguk be ev gibisi yok valla billa
Oglusun gonlu oldu
Resimleri paylasalim dedim arkadaslarim daha gitmediler ama gorurlerse gitmelerinin bi anlami olmaz dedi
Ahh benim ince dusunceli yavrum.

Bi de ani defterine bisiler karaladim
İcimi doktum
Dertlerimide yazsamiydim acep

En cok bu etkiledi

Eklentiler

• IMG_20150314_134633.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 109
Doğru düşünmüşsün canım orda imtihan büyük. Sağlıklılarsa onlar da karı koca gitsin.

Kızlar gelebildim şükür evime.
Önce okula gittim müdüre hanım daha ilk konuşurken kimden bahsettiğimi anladı.sana mobing uygulamaya hakkı yok dedi. Delil de bul dilekceni ver uyaralım müfettiş de gelir dedi. Bak bakalım bi dahayapabiliyor mu dedi.
Ama ben delil nasıl toplıycam. Zaten adam dedikoduya işi götürüyor. Arkadaşlardan rica etsem şahit olur musunuz diye iş çığrından çıkar ve kimse olmak istemez ki.
Ha ben kendisiyle konuşurken kayıt alsam başkası hakkında dedikodu yaptığını kanıtlarım ancak bana psikolojik baskı uyguladığını kanıtlayamam. Müdürle çok uzun konuşup konuyu dallandırıp dedikoduya daldırmadım ama müdür anladı anlayacağını.
Aşağı yukarı 20 dk konuştuk. Müdür projelere çok önem veriyor. Proje yapanlara ket vurduğundan da bahsettim.

karanfilce bu da bi gelişme canım. Ne yapılır bilemiyorum ama müsürün senin yanında olması sevindirici.
Bizim okulda da var öyle dedikodusu birisi. Yani herkesin ama herkesin dedikodusunu yapıyor. Fakat herkes de onun dibinden ayrılmıyor. Çünkü başkaları hakkında bilgi alıyorlar. Allah böyle insanlardan korusun hepimizi.

Canım sanırım dedikoduyu küçük bi günahmış gibi sanıyorlar. Bir de dedikodu yu yapan kişi insanlara çok samimi yaklaşıyor eee zaten şeytan da bi parmak bal çalıyor ağızlara..
Oysa ki yanından ayrılınca da seninkini yapıyor.. Ne diyim Allah hidayet nasip etsin.

Arabada bana yer yok mu adam kalp krizi falan geçirirse müdahale ederdik

Akşam 8 de uyudum. Az önce uyandım. Dün çokyoruldum. En çok da psikolojik sanırım.
Akşama misafir gelecekti, temizlik yapcaktım...
Hiç birini yapamadım hepsi kaldı. Pert durumda hissediyorum kendimi ancak sınav görevim var..
Su sabahın nurunda bi duamı edivereyim.
Allahım beyzabetin kızına ve benim bütün sınava girecek öğrencilerime yardım et. Emeklerinin karşılığını en hayırlı bi şekilde ver. Amin.

@_karanfilcem kayit isini samimi oldugun arkadasin yapcak
Sen yokken cantasini acik birakcak telefonda kayitta olcak
Ancak bu sekilde hallolur
Kimse yanasmaz sanmam sahit olmaya
Dur dusunelim baska napabilriz.
Suan aklimdaki bu
Arkadasina rica ediceksin.

Günaydın herkese ....Bugün annem geliyo.Manevi olarak acayip kötü durumdayım.Eşimin çok sık hasta olması yakamızı hastalıkların bir türlü bırakmaması beni çok huzursuz ediyor.Korkuyorum hep en kötüsünü düşünüyorum ,eve bile sevinemiyorum .Yıllardır beklediğim hayal ettiğim şeye.Hep hayırlısıyla sağlıkla ver dedim.Rabbim bize taşıyamıyacağımızı vermez inşallah.

Günaydın kızlar
Geztapo negatif enerjinin seni alt etmesine izin verme cqnım.
Yıllardır hayalini kurduğun evin tadını çıkar. Içinde kalmasın canım.
Herkesin hayatında oluyor böyle herşeyin ters Gittiği dönemler.
Eşinin nesi var canım.
Gözün Aydın anneciğin geliyormuş. Bol bol hasret giderin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…