• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar
Karanfilce sessizlik işe yaramıyorsa deli deliyi görünce değneğini saklarmış derler ya o yöntemini kullanacaksın cqnım.
Çemkireceksin. Lellinin dediği gibi seslerini kaydedebilirsin.
Lelli senin eşinin ailesi cidden çok çirkefler. Benim eşimin öz dedesi düğünde bizim her eşyamızı aldı. Kv ve kp hiç karışması. Bi halı vardı. Yerini kalması onu sermeye. Balkona koydum. Kv k halıyı istedi benden. Veremem dedim. Bir de annemin bana verdiği erişteyi istemişti. Milletin kv si verir.
Bakalım şimdi hafta sonu geldi ya başlar gene benimkiler biz size gelecez diye. Hafta içi hiç sesleri çıkmıyor mafya sonu hortluyorlar.
Ben kv ve kp in asını duyduğumda vücudumu ateş basıyor. Bunlar gidiyor eltimin evinde bşr ay kalıyorlar. Bende mi bi tuhaflık var çözemedim.
Benimkiler gorgusuz ,ac gozluler
Onlara verirsen iyisin
Donunuda cikar ver niye verdi demezler bi yerde lazim olur derler.

Allah iyiliğini versin tr_lelli tr_lelli . Sabah sabah güldürdün beni ya.
Ben seni çok merak ediyorum. Özelden bi foto neyim qtsana bana

Aslında şu an birçok şey benim lehine kızlar. Yeni gelen müdür ve yardımcısı ile aramiyi.
Eşim bugün istersen git bi konuş dediama kendime de yediremiyorum bi yandan.
Bi yandan da hata yapmaktan korkuyorum.
Sonuçta o idareci değilmi benim probleminide cözebilmeli ddeğilmi? Ben okulda huzurla işimi yapamıyorsam ve bi yaptırımım yoksa kendi dengimde olan birine bir üst mercinin bunu çözmesi gerekmez mi?
Öğrenciler kendi arasında s8kıntı yaşayınca biz müdahil olmuyor muyuz..
Ne biliyim müdüre derdimi öyle güzel anlatmalıyım ki hem beni tam anlamalı hem de en az seviyede şikayet etmeliyim. Dedikodu kısmına pek girmeden. kaç yıllık idareci bu tarz problemlerin alasını görmüştür. Bi çözüm yolu önerir değil mi.

Lelli ya evde yanlızım..
Bi çamaşır makinesinin sesi bir de benim kahkalar var yalnız...
Sen nası biseysin hem güldürdün hem derdimi unutturdun..
Allah senden razı olsun emii..
Esim gelince okuycam yazdıklarını . o da diyordu ben gideyim çıkayım karşısına diye :-)

Lelli ya evde yanlızım..
Bi çamaşır makinesinin sesi bir de benim kahkalar var yalnız...
Sen nası biseysin hem güldürdün hem derdimi unutturdun..
Allah senden razı olsun emii..
Esim gelince okuycam yazdıklarını . o da diyordu ben gideyim çıkayım karşısına diye :-)

Farkindayim cnm cok kafana takmissin
Paranoyak olursun oyle oyle
Mutlu ol sen guzel kalpli insan
Kotu belasini bulur

Babannem erkegin o... Daha kotu olur derdi
Erkek dedikodu yaparmiymis ya
Eger ucu sana dokuncaksa bu adamin bence mudure hnmla konusmalisin
Kamera taksinlar ogrtmenler odasina
Talep et
Yada sesini kaydet
Bakkk en akillicasi ac cantanda telefonun . Ses kaydedicisini kaydet
Diger dedikodusunu yaptigi insanlarda dinlesinler.

Ben baska bir dershaneyle oglum icin konusmaya gittigimde kaydetmistim :)
Buraya guvendigimden kaydetmedim
Orasi guven vermedi zatende olmadi.

Ayik olun kizlar
Bi de biber gazi alcam ben ya

Kafama koydum

Eltimleri, gorumcemleri bazen goruyorum denk geliyoruz boyle bisi mise derlerse sıkcam gazı
Senelerin birikimi var

Kanımı yerde konucam
Acıyı seviyolarsa bal gibi gelir
Senin koca padişah canım hizmet hürmet tam olacak oda servisi iyi çalışacak.Seninkinin bu yönden huyu babama benziyor.Masnın üstunde sürahi bardak durur suyu masanın öbür ucunda duran anacımdan ister.ben de anneme kızarım ne kadar şımartmıssın bu adami diye.siz olmasanız zafiyet geçirir bunlar.Ne yapacaksın bu da sizin sınavınız .Bide her sinir olduğunda şu kocayla uğrasma bak valla sonra içlerine ata ata hasta oluyolar.Benimki bu ev arama sürecimizde abileriyle benim aramda çok kaldı mahvoldu adamcağız bide yoruldu tabii.Ben de biraz üstüne gittim vücut direnci zaten düşüktü yine hastalandı.Bu sefer de üzüldüm keşke başının etini yemesydim diye.Bu arada salı günü tapuyu alıcaz bir aksilik olmazsa bu sefer tamam Allahın izniy
le.

Biz enayi gibi kafadan aldik
Tek kizim ya her bisim cift cift alindi sozdebabamin govde gosterisi hava atcak ya pasazade.
Sirf hava atmak icin alir he yoksa kiymaz parasina
Karsisindakini eziklemek icin
Bak ya herseyini almis helal olsun desinler diye yoksa hiiic sallamaz.

Senin R okuldan ciksin taam mi
Arabasina binsin ama hava karanlik ve sisli olsun

Sen direksiyonda ol(malum ehliyet yok anacim) ben arka koktukta
On koktukda _sekerpare_ _sekerpare_ Benim yanimda sta ve papatya
Bu okulun bahcesinden ciksin
Arabanin camlar filmli olsun

Benim kafada 57number ten corap.
Arabayi tenhada kircaz bunun arabanin onune
Bende makina var tabi 1milyoncudan almisim
Dedikodu yaptigini duyarsam seni oldurur cesedini 7ye boler 7ayri bavula koyar 7ayri konteynira itinayla
dagitirim len dingil! Diyorum

Bir dost diyede ekliyorum tabi

Senin R artik"r"leri bile soyleyemez
"R" ozurlu olur

Sen bi dusun bunu
Hallederis hacı

Aksiyon benim isim

:D :D yeminle karnım ağrıdı

Allah iyiliğini versin tr_lelli tr_lelli . Sabah sabah güldürdün beni ya.
Ben seni çok merak ediyorum. Özelden bi foto neyim qtsana bana
Oo küçük dev kadın ..Ufak tefek ama bir cilveli bir havalı hatun eşi kıskanmasın da ne yapsın .Ceylan gözlü hatununu .Ben hepinizi gördüm karanfilim hariç ..Hepinizin kalbinizin güzelliği yüzünuze yansımış .Güzeller sizi...

Karanfilce sen hiç konuştunmu amirinle ?Adam nerden bilsin ?Kişileri analiz edebiliyodur muhakkak ama senin sıkıntını birebir bilemez.Senin yerinde olsam ben dili kullanarak anlatırdım.Şu durumlardan dolayı çok üzülüyorum.Huzurla çalışamayınca motivasyonum azalıyo .Birlikte bir çözüm bulabiliriz diye size geldim.Yoksa kimseyi şikayet etmek derdinde değilim filan gibi...

Oo küçük dev kadın ..Ufak tefek ama bir cilveli bir havalı hatun eşi kıskanmasın da ne yapsın .Ceylan gözlü hatununu .Ben hepinizi gördüm karanfilim hariç ..Hepinizin kalbinizin güzelliği yüzünuze yansımış .Güzeller sizi...
Oyy senin yaninda lafim bile olmaz
Guzel bakan gozlerin yuregin canim
Beni uzmeseler iyi biri olcam aslinda
Uze uze kinci biri yaptilar.

Geztapom, Canım şimdiye kadar çok amir değişti hiç birine şikayet etmedim. Bazen canım sıkılınca ufaktan ufaktan dertlestiğim olmadı değil ama hepsi yakın arkadaşlarım amirin değil yani.
En açık haliyle buraya yazıyorum siz tanımıyrsunuz. Bir de eşim biliyor.

Senin koca padişah canım hizmet hürmet tam olacak oda servisi iyi çalışacak.Seninkinin bu yönden huyu babama benziyor.Masnın üstunde sürahi bardak durur suyu masanın öbür ucunda duran anacımdan ister.ben de anneme kızarım ne kadar şımartmıssın bu adami diye.siz olmasanız zafiyet geçirir bunlar.Ne yapacaksın bu da sizin sınavınız .Bide her sinir olduğunda şu kocayla uğrasma bak valla sonra içlerine ata ata hasta oluyolar.Benimki bu ev arama sürecimizde abileriyle benim aramda çok kaldı mahvoldu adamcağız bide yoruldu tabii.Ben de biraz üstüne gittim vücut direnci zaten düşüktü yine hastalandı.Bu sefer de üzüldüm keşke başının etini yemesydim diye.Bu arada salı günü tapuyu alıcaz bir aksilik olmazsa bu sefer tamam Allahın izniy
le.
Bu sabah kahvalti hazirlamadim
Yedigi 2piskuvet zaten
Aksamda yemegini verdim hic konusmadim onla masaya oturmadim
Odaya gidip kitap okudum
Odaya geldi hic bakmiyorum ama
Kitap okurken yandan goruyorum
Bakti bana bakti tv ye bakti hic kafami kaldirmadim
Off puff dedi gitti yatti
Sabahda kalkmadim bilerek duydum.ama.kalkmadim
Gitti soylene soylene gomlegini aldi hala uyuyoo ya falan diyo mır mır gec kaldi bira kravati elinde pacasini toplaya toplaya gitti

Hizaya gelsin

Deliyi adam edemesemde adami deli ederim

Geztapom, Canım şimdiye kadar çok amir değişti hiç birine şikayet etmedim. Bazen canım sıkılınca ufaktan ufaktan dertlestiğim olmadı değil ama hepsi yakın arkadaşlarım amirin değil yani.
En açık haliyle buraya yazıyorum siz tanımıyrsunuz. Bir de eşim biliyor.
Canım sen çözüme odaklan. Bize anlat tabiiki ,ama bu seni yalnızca şu anlık rahatlatır.Usülünce konuşmasını bilen güçlü bir kadınsın sen .Kimse kimsenin ekmeğini vermiyor.Rızkı veren Allah ` tır.Ne olacak konuştun diye soruşturma mı açacaklar?Korkma hakkını savun.Ben bu hayatta ne öğrendim biliyomusun sen kendi hakkını savunmazsan insanlar ay ne erdemli insan demiyolar ezik diyolar maalesef...

Civven olayı çözdü kızlar.işin aslı bu aslında..
Ama olmuyor işte olmayınca. Yaşı olmuş 35 gidiyor okula gelen çıtır ünv.stajerlerine aşık oluyor. Yaşına yakın olsun diyoruz. Yok efendim çluk çocuğa karışmak istiyormuş. Bak seeennn bu gidişle o da olmaz. Aha ben 23 yasında evlendim olmadı olmaz.
Benim çok yakın bi arkadaşım var okulda bayan bekar ve 40 a yakın.benim tahminim ce R ye aşık. R ise onu beğenir mi. Kendi de öyle dikkat çeken bi tip değil de okulda bekar bayan sayısı fazla olunca kıymete biniyo.
Bu yakın arkadaşım R ile sorunlarınızı az çok biliyor. Yazık hem ne mal olduğunu biliyor hem de aşık:KK14:

Karanfilce
ortada hoş olmayan bi durum var. Çözülmesi gerek. Bende konuş müdürle.
öğrencinle konuştuğunu problemi çözemediklerini bildiğini de bilsinler.
Çözülürse çözülür, çözülmezse azcık gözdağı olur senle daha az uğraşır.
Belki susmak gerek belki doğrusu bu. Ama benim doğrum bu değil.
Ben haksızlık varsa asla susamam.Konu beni ilgilendirsin ilgilendirmesin.
Market kasasında haksız yere kasiyer çocuğu azarlayan adamla ağız dalaşına girmişliğim var.
Napiym ama çocuğun hiç ama hiç suçu yoktu, azarladı, çocuk yinede özür diledi ama bu gerzek
susmadı bende verdim ağzının payını.
sen ne karışıyosun diye üstüme yürümeye kalktı ama yemezler onun blöfünü.
gözümden ateş çıktı yemin ederim hissettim yani.
iyi yaptım gene olsa gene yaparım.
Haksızlık adaletsizlik pislik varsa susulmaz.
Susan buna ortak olur.

Civven olayı çözdü kızlar.işin aslı bu aslında..
Ama olmuyor işte olmayınca. Yaşı olmuş 35 gidiyor okula gelen çıtır ünv.stajerlerine aşık oluyor. Yaşına yakın olsun diyoruz. Yok efendim çluk çocuğa karışmak istiyormuş. Bak seeennn bu gidişle o da olmaz. Aha ben 23 yasında evlendim olmadı olmaz.
Benim çok yakın bi arkadaşım var okulda bayan bekar ve 40 a yakın.benim tahminim ce R ye aşık. R ise onu beğenir mi. Kendi de öyle dikkat çeken bi tip değil de okulda bekar bayan sayısı fazla olunca kıymete biniyo.
Bu yakın arkadaşım R ile sorunlarınızı az çok biliyor. Yazık hem ne mal olduğunu biliyor hem de aşık:KK14:

çok ciddiyim onun tek derdi bekarlık.
bi evlensin bak pamuk gibi olur.
Bi de baba yada bi erkek figürü olmadan büyümüşse ondan da böyle olmuş olabilir.
(tanımadığım için herhalde bu söylediklerim gıybet yada dedikodu sayılmaz dimi korktum şimdi)
Normalde erkeklerin pek dedikoduyla işi olmaz.
Hele evliyse eşi çocuğu evin derdi geçimi derken aklına bile gelmez yani.

Back