• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ca çözüme odaklan. Bize anlat tabiiki ,ama bu seni yalnızca şu anlık rahatlatır.Usülünce konuşmasını bilen güçlü bir kadınsın sen .Kimse kimsenin ekmeğini vermiyor.Rızkı veren Allah ` tır.Ne olacak konuştun diye soruşturma mı açacaklar?Korkma hakkını savun.Ben bu hayatta ne öğrendim biliyomusun sen kendi hakkını savunmazsan insanlar ay ne erdemli insan demiyolar ezik diyolar maalesef...
Canım erdemli olmak değil de mesele, simdi ne halt yedigini anlatsam acayip bozgun çıkar. Anlatmadan kendimi nasıl ifade edicem. Nasıl kanıtlıycam mesela şu anki kankisi ilk geldiğinde bana dedi ki"bu şapşal yine nöbet tutmamış"
Diyelim ki yaslı bi bayan bundan yardım istedi güleryüz ve kibarlıkla işini yapar sonra kankilerinin içinde "elin moruklarıyla ugraşıyoruz" diyebilir.
Bir daha insanların bunun yüzüne bakası gelir mi? Acayip bi fitne çıkar arada. Zaten bunu ben aktarsam aktarırken de utanınırım. Aktarmadan birşeyler yapmak lazım ama illaki aktarılıyor iste. Müdürü aradım kızlar okuldaymış.

Karanfilce
ortada hoş olmayan bi durum var. Çözülmesi gerek. Bende konuş müdürle.
öğrencinle konuştuğunu problemi çözemediklerini bildiğini de bilsinler.
Çözülürse çözülür, çözülmezse azcık gözdağı olur senle daha az uğraşır.
Belki susmak gerek belki doğrusu bu. Ama benim doğrum bu değil.
Ben haksızlık varsa asla susamam.Konu beni ilgilendirsin ilgilendirmesin.
Market kasasında haksız yere kasiyer çocuğu azarlayan adamla ağız dalaşına girmişliğim var.
Napiym ama çocuğun hiç ama hiç suçu yoktu, azarladı, çocuk yinede özür diledi ama bu gerzek

susmadı bende verdim ağzının payını.
sen ne karışıyosun diye üstüme yürümeye kalktı ama yemezler onun blöfünü.
gözümden ateş çıktı yemin ederim hissettim yani.

iyi yaptım gene olsa gene yaparım.
Haksızlık adaletsizlik pislik varsa susulmaz.
Susan buna ortak olur.
Yürü be civvenim kim tutar seni..Yirim ben senin atarlanmanı :)

Kızlar ben ahşap boyama yapmaya başladım.
Eminönünden malzeme aldım evde boyadım.
kızımın odasına raf yaptım. çok cici oldu.

Sonracığıma polaristen aldığım bot kalıp farkı vardı geri verdim
incelendi, değişim kararı verilmiş.
Gittim flodan kendime gri turkuaz renkli spor bi ayakkabı aldım.
Çok içime sindi, güzel oldu.
Bot 45 liraydı, üstüne 35 lira daha verdim

çok ciddiyim onun tek derdi bekarlık.
bi evlensin bak pamuk gibi olur.
Bi de baba yada bi erkDiğer insagürü olmadan büyümüşse ondan da böyle olmuş olabilir.
(tanımadığım için herhalde bu söylediklerim gıybet yada dedikodu sayılmaz dimi korktum şimdi)
Normalde erkeklerin pek dedikoduyla işi olmaz.
Hele evliyse eşi çocuğu evin derdi geçimi derken aklına bile gelmez yani.
Tanımadığın için olmayacağı söyleniyor canım.
Babasını sevmeyen birisi.
Sorunları olmuş sanırım hala da var.
Ama herkesin bi derdi var işte. Diger insanlardan çıkarmıyor herkes.

Yürü be civvenim kim tutar seni..Yirim ben senin atarlanmanı :)

Aslında ben kedi gibi bişeyim.
Gözümün yaşı hazırdır hemen akar, herşeye herkese üzülebilirim.
Sakin sakin yaşar giderim.
Amaaa bazen hani derler ya soldan soldan geliyolar aynı öyle oluyo işte o şarter atmıycak arkadaş.

Civvenim guzel gunlerde kullan ayakkabilarini canim

Ben bugun yine gezicim millet.

Gidim hazirlanim

Kartala canakkale muzesi cadiri kurulmus
Oglumda canakkale aski var cok merak ediyo hep soruyo int. Canakkale marslari dinliyo falan onu goturcem gezsin keyfi yerine gelsin bakalim
Malum sınav haftasi bu hafta bi nefes alsın

Canakkaleye gitmeyide cok istiyo
Ama haa diyince gidilmiyo
Dernek gezi duzenlemeyi dusunuyo canakkaleye ucretli bakalim olursa supriz yapcam ona
Gorsun de rahalasin kuzu
Ben gittin oglumu goturmemistim rahat gezemem diye 2sene once beni goturmedin diye hala trip.

Haydin kolay gele kizlar

Canım erdemli olmak değil de mesele, simdi ne halt yedigini anlatsam acayip bozgun çıkar. Anlatmadan kendimi nasıl ifade edicem. Nasıl kanıtlıycam mesela şu anki kankisi ilk geldiğinde bana dedi ki"bu şapşal yine nöbet tutmamış"
Diyelim ki yaslı bi bayan bundan yardım istedi güleryüz ve kibarlıkla işini yapar sonra kankilerinin içinde "elin moruklarıyla ugraşıyoruz" diyebilir.
Bir daha insanların bunun yüzüne bakası gelir mi? Acayip bi fitne çıkar arada. Zaten bunu ben aktarsam aktarırken de utanınırım. Aktarmadan birşeyler yapmak lazım ama illaki aktarılıyor iste. Müdürü aradım kızlar okuldaymış.

ııyyyyy nasıl bişey bu ya.
ne biçim laflar kullanıyo.

Vazgeçtim evlenmesin elin kızının başını da yakmasın.
Bekar bekar gezsin öyle, haktır ona.

Karanfilce bence müdür bu insanın karakterini biliyodur.
Senin söyleyeceklrin ona çok yabancı gelmez.

Aslında ben kedi gibi bişeyim.
Gözümün yaşı hazırdır hemen akar, herşeye herkese üzülebilirim.
Sakin sakin yaşar giderim.
Amaaa bazen hani derler ya soldan soldan geliyolar aynı öyle oluyo işte o şarter atmıycak arkadaş.

Canım senin yaptığın doğru bi hareket, ahh benim de karşımda bana diklenen bi herif olsaçatır cçatır yüzüne söylesem..
Allah hidayet versin.
Arada bi düzelir uzun sure sürmez ama..

Lellim ya ben de gitmedim çanakkaleye biz de çok istiyoruz eşimle gitmeyi.

Bizim burada belediye tiyatro düzenliyor. Allah izin verirse öğrencileri götüreyim diyorum.

Bu şahıs götürsem yine arkamdan dedikodu yapar.
"Gereksiz, bizim öğrenciler çok anlar ya canakkaleden.. Müdür yalakası" bla bla...

Lellim ya ben de gitmedim çanakkaleye biz de çok istiyoruz eşimle gitmeyi.

Bizim burada belediye tiyatro düzenliyor. Allah izin verirse öğrencileri götüreyim diyorum.

Bu şahıs götürsem yine arkamdan dedikodu yapar.
"Gereksiz, bizim öğrenciler çok anlar ya canakkaleden.. Müdür yalakası" bla bla...

karanfilceee arka bahçeye gel
sana bisey didim bak bi

tr_lelli tr_lelli Allah iyiliğini versin canım iyi güldürdün :KK48:
karanfilce karanfilce bence uygun bir dille yöneticinizle paylaşmalısın.iş sadece dedikodu olmuş olsaydı belki paylaşmana gerek yoktu ama ortada başka problemler ve geçen seneden mağdur olan öğrenciler de var.
ciceklientari ciceklientari maşallah bende çok hevesliyimdir öyle hobilere ama başladığım şeyin sonunu getiremiyorum genelde o yüzden hiç el bile atmıyorum.
_sekerpare_ _sekerpare_ hayırlısıyla problem çıkmadan hallolur inşallah ev işiniz.

dün gece gece masraf çıkardık biz de başımıza.eşimin ailesi hiç uçağa binmemiş,ablası da uzak bir yerde oturuyor epeydir söylüyordu annemleri uçakla gönderelim hem ablamı görürler hem binmiş olurlar diye.ben de olur bakarız falan diyordum. gece bilet fiyatlarına baktı uygun gelince alalım mı dedi.bende iyi madem al dedim.sonra onlar tek başlarına korkarlar binemezler,bizde gidelim dedi iyi dedim bende. 5 kişi gidiş-dönüş 600 tl bayıldık o_O

tr_lelli tr_lelli Allah iyiliğini versin canım iyi güldürdün :KK48:
karanfilce karanfilce bence uygun bir dille yöneticinizle paylaşmalısın.iş sadece dedikodu olmuş olsaydı belki paylaşmana gerek yoktu ama ortada başka problemler ve geçen seneden mağdur olan öğrenciler de var.
ciceklientari ciceklientari maşallah bende çok hevesliyimdir öyle hobilere ama başladığım şeyin sonunu getiremiyorum genelde o yüzden hiç el bile atmıyorum.
_sekerpare_ _sekerpare_ hayırlısıyla problem çıkmadan hallolur inşallah ev işiniz.

dün gece gece masraf çıkardık biz de başımıza.eşimin ailesi hiç uçağa binmemiş,ablası da uzak bir yerde oturuyor epeydir söylüyordu annemleri uçakla gönderelim hem ablamı görürler hem binmiş olurlar diye.ben de olur bakarız falan diyordum. gece bilet fiyatlarına baktı uygun gelince alalım mı dedi.bende iyi madem al dedim.sonra onlar tek başlarına korkarlar binemezler,bizde gidelim dedi iyi dedim bende. 5 kişi gidiş-dönüş 600 tl bayıldık o_O
Bende hic binmedim
Benide goturun
Benim k.v köye hep ucakla gider hasbam
Otobusle gidemez prenses
Hep de esim alir biletini
Ben bir defa ucagi yakindan bile gormemisim
Bak yine sinirlendim simdi
Gidim sunun parasini yiyimde az icimin yaglari erisin

Bu sene leyleği havada gördün gez bacım gezz:KK55:

Görümceye gitmek gezmekten sayılıyor mu :cool:

Bende hic binmedim
Benide goturun
Benim k.v köye hep ucakla gider hasbam
Otobusle gidemez prenses
Hep de esim alir biletini
Ben bir defa ucagi yakindan bile gormemisim
Bak yine sinirlendim simdi
Gidim sunun parasini yiyimde az icimin yaglari erisin
gel kız,birlikte karanfilceye kahveye gidelim,sabah çıkıp akşam döneriz :KK76:

ben umreye gitmeyi çok istiyorum aslında.6 sene önce ailecek gitmiştik ama çok az kaldık 8 gün falan,aklım o kadar ermiyordu o zaman,tam anlamıyla değerlendiremediğimi düşünüyorum. şimdi eşimle gidip 15 gün kalmak istiyorum, ama eşim annemler gidemedi ya ayıp olur,onlar bu kadar isterken biz gidiyoruz demek olmaz diyor. Allah biliyor onlar da gitsin istiyorum ama onların umre parasını vermek nefsime ağır geliyor, o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum. :KK51:

ben umreye gitmeyi çok istiyorum aslında.6 sene önce ailecek gitmiştik ama çok az kaldık 8 gün falan,aklım o kadar ermiyordu o zaman,tam anlamıyla değerlendiremediğimi düşünüyorum. şimdi eşimle gidip 15 gün kalmak istiyorum, ama eşim annemler gidemedi ya ayıp olur,onlar bu kadar isterken biz gidiyoruz demek olmaz diyor. Allah biliyor onlar da gitsin istiyorum ama onların umre parasını vermek nefsime ağır geliyor, o yüzden hiç sesimi çıkarmıyorum. :KK51:
Sta yaa canım benim iyi kalplisin sen.Kimse k.v sinin uçak fantazisi için para bayılmaz.Allah nasip etsin bol rızık versin de hep beraber gidersiniz .Annenler k.v ler hem orda buzlarıda çözülür.

Sta yaa canım benim iyi kalplisin sen.Kimse k.v sinin uçak fantazisi için para bayılmaz.Allah nasip etsin bol rızık versin de hep beraber gidersiniz .Annenler k.v ler hem orda buzlarıda çözülür.
canım ya ne güzel olur ama ben o stresle yaptığım ibadetten hiç birşey anlamam.o yüzden Allah biliyor ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle ne de hep birlikte gitmek istemem. orda bay-bayan olalım kimseye takılmayalım,kimse bize laf söylemesin biz ibadetimize bakalım istiyorum. Ne diyeyim Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

canım ya ne güzel olur ama ben o stresle yaptığım ibadetten hiç birşey anlamam.o yüzden Allah biliyor ne kendi ailemle ne eşimin ailesiyle ne de hep birlikte gitmek istemem. orda bay-bayan olalım kimseye takılmayalım,kimse bize laf söylemesin biz ibadetimize bakalım istiyorum. Ne diyeyim Allah'ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

umre benimde önceliğim bi 10 bin liraya ihtiyacım var.
eşim ben kızım gitmek istiyoruz bizde.
Allah size de bize de nasip etsin İnşallah

Back