- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #9.061
Ayy ne guzel mashh.. Ins canim .. cok tdskler..Canım, kardeşim girmişti.
Kardeşim iki yıl girdi sınavlara ikisinde de sorulara bakmamıştı. nasıl ggeçtiği konusunda bi fikri yoktu. yüzden sürpriz oldu. Maşallah bizimki ilk 2000 deydi canım darısı size..
inş...hakkında hayırlısı cnm...Allah böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi.Kızlar ya benim branşında bi hoca var ve onun huyundan nefret ediyorum.
Çok dedikoducu ve fitneci. Bugün çok canımın sıkılmasına vesile oldu.
Bana dua edebilir misiniz bu konuda?
Allah hidayet nasip etsin.
cnm bazen netten bakılan seyle gelen sey sanki alakasız oluyorGüle güle kullansuefsan .
Ben de bugün duvar kağıdı baktım. Oturma odam vd mutfağıma kağıt yaptırmak isyiyorum. Internette daha ucuz ama görmeden alınır mı ?
Neye benzer ki
Babannem erkegin o... Daha kotu olur derdiAllah iyliğini versin lellim ya son cümlen gülümsetti beni.
Bu adamla her böyle yaptıktan sonra hiç muhatap olmadım görmezden geldim ama nereye kadar.
Sıradan bi branş da değilsin. Her sene o toplantılarda oturup konuşup anlaşman gerekiyor.
İşletmesiydi şuydu buydu..
Tam 5 yıl dile kolay.
İçim öyle darlanıyor ki bağırasım geliyor avazım çıktığınca.
Papatyacım senin sinir olduğunu görürlerse daha çok yaparlar dedin ya aslında bunlarınki biraz değişik. Yüzüme asla bişey deniyorlar arkamdan yapıyorlar. Acaba bi cırlasam faydası olur mu? Bundan iki uç yıl önce alan şefime çağır oonları da toplantı yapcaz akla kara belli olacak herşey ortaya dökülcek herşeyi konuşcaz benim hiç bi korkum yok bütün problemleri çozcez dedim. Gitmiş bunlara demiş. 2 hafta kaçtı bunlar toplantı yapmadılar. Ayrı ayrı söyleyince hem etki etmiyor hem de dedikodu olmuş oluyor.
Acaba müdüre söylesem hepimizi çağırsa ben de bunun yanında ne var ne yok takk takk söylesem mi? Mesela yazık müdüre hanım proje yapma konusunda milleti heveslendiriyor bu öğretmenler odasında milleti ezikleyerek isyana teşvik ediyor. Proje yapanların projelerini beğenmeyip ileri geri konuşup yapacakların da cesaretini kırıyor
İnsanin sevmedigi insanlarla ayni havayi solumasi ciddi zorYine güldürdün kız beni
Biber gazı konusunda..
Ben de R ye sıksam mı acaba
Makine konusunda pek iyi yapmışsın canım. Sonunu zor okudum. Kendi makineni vermiş olcan diye korktum
Bana da kv ler buzdolabı almadılar eşim de alamamış zaten maaşını babasına veriyordu. Eski buzdolaplarını verceklerdi. İstemedim gittik taksitle en büyüğünden en tasarruflusundan aldık. Eltimin buzdolabını kaynım çalışırken almış 3 yılda bozuldu attılar. Şimdi kv nin bize verceği dolabı kullanıyolar. Biz alsak napcaklardı acaba yenisini alırlardı artık.
R nin bu müdürle arası pek iyi değil geçen toplantıda biraz tartıştılar. Müdüre dedi ki "42 öğretmenin nöbetini boş güne 53 öğretmeninkini dolu güne vermişsiniz" (rakamları salladım) müdür şok tabi "hocam herkesinkini nasıl saydınız?"
Yani kendini zaten belli ediyor canım ama bazı konularda kayıt gerekli olabilir tabi de benim suratına bakasım bile yok artık bırak konuşmayı.
Canım hani onları insan sanıp takıldığın bir noktayı sormuşsu ya havaya girmişler.Halbuki sonra kendin çözmüşsün.Böylea hayatı sadece bu dünyadan ibaret sananlar bu davranışlardan kaçınmıyolar işte.Peygamberimiz zulme susmamamızı buyurmuş.Biz peygamber değiliz bu kadar zulme sessiz kalamayız.Benden sana tavsiye gülümseyerek laf batırma,ipliğini pazara çıkarma gibi ufak eylemlerde bulunabilirsin.Ama haklıyken haksız duruma düşecek şekilde otokontrolünu kaybetmeden tabii.Bu tipleri bilirim kendileri her türlü pisliği yapınca islamı unuturlar.Sen nefsine yenilip bir hata yapınca hemen belden aşağı vurmaya çalışırlar.Şuna bak bide müslümanım diyor başında örtüsüyle yaptığına bak derler.Canım edepli edebinden susar ,edepsizde susturdum zanneder .Bir dersi haketmişler bence.Yine güldürdün kız beni
Biber gazı konusunda..
Ben de R ye sıksam mı acaba
Makine konusunda pek iyi yapmışsın canım. Sonunu zor okudum. Kendi makineni vermiş olcan diye korktum
Bana da kv ler buzdolabı almadılar eşim de alamamış zaten maaşını babasına veriyordu. Eski buzdolaplarını verceklerdi. İstemedim gittik taksitle en büyüğünden en tasarruflusundan aldık. Eltimin buzdolabını kaynım
çalışırken almış 3 yılda bozuldu attılar. Şimdi kv nin bize verceği dolabı kullanıyolar. Biz alsak napcaklardı acaba yenisini alırlardı artık.
R nin bu müdürle arası pek iyi değil geçen toplantıda biraz tartıştılar. Müdüre dedi ki "42 öğretmenin nöbetini boş güne 53 öğretmeninkini dolu güne vermişsiniz" (rakamları salladım) müdür şok tabi "hocam herkesinkini
nasıl saydınız?"
Yani kendini zaten belli ediyor canım ama bazı konularda kayıt gerekli olabilir tabi de benim suratına bakasım bile yok artık bırak konuşmayı.
Biz enayi gibi kafadan aldikBu arada biz eşyaarı bölüşmüştük. Buzdolabi ve çamaşırı onlar bulaşık ve fırını biz alcaktık.
Aman şimdi filan unuttum onları canımı sıkmıyom da şu R yi de bi atlatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?