Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Stacım çok üzüldüm canım.
İnsanlar bazen geçmişi geçmişte bırakıp yoluna devam etmeleri gerekir.
Düğünler özellikle şeytanın cirit attığı mekanlar.
Üzüldüm
KV ile aran iyi. Aslında seni üzmemek için böyle bişey dememeliydi?
Ee sonuç tatlıya bağlanmadı mı?

Karanfilce o ne yahu, kadın resmen mesai yapıyor.
Kp der ki: ben aslanı kafese bağladım.
Bu kadın dehşet bişey bi ara partiye girdi kadın kollarına. Öyle yükseldi ki izin vermedim. Versem bu kadın ya milletvekili olurdu ya da onların yakınında olurdu.

Karanfilcecim işim yorucu olsa vicdanım rahat olacak da uyurken ite hem işim rahat (Allah'a binlerce şükür) hem de yolum kısa ve arabayla gidiyorum. Eskiden yol çekiyordum o zaman pek vicdan yapmıyordum uyku konusunda.
Kendimi disipline etmek istiyorum ama mehter gibi iki ileri bir geri.

canım benim hiçbir sıkıntım yok..ama tabii herşey karşılıklı benim alttan aldığım yerler oluyor, o da bana söylemedi,yansıtmadı kaç senedir mevzuyu.. anneme demiş ki ben kaç senedir sta.ya yansıtmadım,sen de birşey söyleme..
ee yansıtsan ayıp olurdu zaten, ki şimdi sen benim annemi üzmüşsün ben sana nasıl saygı göstericem bundan sonra..

odadan çıktıklarında yüzleri gülüyordu ben çözüldü zannettim ama konuşma esnasında tatlıya bağlanmamış durup durup senin ibadetlerin kabul olmaz demiş anneme.. biraz önce de annem anlatırken sesi iyi geliyordu ama neye uğradığını şaşırmış kadın, gerçekten de öyle birşey dediğini hatırlamıyor

hani bir hikaye vardır adamın biri komşusuna borcunu ödeyemiyormuş uykuları kaçıyormuş bu yüzden .en son komşusuna ben senin borcunu ödeyemicem kusura bakma,bundan sonra senin uykuların kaçsın demiş yaa.kv.de de o misal herhalde söyledi rahatladı, annem de zaten kindar biri değildir uzamaz bundan sonra diye düşünüyorum.yani inşallah

Dediğin gibi şimdi de söylememeliydi.
Kırıldığını belli etcek.misin?
Ben olsam ederdim sanırım

Lisacım benim de sen gibi erken kalkamama problemin var. Namaza da kalksam geri uyuyorum zorunluluk olmadıkça.
Benim çarem sabahçı olmak oldu. 7 yıldıronun mücadelesini veriyorum.
Zümrelerim erkek allem edip gullem edip yine sabahçı oluyorum bazen de nasip bana denk geliveriyor.
Yani benim çözümüm bu.
Başka da bi çözüm bulamadım ben.

Dediğin gibi şimdi de söylememeliydi.
Kırıldığını belli etcek.misin?
Ben olsam ederdim sanırım

şuan görüşsek ederim,hatta belki sorarım bile neden böyle yaptın diye..
ama tahminim görüşmemiz 1-2 haftayı bulur bu dönemde biraz soğursam etmem, çünkü ben insanlara bir kere kinlendim mi o içimde büyür büyürr fena patlarım bir daha da geri dönüşü olmayan bir yola girerim.öyle olsun istemiyorum açıkçası

Boşver annen de affederse kinlenme. Bi cahillik etmiş iste.
O affedememiş içinde büyütmüş ama affetmek en büyük erdem.
İnşallah devam etmez davranışına. Duruma göre yol belirlersin.

Gece çok mu geç yatıyosun.
mesela benim erkenden uykum gelir, gözlerim kapanır, durgunlaşırım.
benim problemimde bu aslında.
geç yatmak istiyorum ben ama içim uyuyo resmen.
eşimde söyleniyo ara sıra. biz gittikten sonra uyu diyo ama ben sabah uykusundan nefret ederim.
şişiyorum bütün gün aval aval bakıyorum öyle. beynim duruyo, hiç bişey anlamıyorum sanki.
ikindi uykusu rahatsız ederya insanı aynı etkiyi gösteriyo bende

Su an sizde değiller mi?
Döndüler mi?
gittiler canım, bu sabah yolcu ettik..yolcu ettikten sonra konuştum annemle,ah erken öğrenseydim yapacağımı biliyordum da işte Allah herşeyi kararlıyor..
bilmiyorum nefsim neler neler söylüyor da tutuyorum kendimi.bir de annemin sesinde kırgınlıktan ziyade şaşkınlık hissettim o da rahatlatıyor biraz beni. eğer annemin kırıldığını,üzüldüğünü hissedersem alttan alamam asla

insan bişeyi 3,5 yıl nasıl içinde tutar ya. Çok yer ettiyse içinde sıcağı sıcağına söyle bitsin gitsin.
yok kabe yıktın yok bilmem ne. Madem öyle, susarak sevap kazansaydı çok biliyosa bu işleri.
Milletin namazı abadeti niye dert oluyosa birilerine. Annenin dini hassasiyetini biliyo ve ordan vurmaya çalışıyo.
sevmediğim insan tipi.
sta bence sen karışma ama lafın sırası gelir yada ağzını yoklarsa söylecek sözün hazır olsun.

ben bu durumlarda genelde dumur olurum.
o an söylemem gereken herşey sonradan(genelde gece uyuyacağım sırada) aklıma gelir. vay şöyle deseydim vay böyle deseydim der dururum.
kendi kendime söylerim ama rahatlatmaz pek.
hazır cevaplık güzel şey vesselam.

Erken de yatsam uyumaya devam ediyorum. Yani 7-8 saatten fazla uyumak istemiyorum. O bile çok aslında.

Keşke ben de sabah uykusundan nefret etsem azıcık bana da bulaştır civven.

Kansızlık olabilir yani hep yorgun hissediyorsanız bence doktora görünün...

Benim gibi zorunlu olmadıkça kalkamayangillerden Eşimin sıcak bakmamasına rağmen ösym aöf gibi sınavlarda görevli olayı bundan istiyorum. Hem para kazanıyorum hem de erken kalkıp günü dolu dolu geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…