- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.981
Kp der ki: ben aslanı kafese bağladım.Karanfilce o ne yahu, kadın resmen mesai yapıyor.
Karanfilcecim işim yorucu olsa vicdanım rahat olacak da uyurken ite hem işim rahat (Allah'a binlerce şükür) hem de yolum kısa ve arabayla gidiyorum. Eskiden yol çekiyordum o zaman pek vicdan yapmıyordum uyku konusunda.Bakmak lazım canım.
Arada da olsa kesin katılıyorum.
Ama ben çok üşeniyorum.
Nasip ya, şüpheli bi durum olunca da önüme çıkar o(genelde KV ile ilgili olur)
Esim diyor ki ben senden gizli bişey yapamam nasıldenk geliyorsa çekiyorsun diyor.
Lisacım, işte yoruluyorsan bırak uyu gitsin. Ben bi ara öğlenciydim. Sabah erken kalkarsam kendimi tutamayıp iş yapıyordum. Öğleden sonra çocukların önünde esneyip duruyordum.
Stacım çok üzüldüm canım.
İnsanlar bazen geçmişi geçmişte bırakıp yoluna devam etmeleri gerekir.
Düğünler özellikle şeytanın cirit attığı mekanlar.
Üzüldüm
KV ile aran iyi. Aslında seni üzmemek için böyle bişey dememeliydi?
Ee sonuç tatlıya bağlanmadı mı?
Dediğin gibi şimdi de söylememeliydi.
Kırıldığını belli etcek.misin?
Ben olsam ederdim sanırım
İşte benim istediğim de bu! İlla işe yetişecem diye değil, normal her gün erken kalkan biri olmak istiyorum. İşe gidişim geç diye geç kalkıyorum. Sistemim şu; işe geç kalmayacak şekilde uyanmakYazın 10.30 da gidiyordum resmen 10'a doğru uyanıyordum.
Dün erken uyanmıştım evde ayaklarımı uzatıp keyif yapmıştım işe gidene kadar.Bugün için de saati erkene kurdum ama yine erteledim kalkmadım
Kızıyorum kendime
gittiler canım, bu sabah yolcu ettik..yolcu ettikten sonra konuştum annemle,ah erken öğrenseydim yapacağımı biliyordum da işte Allah herşeyi kararlıyor..Su an sizde değiller mi?
Döndüler mi?
dün kv ile annem başka oda da epey konuştular.. annem kv.ye bizim düğünde bir laf söylemiş,3.5 senedir kv ona takılmış..odaya gidip anneme sen bana düğünde böyle böyle laf söyledin,benim en mutlu günümü zehir ettin şimdi boşuna namaz kılıp,hatmelere gitme demiş
annem ben öyle birşey hatırlamıyorum,demedim dediysem de art niyetli dememişimdir demiş ama kv. tutturmuş sen gönül kırdın Kabe yi yıktın,yaptığın ibadetlerin anlamı yok..
şimdi konuştuk annemle,boşver dedim cahil insanla cahil olunmaz..ama çok şaşırdım yanii.sen madem kırıldın 3.5 senedir nerdeydin, şimdi mi aklın başına geldi..hem kimse kimsenin ibadetine karışamaz,Allah herkesin gönlünü bilir..
Annem diye demiyorum gerçekten çok temiz kalplidir,kimseyi hor göreyim laf sokayım demez ama çok açık sözlü,şakacı.bazen söylediği lafın nereye çekileceğini kestiremiyor pat pat söylüyor.onu tanımayan insanlarda böyle farklı yerlere çekebiliyor konuyu..
Erken de yatsam uyumaya devam ediyorum. Yani 7-8 saatten fazla uyumak istemiyorum. O bile çok aslında.Gece çok mu geç yatıyosun.
mesela benim erkenden uykum gelir, gözlerim kapanır, durgunlaşırım.
benim problemimde bu aslında.
geç yatmak istiyorum ben ama içim uyuyo resmen.
eşimde söyleniyo ara sıra. biz gittikten sonra uyu diyo ama ben sabah uykusundan nefret ederim.
şişiyorum bütün gün aval aval bakıyorum öyle. beynim duruyo, hiç bişey anlamıyorum sanki.
ikindi uykusu rahatsız ederya insanı aynı etkiyi gösteriyo bende
Benim gibi zorunlu olmadıkça kalkamayangillerdenLisacım benim de sen gibi erken kalkamama problemin var. Namaza da kalksam geri uyuyorum zorunluluk olmadıkça.
Benim çarem sabahçı olmak oldu. 7 yıldıronun mücadelesini veriyorum.
Zümrelerim erkek allem edip gullem edip yine sabahçı oluyorum bazen de nasip bana denk geliveriyor.
Yani benim çözümüm bu.
Başka da bi çözüm bulamadım ben.
Yorgunluk değil canım ya tamamen tembellik yoksa bu kadar takmazdım bu konuyaKansızlık olabilir yani hep yorgun hissediyorsanız bence doktora görünün...
Yorgunluk değil canım ya tamamen tembellik yoksa bu kadar takmazdım bu konuya
Bence de doktora görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?