- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.961
hazır uyku yokken bi çocuk daha büyüteyim çıksın aradan diyosun yani sevimsiz.
çok tatlısın yaa
Canım benim kp in işi emlakçılık gibi diyim sana. Yani gün içinde çok fazla arayan bilinmeyen numara olur.
Ama KV her gün ama herrr gün o telefonu kontrol eder kimle kaç kere kaçar sn görüşme yapılmış istatiklerini çıkarır. KV bizi aradığında çoğu zaman numarası kapalı olur çünkü kp i arayanları tek tek arar kontrol eder sesi dinler kapatır.
Bazen azmine hayran da olsam bu enerjisi beni korkutumuyor değil
Canım benim de kafamı kurcalayan bişeyler var. Benim KV araştırmaları asla bırakmaz da şu sıralar kp e dadanmıyor hayatını zehretmiyor. Oysa adam aynı adam. Yazın birçok kadınla görüştüğü iddia edilen adam şimdi bıçak gibi kesti mi.. ben kp in zaten yaptığına inanmıyorum da.. Neyse böyle iyiler. Allah bozmasın.Valla Şaştım kaldım kv ne. O ne öyle ya.
Tövbeeeeeee
Ay hiç umrum olmaz. Beni istemeyip başkası ile görüşüyorsa güle güle derim o kadar...
Aman ne uğraşacağım kimle kaç Sn konuşmuş.
Allah kp kolaylık versin. Adam için çok zor olsa gerek.
Senin k.v ajan gibiymiş haa.Korkulur valla.Şimdi anlıyorum seni burda pek açık vermiyosun ya sen ...Ne diyim bilemedim zor böyle tiplerle uğraşmak.Allah akıl fikir versin kaç yaşında kadın bunlarla uğraşıyor.Canım benim de kafamı kurcalayan bişeyler var. Benim KV araştırmaları asla bırakmaz da şu sıralar kp e dadanmıyor hayatını zehretmiyor. Oysa adam aynı adam. Yazın birçok kadınla görüştüğü iddia edilen adam şimdi bıçak gibi kesti mi.. ben kp in zaten yaptığına inanmıyorum da.. Neyse böyle iyiler. Allah bozmasın.
Canım benim eşimi tanıdınız artık.karanfilce benim cok az malzemem olunca uyduruyorum.Bir kac kere beyaz peynir,yumurta kuru sogan ve evde bulunan kabak gibi sebzeleride ekledigim olmustur.illa sucuklu yada illla su malzeme olsun diye birsey yok,evde ne varsa koy gitsin,degisik tatlar oluyor.ki disaridada bir cok cesit var.
lisa gece yattığın zaman sabah şu saatte uyanıcam diye beynini programla. bunu düşünerek dalarsan uykuya yakın bi saatte kalkarsın. çok işe yarıyo.
ben erken yatıp erken kalkmayı severim. daha doğrusu bünyemin saati öyle diyeyim.
Benim de mailim, watsappım, kk, yani Allah ne verdiyese açık hep evdeBen bu adama herseyimi açmışım face olsun başka şey olsun. Onları incelemesine kızmıyorum. Ama üstünde tasarruf etmesine kızıyorum.
Benim telefonumdan beğenmediği resmi müziği mesajı vs silmesine, bazen elimi zorla yıkatmasına, ütüyü kapattım dememe rağmen olsun bi daha bak hadi kalk söz ver bakcağına demesine gıcık oluyorumm
Ama burayı okumasına izin vermiyom. Kadınlar arasında muhabbet ediyoz bakma filan diyorum ekrana bakacak olursa.
Gerçekten burayı okuycak olsa utanırım. Değişik bişey size o kadar içimi açıyorum demek kki.
Yeri geliyor ona bile söylemediğim duygularımı paylaşıyorum.
Çok güldüm, yazık adama zan altında kalmıştabi canım o da bi iş. beceri istiyo vakit istiyo
bende didikliyorum dediysem arada bi üstünden geçiyorum işte.
geçenlerde eşimin faysinde bir kadın arattırılmış
aman diktim burnumu havaya bu kim neci neyin nesi niye arattırdın vır vır vır vır
yeminler ediyo vallaha billa tanımıyorum ben arattırmadım bilmiyorum diyo
arattırdıysan söyle önemli değil diyorum eski bi arkadaşındır bişeydir merak etmişsindir benim için önemli bişey değil gerçektende. sorun yapmam yani.
ama inkar edince sinirlendim meğerse benim kız okuldaki öğretmenlerinden birini arattırmış.
pişmanmıyım asla.
işte bunlar hep BDV
Karanfilce o ne yahu, kadın resmen mesai yapıyor.Canım benim kp in işi emlakçılık gibi diyim sana. Yani gün içinde çok fazla arayan bilinmeyen numara olur.
Ama KV her gün ama herrr gün o telefonu kontrol eder kimle kaç kere kaçar sn görüşme yapılmış istatiklerini çıkarır. KV bizi aradığında çoğu zaman numarası kapalı olur çünkü kp i arayanları tek tek arar kontrol eder sesi dinler kapatır.
Bazen azmine hayran da olsam bu enerjisi beni korkutumuyor değil
Allah emek eden herkesin yardımcısı olsun, bereket versin. Anlattığın gözümün önünde canlandı ve çok duygulandım.Canım bunlar tatlı telaşlar. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Şükür ki eşin memur. Asgari ücretle çalışıp 3-4 çocuk okuyanlar var. Bizim evin yakınında bi kaç işletme var. Bazen otobüse orta yaşı geçmiş adamlar biniyor elleri nasır bağlamış. Hele bi gün gordim ki üstü baya kötü elinde bi torba defter kalem vs dolu. Elleri nasırlı, bazen gece vardiyasından gelen bu adamların ellerinde ev halkına götürdükleri ekmeği görünce nasıl ağlayasım geliyor bilemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?