Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Valla Şaştım kaldım kv ne. O ne öyle ya.
Tövbeeeeeee
Ay hiç umrum olmaz. Beni istemeyip başkası ile görüşüyorsa güle güle derim o kadar...
Aman ne uğraşacağım kimle kaç Sn konuşmuş.
Allah kp kolaylık versin. Adam için çok zor olsa gerek.

hazır uyku yokken bi çocuk daha büyüteyim çıksın aradan diyosun yani sevimsiz.
çok tatlısın yaa

Yok canım Estağfurullah ne sıkması. Sen uzun süre yazmayınca özlüyorum ben.
Hayırlı sabahlar herkese. Bugün evdeydim 10 a doğru uyandım. İyi uyudum yani.
Eşim daha gelmedi ekmek makinesine hamur koydum pizza için o oladursun.
Bu arada kızlar gecen kim demişti beyzabet sanırım pizza çok pahalıya mal oluyor diye.
Ben çok yaparım ancak malzemelerin şöyle olur:
Bir paket kaşar alırım 1 kg lık filan. Hepsini rendelerim buzluk poşetlerine koyar buzluğa atarım.
Sucuğu vakıftan toplu alırım onu da buzluğa atarım.
Büyük marketlerde doğranmış yeşil ve siyah zeytin olur ve fiyatı uygun olur. 250 şer gr alır onları da buzluğa atarım.
Yazdan domates biber ve mısırım da olur buzlukta.
Velhasıl tüm bu malzemeler ile aşağı yukarı 10 kere bile pizza yaparım o dabir yılı bulur. Hem pratik hem ekonomik oluyor. Değilse çok pahalı bi pizza için gir markete hoppa aldığın kaşar sucuğun artanları bozulmasın diye hemen tüket. Domatesiydi biberiydi.
Aklınızda bulunsun.

Canım benim de kafamı kurcalayan bişeyler var. Benim KV araştırmaları asla bırakmaz da şu sıralar kp e dadanmıyor hayatını zehretmiyor. Oysa adam aynı adam. Yazın birçok kadınla görüştüğü iddia edilen adam şimdi bıçak gibi kesti mi.. ben kp in zaten yaptığına inanmıyorum da.. Neyse böyle iyiler. Allah bozmasın.

Senin k.v ajan gibiymiş haa.Korkulur valla.Şimdi anlıyorum seni burda pek açık vermiyosun ya sen ...Ne diyim bilemedim zor böyle tiplerle uğraşmak.Allah akıl fikir versin kaç yaşında kadın bunlarla uğraşıyor.

Buğün burda bir yağmur var bardaktan boşanırcasına kapkara heryer.Psikolojisini bozuyor insanın.Düşünmiyim diyorum ,dünyalık için kafamı bu kadar meşgul etmiyim diyorum elimde değil ama.perde işi nasıl olacak diye düşünüyorum neyi nereye koycam diye düşünüyorum .Güzel olsun istiyorum .Keşke benim de maaşım olsaydı yavaş yavaş yapardım herşeyi diyorum.Ne biliyim işte çok karışığım.

Canım bunlar tatlı telaşlar. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Şükür ki eşin memur. Asgari ücretle çalışıp 3-4 çocuk okuyanlar var. Bizim evin yakınında bi kaç işletme var. Bazen otobüse orta yaşı geçmiş adamlar biniyor elleri nasır bağlamış. Hele bi gün gordim ki üstü baya kötü elinde bi torba defter kalem vs dolu. Elleri nasırlı, bazen gece vardiyasından gelen bu adamların ellerinde ev halkına götürdükleri ekmeği görünce nasıl ağlayasım geliyor bilemezsiniz.

gestapom bu kadar stres yapma ne olur yazik sana bak hastada olmussun.hayirlisiyla bi evi alinda Allah yardim eder insallah.sen becerikli kadinsin,uymayani uydurur yapar yakistirirsin.Biz kadinlar herseye heves ediyoruz ama,alinca yapinca,hevesin gecince bi duruluyorsun,baska arayislara giriyorsun,bunun sonu yok.Hakkinizda hayirlisi :)

Canım benim eşimi tanıdınız artık.
Kabak yemeği yapsam onuda yer ama adı pizzaysa sucuklu oolacak pizza kelimesinden beklentimiz o yani.
Aslında ben mantarlı filan çok severim ama az olsun sucuklu olsun mantığıyla onla yapıyorum.
Dün canım nasıl salam çekti markette reyona baktım dakikalarca ama alamadım.
Torkununkinde karmin içermez yazıyordu ama baktım 10 TL e sucukla ayni fiyat. Ben ucuz sanıyordum salamlar da çok pahalıymış.

İşte benim istediğim de bu! İlla işe yetişecem diye değil, normal her gün erken kalkan biri olmak istiyorum. İşe gidişim geç diye geç kalkıyorum. Sistemim şu; işe geç kalmayacak şekilde uyanmak Yazın 10.30 da gidiyordum resmen 10'a doğru uyanıyordum.
Dün erken uyanmıştım evde ayaklarımı uzatıp keyif yapmıştım işe gidene kadar.Bugün için de saati erkene kurdum ama yine erteledim kalkmadım
Kızıyorum kendime

hayırlı günler kızlar..
_sekerpare_ m hayırlısı olsun inşallah,Allah elbet bir çıkış yolu gösterir,kolayını verir..bende bu evi bulmadan önce çok stres yapmıştım,hatta şuan oturduğumuz evin sahibine kapora verdik, adam sonradan kiraya vermekten vazgeçti falan..epeyce sıkıntılı günler geçirdim,sonra ramazan bayramının 2.gününde adamı son kez arayalım dedik ve evi tuttuk,1 günde eski evi toparlayıp taşıdık düşün
S sevimsiz_25 2.yi düşün bence de ,Rabbim aratmazsa eğer bende çocuklarımın arasında çok yaş farkı olsun istemiyorum,birlikte büyümeleri daha iyi oluyor.max.3 yaş iyi bence
tr_lelli nerelersin, hiç sesin çıkmıyor?
karanfilce pek silme huyum yoktur ama ben de eşimin telefonunun,face.inin inciğini cıncığını araştırırım. benim face.açmama izin yok,onunkinden giriyorum haliyle kendimde o hakkı görüyorum. bir de bazen psikopat olduğumu düşünüyorum,eşimin arama geçmişine bakıp kv-kp-görümce ile en son ne zaman görüşmüş,kaç dk.konuşmuş kontrol ediyorum

Benim de mailim, watsappım, kk, yani Allah ne verdiyese açık hep evde İsterse bakar ama bazen diyorum ben de kuzenimle yazıştım okuma veya kk da yazıklarımı okuma utanırım diyorum. Hangi topikte yazdığımı biliyor, nickimi o buldu zaten, profil fotomu da onun bilgisayarına indirmiştim. KK'ya girip bi göz atsa herşeyi bulur.

dün kv ile annem başka oda da epey konuştular.. annem kv.ye bizim düğünde bir laf söylemiş,3.5 senedir kv ona takılmış..odaya gidip anneme sen bana düğünde böyle böyle laf söyledin,benim en mutlu günümü zehir ettin şimdi boşuna namaz kılıp,hatmelere gitme demiş

annem ben öyle birşey hatırlamıyorum,demedim dediysem de art niyetli dememişimdir demiş ama kv. tutturmuş sen gönül kırdın Kabe yi yıktın,yaptığın ibadetlerin anlamı yok..

şimdi konuştuk annemle,boşver dedim cahil insanla cahil olunmaz..ama çok şaşırdım yanii.sen madem kırıldın 3.5 senedir nerdeydin, şimdi mi aklın başına geldi..hem kimse kimsenin ibadetine karışamaz,Allah herkesin gönlünü bilir..
Annem diye demiyorum gerçekten çok temiz kalplidir,kimseyi hor göreyim laf sokayım demez ama çok açık sözlü,şakacı.bazen söylediği lafın nereye çekileceğini kestiremiyor pat pat söylüyor.onu tanımayan insanlarda böyle farklı yerlere çekebiliyor konuyu..

Çok güldüm, yazık adama zan altında kalmış
Ben de kurcalarım arada sırada, güvenmediğimden değil, öylesine meraktan. Eşim bana adı üstünde araştırma görevlisi diyor

Bakmak lazım canım.
Arada da olsa kesin katılıyorum.
Ama ben çok üşeniyorum.
Nasip ya, şüpheli bi durum olunca da önüme çıkar o(genelde KV ile ilgili olur)
Esim diyor ki ben senden gizli bişey yapamam nasıldenk geliyorsa çekiyorsun diyor.

Lisacım, işte yoruluyorsan bırak uyu gitsin. Ben bi ara öğlenciydim. Sabah erken kalkarsam kendimi tutamayıp iş yapıyordum. Öğleden sonra çocukların önünde esneyip duruyordum.

istanbul da olan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz bir psikolog var mı? buaralar gerçekten ihtiyacım var ama doğru insanı bulamam diye cesaret edemiyorum.tavsiye üzerine gitmek istiyorum

Karanfilce o ne yahu, kadın resmen mesai yapıyor.

Allah emek eden herkesin yardımcısı olsun, bereket versin. Anlattığın gözümün önünde canlandı ve çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…