- Konu Sahibi karanfilce
-
- #8.581
bidaha hiç konuşmuycam filan demişsin ,öyle bişey olamıycağını sen de biliyosun canım sakin ol biraz .ANlıyorum lelliyle ikiniz onları görünce iblisi görmüş gibi oluyosunuz .Ama çokda yapılacak bişey yok.Bir daha gelecekleri zaman çık git evden ne biliyim ya da eşine işleyeceğini düşünüyosan bisüre küsmeyi dene .Ama bunlar geçici çözüm çare değil...Aslında eşim ailesinin hatalarının farkında. Yani yüzlerine bakılacak gibi değil o derece. Ben görüşmek istemiyorum. Bunu kendim de söyledim onlara. Sallamadılar bile. Şimdi zırt bırt bize gelmek istiyorlar. Eşim yalanla biraz atlatıuor. Sonra geliyorla. Ben hiç konuşmuyorum. Hatta Yanlarına çok nadir gidiyorum. 2 hafta geçiyor yine arıyorlar. Gelecez diye. Eşim yine başlıyor yalana. Bu böyle devam ediyor. Söylemiyor da papatya görüşmek istemiyor diye. Babası üvey. Babam bana küser diyor. Çok otoriter bi adam.
selam söyle benden .Pek severim şahsen salacak sahilde çay içmeyi .Orda kıl keçe yastıklar varya onlara otur benim içinde bir çay iç gülüm .@BEYZABET sendromsuz pazartesiler olsun kuzu
@royemim kurtar kedini cok virustn artik gecmis olsun
_sekerpare_ internetenden arastir 25yillik yada giris kat evler ıslah olmuyo gerek konum.gerek yapi gerek kullanilan malzeme vs bilemedim
Umarım sıp diye cıkar önune
@PAPATYAM oouuff nedir bu cektigimiz!
Ya ben gorusmuyorum evimede gelemiyolar yani durum bu ama konulari acilinca bizde de kavga cıkıyo
Hı hı diyip en azindan bizim kalbimizi kırmadan idare etmeyi ögrenmedikleri surece bu kavgalar surer.
Hayırda niye ben ailemi koruma ihtiyacı hissetmiyorumda o hissediyor bende hep buna kızıyorum
Eskiler aklima gelince tahammulum yok benimde
Niye ben bukadar sabretmisim ki diyip cemkiresim geliyo..
Velhasıl ben yarın uskudara gidicimm
Ayıptır soylemesi kızkulesi beni özlemiste.
Mektup yazmıs bana
Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti,
Sen gelmez oldun.
Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti,
Sen gelmez oldun.
Taslarami döndü Kalbin,gelmedin.
Aylar geldi gecti sen gelmez oldun.
Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.
Gôzlerim yolda beklerim hala sen gelmez olsun! Demis..
Bi gidim de gönlünü alayim..
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın ,amin ...Allah kolaylık versin canım .
Ev işi içinde hakkınızda hayırlı olan ne ise ol olsun inş..Rabbim büyük.. bir kapı açar elbet..
O care olmuyopsikolog davranış sözden daha etkilidir dedi.
istemiyorsan onlar gelince günlük hayatına devam et dedi. kusura bakmayın. yarın okul var. ütü yapmam gerek. eşim size çayınızı ikram eder de geç.
onlar senin yıprandığını gördükçe bundan gizli bir keyif alıp daha da üstüne geliyorlar çünkü daha çok keyif almak istiyorlar dedi.
ben aslında pek takmıyordum uzun zamandır.Allahım Sabırlar versin kızlar..
Lellim nolur hatırlama şunları yaş inan ki ne kadar kızdığını ve sinir olup kendini heba ettiğini buradan hissedebiliyorum. Değer mi?
Papatyacım senin için de geçerli.
Ne kadar desem de insanın içinden çıkmıyor biliyorum ama ben öyle şeyler olunca aklıma güzel şeyleri getirmeye çalışıyorum.
Mesela çocuklarınızı yazın gittiğiniz tatili güneşi baharı düşünün.
Ben öyle yapıyom değilse insan kafayı yer
70 bindi çekmeyi düşündüğümüz kredi ev bulamadık ya bide onlara güveniyo bugün tutmus 110 bine kadar yolu var diyo.Tellerim birbirine çarptı kafayı yicem yaa bu adam neler çektik ne çabuk unuttu anlamıyorum ki...Ama canım iyi geldi tesellin gerçekten...Bildiğimiz şeyler söylediklerin ama bazen bir dostun söylemesi gafletten uyandırıyor,varolCanım farkındayım çok sıkkın canın.
Ama nolursun daha fazla yıpratma kendini üzmemen lazım biliyorsun.
Benim bu evlatla imtihanım çok şey öğretti bana, belki hayat daha neler öğretcek.
Rabbim büyük sıkıntılarla imtihan etmesin.
Sen bunların bilincinde birisin.
Ne olur birşeyler için kendimizi üzer paralarız ama sonunda sadece Allah nasıl dilediyse onlar olur.. Zamanında hayal olanlar bir gün gerçek olur da biz kendimizi eşimizi dostuğumuzu üzdüğümüzle kalırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?