Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ev k.p in evi kardeşlerinde hakkı var o nedenle satma gündeme gelemiyo malesef.

Ev k.p in evi kardeşlerinde hakkı var o nedenle satma gündeme gelemiyo malesef.
Merhaba canım
Hangi semtte ev bakıyorsunuz bilmiyorum ama ev fiyatlar buyuk şehirlerde uçtu. Siz az kredi çekeceğiniz için ve ödemesini 5 yıldan fazla tutmayacaksanız büyük ama 10 yıllık felan bu ev alıp mutfak banyo yaptırım derim. Ev borcu bitince satar yeni ev alırsınız.

Biz 2013 odakta 160a aldik şimdi 230 2+1 evimiz. Biz peşinat az verebildik sizinki evin yarısından fazla gayet iyi

selam canlar,ben gene hasta oldum yaaa,bi turlu kurtulamadim,butzn gun uyudum sadece.geztapom Allah gonlune gore versin canim,dur daha yeni basladiniz ev aramaya,eninde sonunda icine sinen kesene gore bi ev bulursun insallah.diger kizlar iyisiniz insallah,ben kacar gidimde uyuyayim,kafam zonkluyor.

Geçmiş olsun canım.

Geztapocum inşallah temiz kalbine göre bir ev bulursun. İstediğiniz semtlerde yeni evler pahalıymış burası gibi

Güzel bir muhitte içini mis gibi yaptırabileceğin bir eve de soğuk bakma bir mutfak-banyo yaptırmak bile evi çok değiştiriyor.

En iyisini siz bilirsiniz tabi ki.

Geçmiş olsun canım..
Herkese günaydın..

Kendi oturduğum semtte aradığım bütün kriterleri sağlayan evler var (bütcede dahil) ama 20-25 yıllık.Başka semtlerde hem kriterlerimizi karşılamayan hem de uzak olan yerlerde yenilervar .hem her istediğimiz olksun hem semtimiz olsun dersek o zaman da 300 bini gözden çıkarmamız gerekiyo.Elimizde tek alternatif var hem semtimizde hem yeni hem bütçemize göre amaa odalarin 3 üde 10 ar metrekare.Güneybatı cephe çok yüksek giriş.Kafamızn çok karıştı.Yeni binaların çoğunun iskanı alınmamış bunlarda ilerde bize borç çıkarır doye korkuyoruz bide.Amaann başınızı ağrıtmayım durum bu

Geçmis olsun dikkat et canım mikrop eve girdimi herkese bulaşmadan gitmiyor maalesef

Kv ve kp sebebli dün eşimle birbirimize girdik. Konuşmuyoruz şu anda. Belki de hiç konuşmayız artık.

Kv ve kp sebebli dün eşimle birbirimize girdik. Konuşmuyoruz şu anda. Belki de hiç konuşmayız artık.
Of ya.. şu 3. şahıslar yüzünden çıkan evdeki huzursuzluk da çok kötü bir durum ya..
Çok üzüldüm canım.. İnş bir an önce huzurunuz yerine gelir..çok yaşadığım için biliyorum nasıl can sıkıcı bir durum olduğunuda off ya

evet çok can sıkıcı. eşim biraz dik durabilse...

İşte zaten olay erkek de bitiyor da. onlarda işin özü ailesi ise toz kondurmuyorlar..maalesef..
Aslında eşim ailesinin hatalarının farkında. Yani yüzlerine bakılacak gibi değil o derece. Ben görüşmek istemiyorum. Bunu kendim de söyledim onlara. Sallamadılar bile. Şimdi zırt bırt bize gelmek istiyorlar. Eşim yalanla biraz atlatıuor. Sonra geliyorla. Ben hiç konuşmuyorum. Hatta Yanlarına çok nadir gidiyorum. 2 hafta geçiyor yine arıyorlar. Gelecez diye. Eşim yine başlıyor yalana. Bu böyle devam ediyor. Söylemiyor da papatya görüşmek istemiyor diye. Babası üvey. Babam bana küser diyor. Çok otoriter bi adam.

KIZLARIMCANLARIM sendromsuz pazartesiler olsun kuzu

@royemim kurtar kedini cok virustn artik gecmis olsun

_sekerpare_ internetenden arastir 25yillik yada giris kat evler ıslah olmuyo gerek konum.gerek yapi gerek kullanilan malzeme vs bilemedim
Umarım sıp diye cıkar önune

PAPATYAM oouuff nedir bu cektigimiz!
Ya ben gorusmuyorum evimede gelemiyolar yani durum bu ama konulari acilinca bizde de kavga cıkıyo

Hı hı diyip en azindan bizim kalbimizi kırmadan idare etmeyi ögrenmedikleri surece bu kavgalar surer.

Hayırda niye ben ailemi koruma ihtiyacı hissetmiyorumda o hissediyor bende hep buna kızıyorum

Eskiler aklima gelince tahammulum yok benimde
Niye ben bukadar sabretmisim ki diyip cemkiresim geliyo..

Velhasıl ben yarın uskudara gidicimm
Ayıptır soylemesi kızkulesi beni özlemiste.
Mektup yazmıs bana

Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti,
Sen gelmez oldun.
Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti,
Sen gelmez oldun.
Taslarami döndü Kalbin,gelmedin.
Aylar geldi gecti sen gelmez oldun.
Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.

Gôzlerim yolda beklerim hala sen gelmez olsun! Demis..

Bi gidim de gönlünü alayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…