- 1 Ocak 2015
- 366
- 581
- 108
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.781
teşekkürler papatya ben de şimdiye kadar neden durmuşum diyorumgece gece nerden aklıma geldiyse önceki yıllarda çula çaputa verdiğim paracıklarım geldi aklıma.
Ayyyy ben ne salak mışım ya... Ben uyuyayım en iyisi...
Iyi geceler...
Lisa Simpson bence de iyi ki gelmiş
rica ederim ne demek. hoşbuldum, teşekkür ederimBu arada fırsat bulamadım k.bakma lisa hoşgeldin
Gözünaydın defalarca patoloji sonucu bekledim ne zor olduğunu bilirim .Geçmiş olsun anacığına da sana da..Annemin biyopsi sonucu temiz ç8ktı şükür.
Şimdi de tıp fakültesine yönlendirdiler. Hoca bekliyoruz.
Kabızlığın nedeni için bazı özel ölçümler yapılcakmış.
Tıp fakültelerinde de çok zorlanırım ya bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın.
Anam sta hoşgeldin kuzu tam da soğuk güne denk geldin. Allah kolaylık versin canımBu arada fırsat bulamadım k.bakma lisa hoşgeldin
karanfilce geçmiş olsun. inşalalh diğer testleriniz de iyi çıkar.Annemin biyopsi sonucu temiz ç8ktı şükür.
Şimdi de tıp fakültesine yönlendirdiler. Hoca bekliyoruz.
Kabızlığın nedeni için bazı özel ölçümler yapılcakmış.
Tıp fakültelerinde de çok zorlanırım ya bakalım Allah işimizi kolaylaştırsın.
sağol canım,bünye alıştı artık..İstanbul da çok soğuk bu aralar.sabah -4 tü burası da -8Anam sta hoşgeldin kuzu tam da soğuk güne denk geldin. Allah kolaylık versin canım
Sen Anadolu yakasındasın di mi.? Sabah biz çıkarken de epey vardı karkızlar ben bugün yolda kaldım kardan çıkamadı araba. okul yolunda kakalak gibi kaldım
Allah'a çok şükür bi kaza bela olmadı, bildiğiniz direksiyon hakimiyetini kaybettim defalarca, o anlarda çok korktum
sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama aldık gibi olunca malın derdine düştükbahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.
tam okula vardım anons yaptılar personel gidebilir diye.
bugün öğrencilere uygulama dersimiz vardı, tüm üni.ler tatildi bizimki tatil değildi o yüzden asistanlar olarak koştur koştur geldik.
öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan gidebilirsiniz dediler.
arabayı boynu bükük bıraktım bahçedezar zor attım kendimi eve, ayaklarım su çekti. yarın nasıl gideceğim bilmiyorum. evim okula çok yakın ama toplu ulaşımla gitmesi çok zor. 15 km'lik yolu (istanbul için yakın ) 3 araçla 1 saatte gidebiliyorum. yoksa bu kadar dert etmezdim araba olmamasını.
evet aslında benim oturduğum yer çok kötü değildi ama kadıköy yönünde ilerledikçe kar fırtınası başladı resmen. e 5 bile fena hale geldi. sonra iş için e 5'ten sapınca da iyice kaymaya başladı arabaSen Anadolu yakasındasın di mi.? Sabah biz çıkarken de epey vardı kar
Allah korumuş canım,dikkat et kendi aracınla çıkmak için buhavalar çok tehlikelievet aslında benim oturduğum yer çok kötü değildi ama kadıköy yönünde ilerledikçe kar fırtınası başladı resmen. e 5 bile fena hale geldi. sonra iş için e 5'ten sapınca da iyice kaymaya başladı araba
kızlar ben bugün yolda kaldım kardan çıkamadı araba. okul yolunda kakalak gibi kaldım
Allah'a çok şükür bi kaza bela olmadı, bildiğiniz direksiyon hakimiyetini kaybettim defalarca, o anlarda çok korktum
sağolsunlar yardım eden çok oldu. yanımızdaki hastanede çalışan bir beyefendi benim arabama bindi kenara park etti (yolun ortasında kalmıştım çıkamıyordum). sonra bizim hastanenin güvenlik görevlileri geldi, arabayı burada bırakmayın sabahtan beri otobüsler minibüsler kayıyor arabanıza çarpabilirler dedi. canı sağlama
aldık gibi olunca malın derdine düştükbahsettiğim beyefendi bindi yine arabaya, arkadan güvenlikler de sağolsun ittiler arabayı daha az karlı bir yola çıkardık.
tam okula vardım anons yaptılar personel gidebilir diye.
bugün öğrencilere uygulama dersimiz vardı, tüm üni.ler tatildi bizimki tatil değildi o yüzden asistanlar olarak koştur koştur geldik.
öğrencilere de 10.30 da tatil etmişler. neye yarar herkes yollara düştükten sonra. bize de 11.30 da falan
gidebilirsiniz dediler.
arabayı boynu bükük bıraktım bahçedezar zor attım kendimi eve, ayaklarım su çekti. yarın nasıl gideceğim bilmiyorum. evim okula çok yakın ama toplu ulaşımla gitmesi çok zor. 15 km'lik yolu (istanbul için yakın ) 3 araçla 1 saatte gidebiliyorum. yoksa bu kadar dert etmezdim araba olmamasını.
Geçmiş olsun royem. Doğum Gününe kadar iyileşirsiniz inşallah. Kızına şimdiden mutlu yıllar iyi ki doğmuşkaranfilce gecmis olsun canim.
Biz ailecek hastayiz,kizim,yavru kus,ateslendi gene,cok huysuz kucakt uyuyor sadece.Esimin kucaginda uyuyakaldi.Komsum sagolsun corba yapip getirdi ama yiyecek halimiz yok.Kimle konussam hastayiz diyor,salgin var galiba.
Bugun markete gittim zar zor 57lira bayip geldim,aldigimda uc bes parca birsey
Haftaya kizim bir yasina giriyor teyzeleri,insallah iyilesiriz o zamana kadar.
Nazah,gecmis olsun canim,insallah kotu birsey degildir.
Bakalım olumlu bir değişiklik görecek misin papatya. Bizi de haberdar edersin durumdanÇok geçmiş olsunroyem ben de bu hafta yani pazartesiden bu yana 50 tl harcadım.
Yemekhanede yemekler güzel değildi bu hafta. Dışarı çıktık hep. Sonuç 3 günde 50 tl
5 tl terziye
10 tl Kaş bıyık
2tl otopark
24 tl yemek
4 tl saç spreyi
Gerisi kumbaraya
Kızlar artık inşallah kart kullanmayacağız.
Zaten taksitler var.
Aylık büyük market alışverişi ve mazot parası dışında kart kullanmamaya çalışacağım.
İyi akşamlar kızlar.
Karanfilce geçmiş olsun canım.
Lisa Simpson hoşgeldin.
Ancak fırsat bulabildim. Hava burada buz buzzzzzzzzzzzzzzz
Burnunu dışarı çıkarsan düşecek. İyice sarmalandım ben de.
Koşa koşa kuzulara yemek yapmaya geldim. İkindiyi kılarım diyordum ki gecikti. Markete uğradım. Oğluşumu bakıcıdan aldım. Kızım etütten geldi.
Yemek yaptım. Akşamı kıldım. Hop yemek yedik.
Şimdi ödev kontrolüne başlayacağım. Oğluşum için.
Yarın hastane işim var benimde. Sağ bacağım otururken, kalkarken acıyor. Bakalım yarın göstereceğim.
Bakalım nasıl olacak.Bakalım olumlu bir değişiklik görecek misin papatya. Bizi de haberdar edersin durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?