- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.561
Atlattın seninkileri canıni sıkmadilar inşallah neyse amaann ben hep kendimi şoyle telkin ederim içimden ( sık dişini nasılsa gidecekler ya da biz ordaysak sık dişini nasılsa evine gidince rahatlayacaksın)Çok yoruldun zaar sesin cıkmıyor örtmenim:)Geçmiş olsun canım.
Stacım gittin geldin değişik yerler değisik iklimler gezdin.Zor olsa gerek ama durağanlıkta yoruyor bir saatten sonra.Hayat rutine binince sıkıcı oluyor.Gençken boyle çalış birikimini yap canım ilerde kimseye minnetin olmaz o zaman.Bazen diyorum keşke iş secmeyip girseydim gelir gelmez Ankaraya.Belki şimdi daha rahat olurdum.Kader kısmet koç gibi bir evladım oldu tek kazancim şu hayatta.Bir de vicdanli bir kocam.Tabii Allah sasırtmasın şeytana uydurmasın.tr_lelli burdan konuşması bize kolay ama takma canım.geztapo nun dediği gibi olan sana oluyor,millet yaptığıyla kalıyor.
senin yavrun çok akıllı maşallah herşeyin farkına varabilecek bir çocuk,o yüzden onun için de üzülme. onların yapmak istediği gibi huzurunu mutluluğunu bozma,onlara inat mutlu ol
ayy canım sağolasın bitanem yaa.Atlattın seninkileri canıni sıkmadilar inşallah neyse amaann ben hep kendimi şoyle telkin ederim içimden ( sık dişini nasılsa gidecekler ya da biz ordaysak sık dişini nasılsa evine gidince rahatlayacaksın)Çok yoruldun zaar sesin cıkmıyor örtmenim:)
ayy canım sağolasın bitanem yaa.
dün temizlik yaparken yoruldum. kv ler gelince o kadar yorulmuyorum. eskiden daha çok kasar daha çok yorulur hatta yaranamazdım da bazen.
şimdi relaksım ailem gibi davranıyor çekinmiyorum daha rahatım şükür.
zaten etliekmeği eşim yaptırdı. eltiyle görümce de ben namaz kılarken salatayı yapıp sofrayı kurdular yedik içtik.
beni asıl okul yordu.
müdüre hanım benden bi kaç görev istedi foto filan çektim böyle öğrenciler harıl harıl iş yaparken filan.. elinde matkap artistik pozlar filan anlarsın
gelirken de iki işletme gezdim.
şimdi de karnımı doyudum yanlızım kafa dinliyom(eşim okumasın aman
sağolasın canım..Çok duygulandım yaa...Karanfilim sen kalbi kocaman bir kadınsın.Rabbim sana evlat vermedi belki (ilerde ne olur bilemeyiz tabiide) ama bu güzel kalbin ödülünü mutlaka alıcaksın.Ama bu dünyada ama ahirette...Ben kendimi hep böyle teselli ediyorum o zaman rahatlıyorum.Belki ilerde koruyucu aile olabilirsiniz canım.Ben senin çok çok duyarlı bir anne olacağından eminim.Ayrıca Rabbim o miniklerin hürmetine eltinin işinide oldursun inşallah.
Oo kocan her göreve gittiğinde böyle efkar basacaksa işimiz var senle.Bak sen bir komedi filmi aç kuzu birde cay yap uzat bacaklarınida keyif yap.Yarın bugünden daha iyi olacak.Bizi avutacak hiç kimse yok o yüzden kendimizi avutmayı bilecez ne yapalımsağolasın canım..
o kadar duygulandırdı ki duaların sağolasın..
yazamıyorum da.. bugün ağlıycam ben belli oldu..
Rabbim hepimizi iyi etsin iyilerden etsin inşallah..
aslında ben de romantik komedi bişey izleyim bugün diyordum. hadi bişey önersenize banaOo kocan her göreve gittiğinde böyle efkar basacaksa işimiz var senle.Bak sen bir komedi filmi aç kuzu birde cay yap uzat bacaklarınida keyif yap.Yarın bugünden daha iyi olacak.Bizi avutacak hiç kimse yok o yüzden kendimizi avutmayı bilecez ne yapalım
Canım geçenlerde bir hint filmi izlemiştim cok hoşuma gitmisti şiddetle tavsiye ederim my name is khan filmin adı bu youtubedan izleyebilirsin . hem gülümsetiyor hem ağlatıyor hem düşundürüyor.Bir de dedemin insanları nı izlemiştim onuda beğenmiştimaslında ben de romantik komedi bişey izleyim bugün diyordum. hadi bişey önersenize bana
az önce eşime telefonda sen olmayınca aarada böyle iyi oluyomuş çok rahatım dedim bozulduzor toparladım.
ama hakkaten arada böyle iyi oluyomuş.
yemek yok çay yok telaş yok sorumluluk yok. ama arada tabi
may name is khan ı izlemiştik eşimle.Canım geçenlerde bir hint filmi izlemiştim cok hoşuma gitmisti şiddetle tavsiye ederim my name is khan filmin adı bu youtubedan izleyebilirsin . hem gülümsetiyor hem ağlatıyor hem düşundürüyor.Bir de dedemin insanları nı izlemiştim onuda beğenmiştim
kız çok tatlılar kıı öyle deme..Uyumusum baya esim geldi yemek hazirladim mevzuyu acmadim, acmadi..
O hep kapar zaten uzerini konusamayiz kavga ederiz
Kavga etcek halim ahi yok
3ay kaldi
Ya sabırrr
Okul bitince oglum yakinmdaki okula gidecek goturcem yani ozamanda gelsinler bakim.
Bi de ben disardan kimse bilsin istemiyorum durumu servisciler, servis sorumlulari hepsi ogrendi
Bu durum beni rahatsz ediyo
Ne geregi var cocugumun o konumda olmasinin.
Boyle duygu somurulerine gerek yok
Ayrica ben annesini sevmiyosam cocuklarinada soguk olurum
Yani sevedigim birinin cocugunu sevmek icimden gelmiyo
Eltimlerin cocuklariylda oyle yani pek umrumda degiller
Onlar dolduruyolar istemay name is khan ı izlemiştik eşimle.
dedemin insanlarına bakayım
kız çok tatlılar kıı öyle deme..
eltimin özgüven eksikliğine dayalı psikolojik sorunları var.(çalışmaya başlarsa bi nebze daha atlatır diye düşünüyorum) problemlerin başı da o. onun haricinde ne kv ne eltim çocukları asla doldurmazlar. görsen sevgi dolu çocuklar. annem bile çok sevdi çocukları bi kaç kere görmeyle.
çocuğum kötü duruma düştü diye asla düşünme canım. bugün o adamlar unutmuştur bile olan olayları. önemli olan sizsiniz. zaten yapan eden onlar. bizim okulda ne ailevi problemler görüyor dudaklarımız uçukluyor. herkesin o kadar problemi var ki. ertesi gün herkes kendi derdine düşmüş oluyor.
Allah kimseyi kendi torununa nerdeyse ilk gördüğünde kötülük aşılayacak kadar vicdansız yapmasın. Allah hidayet versin.
Sanada canım günaydınlaarrr :) ne yaptın akşam korkmadın dimi film izledinmi?Hayırlı sabahlarrr
Yok canım bu sefer daha da rahattım.Sanada canözledim canıydınlaarrr :) ne yaptın akşam korkmadın dimi film izledinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?