- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.301
Domatesi su minnaklardan aliyorum kahvalti icin yemeklere katmiyorumKızlar merhabaaa
Trlellim şu salatalık domatesi alma kuzum ya şu kış ayında.
Bize de doktor demişti ballı limon verin diye(eşime)
Ama sıcak su katma sicak su balı bozuyo.
Geztapom bize geçen yıl en fazla 300 mü 290 mı ne gelmişti.
Evimde halıların yok. Temizliğe giriştim. Çok ayrıntıya girmeden eşimin de yardımıyla çabuk bitirmeyi düşünüyorum. Cam ve perde yok onları yakın yapt8m ama vitrin içleri ve mutfak dolap yüzleri var.
Maşallah senin enerjine hayranım
Ben yemek gruplarına üye olsam da olmasam da değişen bişey olmaz
Evde küçük bebek yoksa aslında 18-20 derece üstüne çıkılmamalı , illaki hırkasız oturmayı verelim ben ince bir uzun kollu bady üstüne bir yün ceketim var üşümüyorum bile ama alayım üstüme ki doğal gaz çok yakmasın bazı arkadaşlarım var illa kısa kollu şortla gezmek için evde köklüyorkızlar sormayınnnn...
Doğalgazımız 362 TL gelmiş
Aidat ile 432
Hiç bu kadar fazla gelmemişti.
Adam sadece apartmanı haftada bir siliyor. Kalorifer doğalgazlı zaten. Bir de çöpler var.
Dışardan adam tutmuştuk o da aynını yapıyordu hem de işini çok düzgün yapıyordu. 40 tl veriyorduk. Adamın bir de yakıttan zararı oldu gördün mü.
Hadi biz ödedik ya diğerleri?
Çok lüks bi apartman değiliz çok zorlananlar var.
Kızdım yaa.. Isı yalıtımsız ev ve çat kışlarda üstümüze bi hırka bile almadan oturduk sıcacık. Sonucu böyle oldu.
Kızdığım daha çok şunlar; geri dönüşümlerimiz çöpe gidiyor, çok yakıyoruz, daha azıyla da idare edilebilir ingilizler 18 derecede oturuyorlarmış. İsraf etmeme adına ufak da olsa bişeyler yapmaya çalışırken apartmancak baya boşa götürüyoruz ćoğu şeyi.
Sagol tatlımGünaydın kızlar
Oğluş daha şimdi uyandı. Ellemedim uyusun. Yarın sabahın köyünde kalkacak.
Lelli iyi olmanıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?