How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

evet o rahatlığım var çok şükür :KK76::KK76:
ufacık bir ilacın saatinin şaşması bile ne kadar etkiliyor bünyeyi. Rabbim ne kadar intizamlı yaratmış bizleri

Bu arada faturalar çok gelmiş yaa,bizim 180 geldiğinde noluyoruz demiştim.şimdi şükrettim halimize.

Buarada sizin ki merkezi sistem gerçi ama diğer arkadaşlara sormuş olayım.kombiyi açıp,kapatıyor musunuz güzel havalarda? Biz açıp kapatıldığında daha çok yaktığını duyduğumuzdan beri oynamıyoruz hiç ama bu güzel havalarda da yanınca içim yanıyor açıkçası. ya da mesela önümüzdeki hafta 3 gün evde olmayacağım,boşuna yanıyormuş gibime geliyor.napmak lazım ?
Canım bizim evdeki kombi yanlızca su ısıtıyor ama ben o görüşe çok katılmıyorum.
Ben sadece sıcak suyu açık bıraktım aç kapa çok yanmasına diye. İki kat fazla geldi.
Düşük ısıda sürekli yakınca senin için de iyi olur ama uzun süre evde olmayacaksan kapatman daha iyi olur gibi..

Bu arada apartman görevlimiz beni deli ediyor. Adamı geri dönüşüme bi türlü razı edemedim. Altı üstü belediyenin elemanları kendi gelip alıp gidecek.
Geçenlerde bi çuvala yakın kitap koydum çöpün yanına sordum bari çöpün yanına koysaydınız diye. Basmış çöpün içine nasıl sinirlendim anlatamam. En azından toplayıcılar toplardı. Şu an çok sinirliyim nasıl saydırasım var adama bazılarının kafası nasıl çalışıyor bilmiyorum.
O günden beri geri dönüşümleri kendim biriktirip çöpün yanına koyuyorum.

Ben facebookta yemek gruplarından çıktığımdan beri baya tasarruf ettim tavsie ederim , o gruplarda gördükçe canımız çekiyor tatlı tuzlu yemek içecek ay yap ye hem masraftan hem kilodan iyi olmuyor. Hepsinden çıktım sadece nefis yemek tariflerine bakıyorum arada o kadar tavsiye ederim.

Kedidiredi"ost: 39290298 .!.:
Ben facebookta yemek gruplarından çıktığımdan beri baya tasarruf ettim tavsie ederim , o gruplarda gördükçe canımız çekiyor tatlı tuzlu yemek içecek ay yap ye hem masraftan hem kilodan iyi olmuyor. Hepsinden çıktım sadece nefis yemek tariflerine bakıyorum arada o kadar tavsiye ederim.
Maşallah senin enerjine hayranım
Ben yemek gruplarına üye olsam da olmasam da değişen bişey olmaz:KK14:

kızlar sormayınnnn...
Doğalgazımız 362 TL gelmiş:KK57:
Aidat ile 432
Hiç bu kadar fazla gelmemişti.
Adam sadece apartmanı haftada bir siliyor. Kalorifer doğalgazlı zaten. Bir de çöpler var.
Dışardan adam tutmuştuk o da aynını yapıyordu hem de işini çok düzgün yapıyordu. 40 tl veriyorduk. Adamın bir de yakıttan zararı oldu gördün mü.
Hadi biz ödedik ya diğerleri?
Çok lüks bi apartman değiliz çok zorlananlar var.
Kızdım yaa.. Isı yalıtımsız ev ve çat kışlarda üstümüze bi hırka bile almadan oturduk sıcacık. Sonucu böyle oldu.
Kızdığım daha çok şunlar; geri dönüşümlerimiz çöpe gidiyor, çok yakıyoruz, daha azıyla da idare edilebilir ingilizler 18 derecede oturuyorlarmış. İsraf etmeme adına ufak da olsa bişeyler yapmaya çalışırken apartmancak baya boşa götürüyoruz ćoğu şeyi.

Gunaydin

Daha gecen pazar alis veris yaptim sozde
Ne domates kaldi ne salatalik
Meyvede azicik kaldi
Cok alsam curur diye korkuyorum
Az aliyorum bitiyo
Yine bi market yapicam ben bugun
Okulda basliyo malum eksikleri almam lazim
Annem 1kilo kadar kiyma 1teneke siviyag almis yag alicaktim az kalmisti ilac gibi geldi
Yag,et-kiyma,pirinc,tozseker,kurubakliyat,cay,camasir suyu bunlara para vermiyorum genelde annem sagolsun aliyo
Hesap ediyorum hepsinden her ay almaya kalksam baya harcarım

Bu sabah alrm kurmayi unutmusum ama tik diye saatinde kalktim bunye alisiyo demekki
Oglus uyuyo
Esim gitti bense sessiz sessiz takılıyorum

Oglan takir takir oksuruyo dun oksuruk surubu verdim,balli limonlu sicak su icirdim biraz rahatladi herseyi iciremiyorum icmiyo baska oksurugu ne keser ki balgamda var sanirim kuru oksuruk degil.

Günaydın kızlar
Bugün evde yalnızım oğlum ve eşim antrenman gittiler.
Bugün giyinme Odası'nı da temizleyip oradan yan komşuya geçeceğim dermişimmmm
Güzel bir gün olsun

Oglusa yayla corbasi yaptim
Balli limon yaptim yine
İcirdim
Kar gelicekmis hava kapkara
Hic bisi yapasim yok disari da cikmam lazım
Bazen sirf vakit gecsin diye uyuyorum gunduzde

Kara tüpün içi ovulur dolmalık gibi..altına bıçakla delikler açılır içine bal doldurulur .üzerinden kestiğini bir dilimi tekrar kapak olarak kapatılır. Bunu bir kaseye otururuz. Altına bal sabaha kadar akacak.bu yaptığımızı karanlık ve serin bir yere koyarız
biriken sıvı bir sabah bir aksam birer kaşık iciririz .

Kara tüpün içi ovulur dolmalık gibi..altına bıçakla delikler açılır içine bal doldurulur .üzerinden kestiğini bir dilimi tekrar kapak olarak kapatılır. Bunu bir kaseye otururuz. Altına bal sabaha kadar akacak.bu yaptığımızı karanlık ve serin bir yere koyarız
biriken sıvı bir sabah bir aksam birer kaşık iciririz .
Kuzu bunu duymustum balin tadi kotu oluyomu? icermi acaba yarin pazardan karaturp alip denim
Sabaha kadar uyutmadi beni her oksurmesine sicradim yerimden
Bogazinida sardim gunduz ilaclar etki ediyo gece oksuruk krizleri
Balgamida cikaramiyo kitliyo cocugu
Okulda acilcak
Atesi yok ama sukur bogazi sicak ama baya

Kara turp oksuruk surubu gibi etkisi cok iyi.biz bugun de kaldik.yarin cikariz belki yola .babam goturcek bekliyoruz bakalim.oglan iyice SIKILDI benide bunaltti bi gideydik.

Kara turp oksuruk surubu gibi etkisi cok iyi.biz bugun de kaldik.yarin cikariz belki yola .babam goturcek bekliyoruz bakalim.oglan iyice SIKILDI benide bunaltti bi gideydik.
Oooo rötarlısın
Naapsin cocuk internet yok
Arkadas yok hakli
Gezdin mi daha bakimm

Bide toz zencefille keciboynuzu pekmezini karistirip macun kivamina getir bir tatli kasigi ac karnina ver.
Zencefilim var evde aci ya yedirebilirmiyim bilemedim
O oksurdukce benim icin aciyo
Cocuk 1kutu antibiyotik icti banamisin demedi

Valla dun bir kartal sahiline gittik cay ictik biraz oturduk geldik
annem usudum dedi cok takilmadik. Baskada gezmedik canim.
Seni gelip basmayi dusunuyodum sahilde
Teyzem geldi o bu derken soramadim iyi deniz havanida aldin
Sen gidiyosun havada bozcakmis zaten

Bir tatılde geldi geçti...Hastalıkla diş çektirmekle...hiçbirsey anlamadım bu tatilden..şimdide kızım hasta:(

Bir tatılde geldi geçti...Hastalıkla diş çektirmekle...hiçbirsey anlamadım bu tatilden..şimdide kızım hasta:KK43:
Aiyy bitmiyo bu hastaliklar
Gecmis olsun
Nasil bitti bu tatil ya hic bisi anlamadin
Pazartesi yine sil bastan basla bakalim cok zor geliyo ya

Back