• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

tencerekapakmisali tencerekapakmisali ağrılarım geçmeyince antibiyotige başlamak zorunda kaldım
Eğer yine de geçmezse romatizma için gidicem inşallah
Ama okullar da açılcak haftaya
Bakalım yani

karanfilce karanfilce Allah kolaylık versin
Ben bayağı yaptım
Pencere falan da sildim
Bir de sadece mutfağın perdesini yıkadım
Diğerlerine dokunmadim
Ama tuvaleti banyoyu her zamanki gibi temizledim
Yikadim sildim
Farklı bisey yapmadım

Yaa hrr tarafımdan bi ağrı çıkıyor
Anneme diyorum ki yaşlanıyorum galiba
Ama erken oldu sanki :KK53:
Bir de hafızamdan şikayetçiyim
Birkaç yıla kadar çevremdekileri de hatırlayamam artık
Ender Saraç bişey söylemişti bu konuyla ilgili
Bi bakayım internete

Perdeler yıkandı
Börek yapılıp buzluğa atıldı
Kek yapıldı
Akşama yemek yapıldı
Ama canım çok sıkkın kızlar. Hiç bir yerlere sığa koydum ben
Kv ve kp hakkında eşime birşey Demicem evdeki huzurumu bozmayacağım dedim. Az önce kp aradı.
bıd bıd adamın başını yedim.
Offfff neden tutamıyorum kendimi.
Regl de olacağım ondan mıdır nedir sinirlerim tavan yapmış durumda

Perdeler yıkandı
Börek yapılıp buzluğa atıldı
Kek yapıldı
Akşama yemek yapıldı
Ama canım çok sıkkın kızlar. Hiç bir yerlere sığa koydum ben
Kv ve kp hakkında eşime birşey Demicem evdeki huzurumu bozmayacağım dedim. Az önce kp aradı.
bıd bıd adamın başını yedim.
Offfff neden tutamıyorum kendimi.
Regl de olacağım ondan mıdır nedir sinirlerim tavan yapmış durumda
O gagami bende tutamiyorum artik onceden konusamazdim simdi biriktirdiklerimi mi kusuyorum napiyosam dusunmeden konustugum oluyo

O gagami bende tutamiyorum artik onceden konusamazdim simdi biriktirdiklerimi mi kusuyorum napiyosam dusunmeden konustugum oluyo
Ahhhh ya tutmayı bi öğrensem.
Daha doğrusu bu konuda karnımı genişletmeyi.
Şimdi eltimin yanında ya.
Ondan böyle sık arıyorlar. Elti biliyor ya aramızın kötü olduğunu. Güya eltiye biz aslında iyiyiz kötü olan papatya Mesajı vermeye çalışıyor.
Adama söyleniyorum da o ne yapsın garibim.
Şimdi evin içinde huzursuzluk var yine.

Allah iyliğini versin :-):-)
Bu arada ailenle birlikte yaşıyorsunuz sanırım
Evin giderlerine destek mi oluyorsun?
Çalışıyor musun bi anlat bakalım hele..

Kısmen ailemle yaşıyorum diyelim : ) Ben Fotoğrafçıda çalışıyordum banyocuydum :KK53: Şuan çalışmıyorum birkimim var ama kendime ticarete atılacağım 1 yada 2 seneye :KK28:

Aileme ben giderleri düzenlemekte en büyük yardımı yapıyorum . Ailem sürekli çalışan insanlar ev idaresinde pek iyi değiller açıkcası . Ben ev giderini faturalar yemek vs vs ayarlıyorum gelen paralarla düzeni sağlıyorum:KK59:

Erkek arkadaşımın evininde düzeni bende ev faturası yemeği vs vs onunda tüm düzeni ve tertibi bende :KK54::KK53:

Ben bir nevi 2 evin patronuyum :KK30:

Bugün tavuk sote pilav yaptım dünden kalan kremalı pasta da tatlımız , yarın temizlik günü iş başa düştü :KK34:
Yemeğimizi yedik tatlımızı yedik mutfak temizlendi :KK73:

Birazdan bir kahve yaparım içerim :KK14:

Örgüme devam ediyorum atkı örüyorum anneme :oops: Çok sever öyle şeyleri , bakalım severse . Size izmir'den konağı ve az buçuk kendimi göstereyim fotoğraflarla :KK25:

tumblr_njb7d7skdi1s8gzfzo1_540.jpg

Burası izmir asansör sokağının altı, toplam 178 basamak çıktık ve indik ve tekrar çıktık :KK53:

İlk çıktım indim kaslarım yoruldu 1 dakika relaxladık tekrar sonra ev yolu :KK55:

Hayırlı sabahlar..
Bugün kardeşim yanımda kaldı sağolsun yalnız bırakmadı beni.
Ancak onu gönderdim geri de uyku tutmadı iyi mio_O
Bende esimi yolladım geri yattim oglum uyandı uyuyamiyorum uyuyamiyorum diye huni takıp dolanasım var
Uykusu kacıyo insanın bazen de..

Günaydın herkese tlf.dan çok zor nete girmek nefret geldi resmen.ekran küçük net yavaş.vVelhasıl eve gidene kadar hasreti z
Yarın gidiyosun sen
Gidince cok yaz emi rahat rahat.
İstanbul sana gul cemalini bolca gosterdi sansina hava mis gibi canim

Hayirli gunler Hayırlı cumalar kizlar
Ayy hava o kadar güzel ki burda anlatamam..ben bu sabah ağrılarım dan ise gidemedim eşimi gecirince cami üstten açayım hava alsin dedim..o açıkken yatmış uyumuşum. 3 saat uyudum zerre usumedim düşünün. Şimdide açtım balkonundan kapısını kuş sesleri eşliğinde mutfakta kahvaltı yapıyorum :KK36::KK36:

Afiyet olsun canım :KK68:
Ay sen istediğinde işi ekebiliyo musun???
Ne güzell...
Geçmiş olsun canım..

Oiyy gezdim,gezdim evde oturmak ne zoor geliyo anlatamam!
Pek bi yalnız kaldım ya
Ev suuprdum,toz aldim,nevresim degistirdim
3makina camasir ,battaniye falan yikandi
Kendime pırasa yemegi ve haslama brokoli yaptim
Esime tavuklu pilav yaptim
Sulu yemegi hala dusunmekteyim

Kombimden sorun var yada peteklerimde bilmiyorum kombi calismasina ragmen peteklerim ısınmiyio bi kac gundur hava guzel diye idare ettim
Ama kar geliyomus yakinda
Dun servisi aradik petek bakimina 250tl istiyolar
Umarim sorun kombidedir daha azla atlatirim

Ouff hep bisi cıkıyo iste benim hayatim boyle
Borcum bitsin diyorum bitiyo bisi bozuluyo
Onu yaptiriyorum oteki bozuluyo

Bulasik mak bi parcasi degisti kis basi 150tl baydim
Camasir mak su akitmaya basladi bez,havlu koyup idare ediyodum ama yaptircaktim al kombi kafayi yedi
Onu yaptirinca ne bozulcak acaba buyuk bi merakla bekliyorum

Afiyet olsun canım :KK68:
Ay sen istediğinde işi ekebiliyo musun???
Ne güzell...
Geçmiş olsun canım..
evet o rahatlığım var çok şükür :KK76::KK76:
ufacık bir ilacın saatinin şaşması bile ne kadar etkiliyor bünyeyi. Rabbim ne kadar intizamlı yaratmış bizleri

Bu arada faturalar çok gelmiş yaa,bizim 180 geldiğinde noluyoruz demiştim.şimdi şükrettim halimize.

Buarada sizin ki merkezi sistem gerçi ama diğer arkadaşlara sormuş olayım.kombiyi açıp,kapatıyor musunuz güzel havalarda? Biz açıp kapatıldığında daha çok yaktığını duyduğumuzdan beri oynamıyoruz hiç ama bu güzel havalarda da yanınca içim yanıyor açıkçası. ya da mesela önümüzdeki hafta 3 gün evde olmayacağım,boşuna yanıyormuş gibime geliyor.napmak lazım ?

Back