• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Niyet ettim diyet etmeye diyorum hep ama kendimi en son kek yerken falan buluyorum
Spor a baslamadan ara verdim somestr oldugu icin diger hatunlar tatil olsun demisler
Yani okulla beraber baslicam
Gram veremedim ayni sabit kaldim
Yulaf ezmesi aldim onuda yiyemedim
Saglikli ,kalorisiz olan hersey cok kotu niye ama niye niye niye ühü ühü
O yulafı çorbalarına 1 avuç atarsan çok sağlıklı olur yulaflı ekmek yap kepek ekmeğiyle , yulafı dök tabağa 5-6 tane bademi ez üstüne dök 1 kaşık bal 1 muz ohh :)

aklım sizde balım yaaa
ama annemler geliyo kaç ay sonra gelemem ki...
hem zaten kuaföre gidememedim gelsemde kaşlarımdan sizi göremem gözümü kapadılar....hihihi

sen belki bizim kapının önünden geçersin giderken....
Sen kapini soyle tas aticam camina
Bugun bende kuaforun kapisindan dondum ya kaslarimla dövcem yarın @geztapoyu
Beni böyle sevsin sevecekse
Dogalım ben (kıvırmaya calısan smly)
Kesin belli olmadigindan gûnler oncesinden hamam,spa,sut banyosu,peeling,yuz gerdirme neyim yaptiramadim artik idare etsin
Biz bugun haberlestik karar verdik
Yarın viaportta olay olursa aksam haber bulteninde el sallıcam size bizden ayrılmayın

Hahahhaah ben birebir kendimi gördüm ya :D hahaha süpersin ben de çok untkanımdır ben bir sır vereyim sana , Ben 1-2 sonra bir şey yapacak \alacaksam alarm kuruyorum notuyla beraber alışverişe giderken Allahın emri not defterien yazıyorum alacaklarımı bu yeni telefonlarda hep var not defteri yoksa ben kola ekmek almaya gidip kola ekmek almadan gelen insanım :D

şuan adamın ayağında benim çoraplarım var.
çorabın altı pembe yıldız desenli , topuk kısmı ayağının ortasında, bide uzatmış ayaklarını...
Allah tan o benden daha unutkan.
markete çıkar alacaklarımı yaz der yazarım listeyi evde unutur.
hergün arabanın anahtarı,çantası, poşeti vs. için eve döner. tek seferde evden çıkmışliği yok.
ben böyle değildim , bulaşıcı mı ne bu unutkanlık.

bide bizi üzen şeyleri bu kadar çabuk unutsak ne güzel olur...

O yulafı çorbalarına 1 avuç atarsan çok sağlıklı olur yulaflı ekmek yap kepek ekmeğiyle , yulafı dök tabağa 5-6 tane bademi ez üstüne dök 1 kaşık bal 1 muz ohh :)
Yulafi sutle pisirip muz tarcin yaptim yok anacim yok muzdan tiksindim
Nasil yicem bilmiyorum

şuan adamın ayağında benim çoraplarım var.
çorabın altı pembe yıldız desenli , topuk kısmı ayağının ortasında, bide uzatmış ayaklarını...
Allah tan o benden daha unutkan.
markete çıkar alacaklarımı yaz der yazarım listeyi evde unutur.
hergün arabanın anahtarı,çantası, poşeti vs. için eve döner. tek seferde evden çıkmışliği yok.
ben böyle değildim , bulaşıcı mı ne bu unutkanlık.

bide bizi üzen şeyleri bu kadar çabuk unutsak ne güzel olur...
Benim esimde benim pembe esofmanimi giymisti o geldi aklima :KK70::KK70:
Niyeydi hatirlamiyorum adam basbaya giymis benim cekmecemdeydi ne bilim dedi bulamamisti sanirim bisi onu bulmus giymis
Sacina tokalarimi takiyorum aksam
Yatiyoruz sacimda tokam kaliyo yatakda olsun istemiyorum mandallilari sacina uttruyorum mecbur alip koyuyo
Bide her gece kupelerimle ugrasiyo onuda unutup onu yatakdan Kaldirtip cekmeceye koyduruyorum
Her seferinde de niye 3kupe var diyo
3delik oldugunu yillardir ogrenemedi hepde soruyo
Adam eror veriyo benimde :KK51:

Selam , biraz açıktık kardeşimle ne yesek ne yesek derken ona koca yarım ekmek domates kaşar yeşillikle tost yaptım , kendime kalan tavuklu makarnayı aldım :kk77:
Benim market giderine çözüm bulmam lazım :KK17:

Bir paket soda 6'lı 3.20 kesin 2 paket alınıyor içiyoruz çünkü etti mi sana 6 .40
Ee her gün yemeklik en azından 7.50 tl gidiyor .
Birde buna domates , mandalin , muz gibi çokta gerekli olmayan şeyler katılınca her gün 20 tl net maksimum 35-40 gt gidiyor :KK57:

Ben evlenmeden kendimi düzene sokayım , spor yapıyorum abur uburdan yırtarım dedim sağlıkklı sağlıksız en güzel tatlıları evde yapmayı biliyorum hepsini ee un kabartma tozu vanilin yumurta süt ohooooo olmaz ya vallahi olmaz :eek:

mutfak biraz zaruri gider kısmına giriyo. Evim ev gibi olsun diyince o evde herşeyden az çok buluncak, pişicek, sağlıklı beslenilecek...öbür türlüsü daha masraflı...çürütüp atmadıktan sonra sorun yok..

Nişanlı mısın

Benim esimde benim pembe esofmanimi giymisti o geldi aklima :KK70::KK70:
Niyeydi hatirlamiyorum adam basbaya giymis benim cekmecemdeydi ne bilim dedi bulamamisti sanirim bisi onu bulmus giymis
Sacina tokalarimi takiyorum aksam
Yatiyoruz sacimda tokam kaliyo yatakda olsun istemiyorum mandallilari sacina uttruyorum mecbur alip koyuyo
Bide her gece kupelerimle ugrasiyo onuda unutup onu yatakdan Kaldirtip cekmeceye koyduruyorum
Her seferinde de niye 3kupe var diyo
3delik oldugunu yillardir ogrenemedi hepde soruyo
Adam eror veriyo benimde :KK51:

hahahaha
senin eşin giymiş , benim eşofmanımı kayınpeder giymişti.
onlarda bırakmıştım geldikçe giyerim diye (ilk zamanlar sık sık gider kalırdık)
bi süre sonra gidip kalmamaya başladık.
bigün gittik baktım benim kpeder hoşgeldiniz kızım dedi ayağa kalktı belini çeke çeke baktım benim eşofman.
gri yanları kırmızı çizgili çakma eşofman altım.... güleyimmi ne yapayım bilemedim.
karısı vermiş adam napsın giymesinde.
hala kullanıyo o eşofmanı..

hahahaha
bigün gittik baktım benim kpeder hoşgeldiniz kızım dedi ayağa kalktı belini çeke çeke baktım benim eşofman.
gri yanları kırmızı çizgili çakma eşofman altım.... güleyimmi ne yapayım bilemedim.
Hahahhha =),tovbee estagfurullah
Bunlar alem ya
Benim esimede ne versem giyer hic ice,kalin,renkli demez
Kendime 20tl esofman aliyorum adama 5tl 10tl

hahahaha

bi kerede ilk evimizde otururken eşim dedi bi duş alayım yarın iş var.
ertesi gün bende çalışıyorum erkenden yattım uyudum.
ben uyurken duşa girmiş, banyoda da benim bornozum var onunki yok.
derken sigortamız atmış , evden bakmış sigortaya ama olmamış, inip alt kattan apartmandan bakması gerek.
gece yarısı beni kimse görmez apartmanında sigortası atmış nasılsa diye ayağına da benim kapıdaki terlikleri geçirip benim bornozla sessizce iniyo, saftirik.
sigortayı kaldırmasıyla boom diye bi ses , alt kattaki teyze selamunkavlen diye çıkıyo kapıya.
kapının açılmasıyla ışıklar yanıyo, benimkinin yukarı bi çıkışı var pardon pardon pardon diye...ayağının yarısı terliğin dışında, çıkamıyo merdiveni...
hala gözümün önünde...

bi kerede ilk evimizde otururken eşim dedi bi duş alayım yarın iş var.
ertesi gün bende çalışıyorum erkenden yattım uyudum.
ben uyurken duşa girmiş, banyoda da benim bornozum var onunki yok.
derken sigortamız atmış , evden bakmış sigortaya ama olmamış, inip alt kattan apartmandan bakması gerek.
gece yarısı beni kimse görmez apartmanında sigortası atmış nasılsa diye ayağına da benim kapıdaki terlikleri geçirip benim bornozla sessizce iniyo, saftirik.
sigortayı kaldırmasıyla boom diye bi ses , alt kattaki teyze selamunkavlen diye çıkıyo kapıya.
kapının açılmasıyla ışıklar yanıyo, benimkinin yukarı bi çıkışı var pardon pardon pardon diye...ayağının yarısı terliğin dışında, çıkamıyo merdiveni...
hala gözümün önünde...
Kedidir kedii hahahhha
Ayyy cok guldum yaa

Selam , biraz açıktık kardeşimle ne yesek ne yesek derken ona koca yarım ekmek domates kaşar yeşillikle tost yaptım , kendime kalan tavuklu makarnayı aldım :kk77:
Benim market giderine çözüm bulmam lazım :KK17:

Bir paket soda 6'lı 3.20 kesin 2 paket alınıyor içiyoruz çünkü etti mi sana 6 .40
Ee her gün yemeklik en azından 7.50 tl gidiyor .
Birde buna domates , mandalin , muz gibi çokta gerekli olmayan şeyler katılınca her gün 20 tl net maksimum 35-40 gt gidiyor :KK57:

Ben evlenmeden kendimi düzene sokayım , spor yapıyorum abur uburdan yırtarım dedim sağlıkklı sağlıksız en güzel tatlıları evde yapmayı biliyorum hepsini ee un kabartma tozu vanilin yumurta süt ohooooo olmaz ya vallahi olmaz :eek:
Geçenlerde kipada maden suları 1 liraymış..
İyi mi kötü mü bilmem ama maden suyuyla hiç aram yok.

Benim ve eşimin benzer renkte içliği vardı ben dede donu diyorum onlara. Çok soğuklarda içimize onu giyiyoruz gerçi benim lahanam(eşim) her zaman giyinir.
Bi gün bi baktım benimkini giymiş. Herşeyi anladım da o taytın içine nasıl girdiğini anlayamadım :-)

günaydın kızlar :KK36:
dün bütün gün hastanedeydim,benim için yeni bir ilaç dönemi daha başlıyor..etkili bir ağrı kesici de verdiler,kendimi çok iyi hissediyorum.uzun zamandır ilk defa 8 de ağrısız bir şekilde kalkıp işe geldim :KK76::KK76:
geçmişi okudum ama şuan hiçbiri aklımda kalmadı.tek aklımda kalan geztapoyla tr_lelli buluşması..fırsat bulursam bende katılıcam onlara ama birikmiş işlerden dolayı pek ümitli değilim malesef:KK51:

günaydın kızlar :KK36:
dün bütün gün hastanedeydim,benim için yeni bir ilaç dönemi daha başlıyor..etkili bir ağrı kesici de verdiler,kendimi çok iyi hissediyorum.uzun zamandır ilk defa 8 de ağrısız bir şekilde kalkıp işe geldim :KK76::KK76:
geçmişi okudum ama şuan hiçbiri aklımda kalmadı.tek aklımda kalan geztapoyla tr_lelli buluşması..fırsat bulursam bende katılıcam onlara ama birikmiş işlerden dolayı pek ümitli değilim malesef:KK51:
Gozum yollardaa bekliciiimmm
Gecmis olsun tamamen gecsin artik su illet senden

mutfak biraz zaruri gider kısmına giriyo. Evim ev gibi olsun diyince o evde herşeyden az çok buluncak, pişicek, sağlıklı beslenilecek...öbür türlüsü daha masraflı...çürütüp atmadıktan sonra sorun yok..

Nişanlı mısın
Evet zaruri masrafa giriyoru ama çözümü bulacağım :KK55:

Evet nişanlıyım :KK19::KK53:

Geçenlerde kipada maden suları 1 liraymış..
İyi mi kötü mü bilmem ama maden suyuyla hiç aram yok.
Bizim en büyük derdiniz belli markalar dışına çıkmıyorum içemiyoruz uludağ dışında :KK17:

Biz de bugün evimize geri döncez.
Burada babam iki kere çalıştırdı. Biraz sürebilmeye başladım arabayı artık..
Buna mutlu olurken içimi hüzünle kaplayan saçımda gördüğüm bir ak tel oldu.
Evet yaşlanıyoruz.. Ama bi evladım olsaydı yaşlanmak bu kadar hüzünlendirmezdi herhalde beni..

Back