• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Biraz önce sporumu yaptım 4 km kardeşimle yürüdük geldik , garibim uzun boyuyla zayıf bana uyup koşuyor iyice yok olacak :KK53:
Bugün tavuklu makarna var yanına turşu :KK68:
Tatlı sütlaç düşünüyordum ama makarna üstüne pirinç çok yanlış bir kombin :KK76:
Dün yaptığım üzümlü keklerin üstüne sos dökeceğim öyle yeriz :KK19:
Afiyet olsunn:kk77:

tesekur ederim kizlar,kizim emekliyor ama ayaga kalkip tutunamiyor,aksam kaptim cocugu hastaneye goturdum,rontgen cekildi,cok sukur kirik yok.Incimis dedi,bir kac gune gecer dedi.bir krem surup gonderdiler.simdi keyfi yerinde ama bacagini pek oynatamiyor.korkuyorum,insallah bir an once eski haline doner.Benimde boynumdan itibaren agrilarim var,cok kotu dustuk,halen soktayim.aksam hastaneye cikarkende,evin merdivenden dusuyordum az kaldi :(

tesekur ederim kizlar,kizim emekliyor ama ayaga kalkip tutunamiyor,aksam kaptim cocugu hastaneye goturdum,rontgen cekildi,cok sukur kirik yok.Incimis dedi,bir kac gune gecer dedi.bir krem surup gonderdiler.simdi keyfi yerinde ama bacagini pek oynatamiyor.korkuyorum,insallah bir an once eski haline doner.Benimde boynumdan itibaren agrilarim var,cok kotu dustuk,halen soktayim.aksam hastaneye cikarkende,evin merdivenden dusuyordum az kaldi :KK43:

çok geçmiş olsun royem
bi sadaka verin, çok üst üste gelmiş

olmadı karanfilcenin avatarındaki gibi poz verin.
viaportta ağaç var, birine rica eder çektiriverirsiniz.

şuan canım hiç istemesine rağmen çikolata yiyorum tamamen sıkıntıdan.

bugün sadece patates kavurdum havuçlu soğanlı.
ayranla yedik kalktık.
markete gittik, 170 lira tuttu aldıklarım.
kuaföre gitmem gerekti ama salı izin günleriydi,unuttum.
terzide bişeyim vardı alıncak, 1 hafta oldu onu da unuttum.
eşimin temiz çorabı kalmamıştı, asmayı unuttum.
bu unutkanlık iyi bişe aslında, ne güzel hiç işin olmuyo...

Selam , biraz açıktık kardeşimle ne yesek ne yesek derken ona koca yarım ekmek domates kaşar yeşillikle tost yaptım , kendime kalan tavuklu makarnayı aldım :kk77:
Benim market giderine çözüm bulmam lazım :KK17:

Bir paket soda 6'lı 3.20 kesin 2 paket alınıyor içiyoruz çünkü etti mi sana 6 .40
Ee her gün yemeklik en azından 7.50 tl gidiyor .
Birde buna domates , mandalin , muz gibi çokta gerekli olmayan şeyler katılınca her gün 20 tl net maksimum 35-40 gt gidiyor :KK57:

Ben evlenmeden kendimi düzene sokayım , spor yapıyorum abur uburdan yırtarım dedim sağlıkklı sağlıksız en güzel tatlıları evde yapmayı biliyorum hepsini ee un kabartma tozu vanilin yumurta süt ohooooo olmaz ya vallahi olmaz :eek:

ayranla yedik kalktık.
Bak yaa bi de akil veriyo hic kalkimde gelim demiyo

ayranla yedik kalktık.
Hahahhaah ben birebir kendimi gördüm ya :D hahaha süpersin ben de çok untkanımdır ben bir sır vereyim sana , Ben 1-2 sonra bir şey yapacak \alacaksam alarm kuruyorum notuyla beraber alışverişe giderken Allahın emri not defterien yazıyorum alacaklarımı bu yeni telefonlarda hep var not defteri yoksa ben kola ekmek almaya gidip kola ekmek almadan gelen insanım :D

Niyet ettim diyet etmeye diyorum hep ama kendimi en son kek yerken falan buluyorum
Spor a baslamadan ara verdim somestr oldugu icin diger hatunlar tatil olsun demisler
Yani okulla beraber baslicam
Gram veremedim ayni sabit kaldim
Yulaf ezmesi aldim onuda yiyemedim
Saglikli ,kalorisiz olan hersey cok kotu niye ama niye niye niye ühü ühü

Back