• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Esim gecen gun isyan etti bide durup dururken yemek yiyoduk ikimiz

Yeter yahuuuu yapicaksak yapalim su kizi(yalniz kız) yapmicaksakta hic olmasin
40yasina geldim dedi.

Adamin icine ne kacti bilmiyorum
Sonra devam etti REcep bey ofiste bla bla bla...

Sanki menapoza o gircek.

benim kafa bin500 zati :confused:
önce bebeği var mıydı acep dedim..
sonra yoktu eminim dedim..
sonra acaba komşunun bebesinden mi bahsediyor,ses çok geldiyse dedim
bu olabilir belki dur soriim dedim
sonra yok yok ayıp olur sormiim şimdi dedim
Allah'tan sen söyleyiverdin,yoksa içimde kalacaktı :KK76:
Senin kafa niye binbeşyuzmus bakiyim. Bende yazdığımı kendim okuyunca farkettim çorba gibi olmuş sonrdan ben bile anlamadım :)

Esim gecen gun isyan etti bide durup dururken yemek yiyoduk ikimiz

Yeter yahuuuu yapicaksak yapalim su kizi(yalniz kız) yapmicaksakta hic olmasin
40yasina geldim dedi.

Adamin icine ne kacti bilmiyorum
Sonra devam etti REcep bey ofiste bla bla bla...

Sanki menapoza o gircek.

Canım yaa şaka bir yanada düşüneceksen eğer vaktidir bence .Ama yok bir tane yeter diyosan söyle bu düşünceni adama yazik kessin ümidini

Neyse hanimlar sohbetinize doyum olmuyo ben bugun kahve hupurdetmeye gidicem alis veris merkezine
Su evi bi adam edim

Canım yaa şaka bir yanada düşüneceksen eğer vaktidir bence .Ama yok bir tane yeter diyosan söyle bu düşünceni adama yazik kessin ümidini
Karasizim canim dusunuyorum aslinda ama bahanem cok anlatmakla bitmez
Evimin kucuklugu,esimin yogun calismasi ilgilenmeyecegi falan bahanem bol

Kizlar naptınız bakim siz böyle.sadece bugün uyudum yani 10 buçuğa kadar uyudum. Döktürmüşsünüz.
Sertsessiz hoşgeldin canım.
Geztapom geçmiş olsun.
Trlelli bi ara uğramak istiyom malikanene :KK66:
Sevimlim en ideal yaş 7 imiş aslında.
eşim anestezi uyandırmada uyanamama gibi kötü bi vakayla hiç karşılaşmadı yazın.

Ancak şu var ki tr de öyle kötü sünnet yapanlar var ki iyi araştırın öyle sünnet ettirin.
Özellikle şu koterle kesim filan var çocugun vücuttan ve organından elektrik geçiyor ve zarar verebilir.
Eşimin fikri ise anestezisiz yapılması.
Anam babam usülü :)

Son düzenleme:
ayy yanlış anlattım kusura bakma canım..tabii ki Allah sağlıktan sıhhatten ayırmasın..

hani psikolojik destek için ona göre biz hastayız kendisi sağlam dedin ya,ben de eşin kendini hasta hissetsin ki psikolojik destek almayı kabul etsin anlamında söylemiştim.. o_O

Yok canım üzülme. Ben hepinizin güzel yüreğini hissediyorum.

Kesinlikle ben susamam
Cabuk parlarim
Hatta gecen gun kendime dedim ki bak cancazim tut az gagani cabuk parlama sus azicik
Yok yani yapima ters

Dun esim cekirdek tabagini doktu adama nasil ciyakladiysam bana bise oldu sanmis
Toplarim yahu makina var supururuz diyo
Ama bunye alisik degil
Tepkimi vermeden olmuyo

Keske az ben sabirli olsam

Ben msj atarim arar sayarim
Bisiylere cevap bulmadan rahat edemem
Belrsizlikler bana gore degil
Ya ak ya kara gri olmamali

Ama belki @nazahin yaptigi dogrudur ben yanlisim
Ama yapim boyle torpuleyemiyorum

Doğru ne, yanlış ne inan bilsem onu yapardım. Ama çocuklarımın bu süreçte acı çekmesini istemiyorum. Ben eninde sonunda yetişkin biriyim. Hayatımı daha objektif değerlendirebilirim. Ama onlar küçücük yürekleriyle ne olduğunu anlamadan kavrulup giderler. Sonra onların acılarını çekmek bana daha çok koyar. Benim nefretim onlara ağır gelir. Kaldıramazlar. Babalrıyla bir ömür boyu konuşmayan bir kız çocuğu kocasıyla istediği gibi bir iletişim de kuramaz. Ben bu yükü kaldıramam. Bir oğlan babasını hep iyi görmek ister. onların hayalleriyle oynayamam. O yzden sesszi kalıp bana ne kadar medeni değilsin dese de, çocuklarımın yanında annemin, ailemin konuşamsını yasakladım. Aileme çocuklarıma babalarıyla ne konuştuklarını bile sormalarını yasaklıyorum. Yapabileceklerim bu.

Oyhh geztapom sende tam yerine dusmussun ha!
Naptin arkadasinla bakim gunun nasil gecti
Toplarsin yahuu sen bizi cebinden cikarirsin
Leblebi niyetine

Bi ac cami nefes al bakim
Gune boyle baslayinca oyle geciyo

Bak bana saunaya girdim ordan masajimi yaptirdim
Havuz manzaramda kuslarin sesi esliginde
Kahvaltimi yaptim
Sebastiana rahatsiz etmemelerini gazeteme dergimi getirmesini soyledim
Birazdan kuaforum gelicek manikur pedikur gunluk rutin seyler yani
Sonra spor odama gecip once 20dk kosu bandi sonra 20dk pilates yapip evimin en alt katindaki termal havuzumda yuzerken tv izlemeyi dusunuyorum

Sonra yeni kreasyondan unlu modacim.nur yerlitas elbisemi yollicak falan

Boyle iste sekerim

Hala mi okuyosun!
Şaka yapıyosun
Yok artik!
Hala mi!

Hepsi hayallerimin ürünüdür
Ürün yerlestirmeside vardır

Hayalde mi kurmayahhh!!!
Çay verim ablama

Çok şekersin kız:)

merhaba kızlar
herkes iyidir inşallah
walla geztapocum bizim de pek komşulardan yana şansımız yok
hep bir gürültü
yalnız dün ben de eşimle tartıştım bayağı,biz de gürültü yaptık,malum konu ailesi,ve sonunda pes etti
ALLAH ın izniyle yazın gitmiycez yanlarına
bu arada bizim altımızda üstümüzde doğalgaz yakmıyor,minik fanlı ısıtıcı açıyorlar,akşamdan akşama o kadar
kızlar biz a101 den sinbonun ekmek yapma makinesi aldık,lakin beceremedik
yapan var mı aranızda

Kızlar hava buzgibi...kombi yanıyor ama benim alt komsumda araba aldı hayli borçlandı pek yakmıyor..benim evde ısınmak bilmiyor..birde son katta oldumuz için..evim kucuk 2 odalı .ama nerdeyse ayda 250 yaktık şimdiden.Birde ısınsak paraya acımıyacam.kardeşime gittim dun evi merkezi sistem sıcasık kısakollularla duruyorlar nede olsa herkesinki aynı anda yanıyor ısı kaypı olmuyor.200 liraya 4 odalı evde cok güzel ısnıyorlar.soğukta insanın iş yapasıda gelmiyor.3 makine camasır yıkadım halada var..tatilde dinlenmek yerine işle geçiyor.yeni yıla iş yaparak girdim sonuda oyle gelir herhalde:)

Kızlar hava buzgibi...kombi yanıyor ama benim alt komsumda araba aldı hayli borçlandı pek yakmıyor..benim evde ısınmak bilmiyor..birde son katta oldumuz için..evim kucuk 2 odalı .ama nerdeyse ayda 250 yaktık şimdiden.Birde ısınsak paraya acımıyacam.kardeşime gittim dun evi merkezi sistem sıcasık kısakollularla duruyorlar nede olsa herkesinki aynı anda yanıyor ısı kaypı olmuyor.200 liraya 4 odalı evde cok güzel ısnıyorlar.soğukta insanın iş yapasıda gelmiyor.3 makine camasır yıkadım halada var..tatilde dinlenmek yerine işle geçiyor.yeni yıla iş yaparak girdim sonuda oyle gelir herhalde:)
Benim evimde oyle cnm
Sabah aksam yaniyo bide oglanin odasinda elektrikli isitici calistiriyorum
Uzaninca battaniye aliyorum uzerime usuyoruz
Evin yalitimiyla alakali birde ara kat olcak ama alt ust yakcak tabi yakmazlarsada oluyo
Benim ust bos alt da heryeri yakmiyomus
Bide kuzey cephe donuyoruz iste
Kısı cok sevmiyorum yagmrlar yagsin karlar yagsin agaclar sallansin ama evim sıcak olsun
Malesef usuyoruz ben bu evden bisi anlamadim zaten
231tl geldi ama.yeleksiz gezmedim
Patik Allahin emri zati
Su kisin kisa kolluyla evde gezenleri cok pis kiskaniyorum bilginize arz ederim

Kısakollu oturmuyoz ama elimizden de gayet memnunuz.
Bu 6. Yılımiz artık.
145 m2 ısı yalıtımsız ev ama her yer yanıyor. Yatak ve çocuk odası köşe ve batıya kaldığından biraz soğuk oluyor ama mutfak salon ve oturma odaları hem arada hem güney cephe sıcak. İyice sıcak değil ama üşümüyoruz normal yani.
Tabi herşeyin de bi bedeli var.
Geçen ay 250 ödedik ama bu ay 300-350 arası gelebilir.
Bir de ısı yalıtımı yapılsa ama biz gitcez artık.
İnşallah kooperatife sıcacık ara kat bizim için de hayırlı bir kat çıkar.

Bizim merkezi. Yeni kapıcı derecenin dibine vuruyor.
Ama ısınıyoruz da kendi elimizde olsa kıyamazdık belki de.

Back
X