- 1 Mart 2010
- 44.952
- 114.452
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.881
Ehu ehu ehual kız,göynümün anahtarı senin olsun
![]()
Yalniz guzelmis kolye
Bak simdi salca olamadim olmaz ki ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehu ehu ehual kız,göynümün anahtarı senin olsun
![]()
Ehu ehu ehu
Yalniz guzelmis kolye
Bak simdi salca olamadim olmaz ki ama
Oyhh geztapom sende tam yerine dusmussun ha!şimdi ben nerden başlasam hala ağrıyan başımı nerelere koysam evimi nasıl toparlasam bilmiyorumki.
yüzümüzü güldüren dostlar var ya hah onlar iyi ki varlarOyhh geztapom sende tam yerine dusmussun ha!
Naptin arkadasinla bakim gunun nasil gecti
Toplarsin yahuu sen bizi cebinden cikarirsin
Leblebi niyetine
Bi ac cami nefes al bakim
Gune boyle baslayinca oyle geciyo
Bak bana saunaya girdim ordan masajimi yaptirdim
Havuz manzaramda kuslarin sesi esliginde
Kahvaltimi yaptim
Sebastiana rahatsiz etmemelerini gazeteme dergimi getirmesini soyledim
Birazdan kuaforum gelicek manikur pedikur gunluk rutin seyler yani
Sonra spor odama gecip once 20dk kosu bandi sonra 20dk pilates yapip evimin en alt katindaki termal havuzumda yuzerken tv izlemeyi dusunuyorum
Sonra yeni kreasyondan unlu modacim.nur yerlitas elbisemi yollicak falan
Boyle iste sekerim
Hala mi okuyosun!
Şaka yapıyosun
Yok artik!
Hala mi!
Hepsi hayallerimin ürünüdür
Ürün yerlestirmeside vardır
Hayalde mi kurmayahhh!!!
Çay verim ablama
Ayyy bacı o adam beni naapsinyüzümüzü güldüren dostlar var ya hah onlar iyi ki varlarcanım benim herşeyin en iyisine layıktır insanoğlu en şerefli varlık .Yalnız saydıkların arasında var ya en güzeli masaj.Ben eşime derimki sadece hergün gelen bir yardımcım birde masörüm olsun başkabişey istemem .O da o zaman memurla evlenmiycektin cınımmm der
![]()
bende bebeğin kim olduğunu anlamaya çalışıyordumdün gelen arkadaşın 1,5 yaşında oğluşu var hep beraber evin içinde gezdik yatak odası dahil.hiiiççç oturmuyo g...tümüz oturak görmedi bittim ben dün .
Yoksa bu kız ikiarada bir derede bir tane pırtlatmış bir bebe mi dedin dogru söyle
Yoksa bu kız ikiarada bir derede bir tane pırtlatmış bir bebe mi dedin dogru söyle
o hiç aklıma bile gelmedi bi kere_sekerpare_ bu @ sta kesin dusunmustur
Senin hıh lamanı yerim ben .Sizler çıtırsinız siz doğurunda biz sevelim .o hiç aklıma bile gelmedi bi kere![]()