• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

al kız,göynümün anahtarı senin olsun :KK36::KK36:
325581__heart-key_p.jpg
Ehu ehu ehu
Yalniz guzelmis kolye
Bak simdi salca olamadim olmaz ki ama

ne aşk yaşıyonuz bakiyim burda :Dgeldim ben bodoslama daldım topiğe .İki gündür uykusuzluktan gebereceğim .Dün yine alt komşuda harp vardı :KK43: hem onların durumuna üzülüyorum hem de kendime böyle bir komşum olduğu için...Tamam insan sinirlenince ses tonunu kontrol edemez anlıyorum ama biz apartman sakinleri (bunu laf gelişi dedim zira bina da sukunet ne gezer) olarak onları dinlemek zorundamıyız ? Dün migrenim tuttu zaten yorgunluktan ölmüştüm bebiş hiç durmuyodu sürekli ayakta gezdik halay mı çektik belli değil:mad: ilaç alıp yattım saat 10 gibi ...Bunların kavga tam benim dalacağım saate denkgeldi.Bir zıpladım korkuyla ondan sonra gelsin çarpıntılar..Ben de zaten anksiyete bozukluğu var ama dr.um (şekerle ilgili olan ) antidepresanlara sıcak bakmıyor pek ...O çarpıntı geçmek bilmedi saatlerce...Bunlar saat 10 dan gece 12 ye kadar yıktılar binayı resmen.O arada çocuk uyandı avazı çıktığı kadar bağırıyor.Kahvesini içtiğim komşu olarak iyi biri ama kocaya söylediklerini bir duysanız aman Allahım O...ÇOCUĞU ,ş....siz, sen erkekmisin ? bunlar bazıları ...ne diyim bilemedim bazıları da sopAyı hakediyor diycem Rabbimin gücüne gitmesin ...:KK62: acıyorum kimsesi yok çok sıkılıyor çok ısrar ediyor arada bir kahveye iniyorum .Ama nasihat tutan biri değil asla ...bunlar geldi geleli (2 yıl ) ne uyku var ne dinlenmek..Adeta mikrofon yutmuş gibiler çocuk sevmeleri normal konuşmalrı sürekli yüksek desibel ...Birkaç kez söyledim bak ben çok hasta oluyorum ne olur sessiz olun diye ama hiç fayda etmedi.:KK53: durum böyle. Sünnet olayı işin ehline yaptırılmalı çok önemli .benim oğlum 2,5 yaşında oldu lokal anesteziyle ama hiç hatırlamak istemiyorum berbat bir gündü .Korktukça kıpırdandıkça çok zor oldu sünneti.Ama çok çabuk iyileşti .Tuvalet eğitiminden sonra yaptırmıştık biz.bu arada kandil gecemde bunlara saydırmakla geçti adetli olduğum için zaten pek bişey yapamadım ...dua ettim sadece...

şimdi ben nerden başlasam hala ağrıyan başımı nerelere koysam evimi nasıl toparlasam bilmiyorumki.
Oyhh geztapom sende tam yerine dusmussun ha!
Naptin arkadasinla bakim gunun nasil gecti
Toplarsin yahuu sen bizi cebinden cikarirsin
Leblebi niyetine

Bi ac cami nefes al bakim
Gune boyle baslayinca oyle geciyo

Bak bana saunaya girdim ordan masajimi yaptirdim
Havuz manzaramda kuslarin sesi esliginde
Kahvaltimi yaptim
Sebastiana rahatsiz etmemelerini gazeteme dergimi getirmesini soyledim
Birazdan kuaforum gelicek manikur pedikur gunluk rutin seyler yani
Sonra spor odama gecip once 20dk kosu bandi sonra 20dk pilates yapip evimin en alt katindaki termal havuzumda yuzerken tv izlemeyi dusunuyorum

Sonra yeni kreasyondan unlu modacim.nur yerlitas elbisemi yollicak falan

Boyle iste sekerim

Hala mi okuyosun!
Şaka yapıyosun
Yok artik!
Hala mi!

Hepsi hayallerimin ürünüdür
Ürün yerlestirmeside vardır

Hayalde mi kurmayahhh!!!
Çay verim ablama

Oyhh geztapom sende tam yerine dusmussun ha!
Naptin arkadasinla bakim gunun nasil gecti
Toplarsin yahuu sen bizi cebinden cikarirsin
Leblebi niyetine

Bi ac cami nefes al bakim
Gune boyle baslayinca oyle geciyo

Bak bana saunaya girdim ordan masajimi yaptirdim
Havuz manzaramda kuslarin sesi esliginde
Kahvaltimi yaptim
Sebastiana rahatsiz etmemelerini gazeteme dergimi getirmesini soyledim
Birazdan kuaforum gelicek manikur pedikur gunluk rutin seyler yani
Sonra spor odama gecip once 20dk kosu bandi sonra 20dk pilates yapip evimin en alt katindaki termal havuzumda yuzerken tv izlemeyi dusunuyorum

Sonra yeni kreasyondan unlu modacim.nur yerlitas elbisemi yollicak falan

Boyle iste sekerim

Hala mi okuyosun!
Şaka yapıyosun
Yok artik!
Hala mi!

Hepsi hayallerimin ürünüdür
Ürün yerlestirmeside vardır

Hayalde mi kurmayahhh!!!
Çay verim ablama
yüzümüzü güldüren dostlar var ya hah onlar iyi ki varlar :KK68: canım benim herşeyin en iyisine layıktır insanoğlu en şerefli varlık .Yalnız saydıkların arasında var ya en güzeli masaj.Ben eşime derimki sadece hergün gelen bir yardımcım birde masörüm olsun başkabişey istemem .O da o zaman memurla evlenmiycektin cınımmm der :KK48:

hakketten şöyle gelsin önce masajımı yapsın sonra evi toplasın süpürsün silsin çamaşırları makineye atsın kurutsun ütülesin yerleştirsin gitsin.hergün gelsin ama ne güzel olurdu...

yüzümüzü güldüren dostlar var ya hah onlar iyi ki varlar :KK68: canım benim herşeyin en iyisine layıktır insanoğlu en şerefli varlık .Yalnız saydıkların arasında var ya en güzeli masaj.Ben eşime derimki sadece hergün gelen bir yardımcım birde masörüm olsun başkabişey istemem .O da o zaman memurla evlenmiycektin cınımmm der :KK48:
Ayyy bacı o adam beni naapsin
:)
Ben hep esime derim ki ammman dublexmis triplexmis villaymis benim neyime
Ben 2+1i usenerek temizliyorum onu nasil temizlicem
Eee oyle evin olsa zenginsindir ve illa temzlikcin,gundelikcin,yardimcin vs olur ki der
Adam hakli simdi
Ne diyim ben..

Yinede anayimmm ben ana cocuguma ben bakarim baktirman kimselere temizlik kismi kulaga hos glmiyo degil ama.. Diye kendimi aklamaya paklamaya calisma cabalarin gorulmeye sayandi..

Yoksa bu kız ikiarada bir derede bir tane pırtlatmış bir bebe mi dedin dogru söyle

benim kafa bin500 zati :confused:
önce bebeği var mıydı acep dedim..
sonra yoktu eminim dedim..
sonra acaba komşunun bebesinden mi bahsediyor,ses çok geldiyse dedim
bu olabilir belki dur soriim dedim
sonra yok yok ayıp olur sormiim şimdi dedim
Allah'tan sen söyleyiverdin,yoksa içimde kalacaktı :KK76:

Back
X