Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

günaydın kuzumm.
arkafonide çocuklar in içlik pijama falan var. onlara bakıyorum alsam mı. oğlumun pijamaları çok küçük geliyor artık.
Bilmem ben pazardan almıştım 2takım bu kışı çıkarır
Yatak pijamalarını pazardan alıyorum
Evde ve dışarda giydiklerini LCW dan başka bi yerden almıyorum çünkü tutturamıyorum artık kilo aldı hep değiştirmek zorunda kalıyorum
Olursa bedenine beğendiysen al tatlım

Dün LCW da bi kadın bayramdan önce pantolon almış azıcık dikişi atmış getirdi değişcem diye fişi falanda yok elinde
Ama hiç sorun çıkarmadılar
Eşimede kapri almıştık kırmızı boyası krem renge aktı (silmiştik ıslak mendile) ben hiç geri götürmedim fişini attık diye
Akıllandım valla alıyorlarmış geri çok şaşırdım
Bilmiyordum
Ürünlerinin arkalarında durmalarını sevdim
Eşimin kaprisi dışında da hiç bi sorun yaşamadık ürünlerinde
O da biz çok sildik defalarca elma suyu dökülmüştü tatildeydik otelede uzaktık leke kalmasın diye uğraşında renk vermişti
Yıkayınca o renk daha çok vermemişti ama sadece sildiğimiz yerde sorun vardı

Defactoda aynı şekilde yerli malı yurdun malı

tr_lelli real de bardaklar neyin 1 alana 1 bedavaymış hiç uğradın mı bu aralar? biryerde gördüm bugün sonmuş galiba,online kataloglarına baktım göremedim ama.
benim evde hiç çay bardağım kalmadı,toplamda 5 yada 6 tane var hepsi de farklı farklı..misafirlik olanı da kutusundan çıkarmadım yer yok diye.çay bardağı ve işyeri için sürahi almam lazım.bugün akşam üstü gelirim belki

Kuzu. Annem söyledi evet öyle bişi varmış ama gidip bakmadım annem millet başına yığılmıştı ana baba günüydü almadık biz dedi
Ama bilmem kaç liralık alışveriş yapanaymış diye duymuş annem doğrumu bilmiyorum
Maltepe Carrefour'a gidicem bende şimdi oğlusu bekliyorum
Oraya gel oraya

ya e-5 e çıkmaya eriniyorum açıkçası..realden alıp bağlantı yolundan hemen dönüveriyorum. bakalım ayarlayabilirsem işlerimi oraya giderim.bir daha gelişimde de senle görüşürüz olmaz mı?

bu arada bakiim dedim de Carrefour da da 2 alana 1 bedava varmış.

ya e-5 e çıkmaya eriniyorum açıkçası..realden alıp bağlantı yolundan hemen dönüveriyorum. bakalım ayarlayabilirsem işlerimi oraya giderim.bir daha gelişimde de senle görüşürüz olmaz mı?
Olur cnm nie olmasın Carrefour Real'e yolun düşerse görüşelim cnm
Gündüz gel ama ayarla yarasa gibi gece takılma

kız bizim çıkışımız 6.30 erken çıkiim desem en iyi ihtimal 5 oluyor.yine gece yani..
ancak cumartesi yada işten tamamen kaytardığım bir gün olur..
Oyyy çalışan kuzu
Illa denk gelir saatlerimiz ya sen gel bu taraflara yeter ki neomarine gidersemde ben kahveni içerim orası senin çöplüğün burası benim:) :)

günaydın kuzumm.
arkafonide çocuklar in içlik pijama falan var. onlara bakıyorum alsam mı. oğlumun pijamaları çok küçük geliyor artık.
canım çocuk çabuk büyüyorsa illa kaliteli bişey almana gerek yok.
büyük marketlerin kıyafet reyonlarından ya da lc den filan alabilirsin.

Ben de bimi cok seviyorum nedense

Evet lcw o yönden çok güzel
Mesela ogluma gelen hediyeler eğer küçükse falan götürüyorum
Bu hediye geldi değiştircem
Hemen değişiyorlar
Hem de kalitesini beğeniyorum
Fiyatları da iyi fena değil
Hatta bak int.magazasindan ogluma bot aldim
Geldi ama küçük oldu
Burdaki magazaya gittim belki büyük numarası vardır diye
Yoktu, iade ettim ben de magazaya
Sonra internetten bi daha büyük numarasini istettim
Yani bi daha gidip kargoyla ugrasmadim.

Ev işi konusunda bir şeyler söyliyim
Evim 3+1
Salonu kullanmıyoruz pek
Misafirden misafire
zaten şu an buz gibi
Orayi yakmadim henüz
Evi çabucak süpürebiliyorum
Eger oglan elime dolaşmazsa
Nadiren silerim
Süpürme işi bitince toz alırım
Tuvalet banyo lavobo temizlerim
Ütü yaparım
Bunları haftada bir yaparim
C.tesi bitirmeye çalışıyorum ogleden önce
Canım çıkıyor tabi.
Eşim de yardım eder arada
Pazar günleri de hamur işi yapmaya çalışırım
Ev işi hiç bitmez bence
Evde duruyor olsam her gun bir şeyler bulurum yapacak
Bu arada tuvaleti iki üç günde bir yikarim

sağolun kızlar öneriler için. pijama takımı 30 tl. bana çok gelmedi. bir de yakınlarda kipa var. aslında fırsatım olsa da baksam fena olmaz.

kizzzlarrr,her kes birseyler alma derdinde,o lazim bu lazim,biz nasi yapcaz bu birikimi :)Bu arada icime oturan pahali balonlarin parasini kadin verecekti,almaya utandim yaa,hic sevmiyorum bu huyumu,tamam ailedenler,onlarinda iyilikleri gecmistir bana belki,nankorluk yapmayayim,ama iste insan parasiz olunca herseyin,her kurusun hesabini yapiyor.
Bu arada evde lahana sarmamdan sefan lahana var,soyle guzel lezzetli neler yapabilirim,bugun tvde,lahanali boregimsi birsey gordum,bilemedim esim yer mi?ben ne olsa yerimde esim cok yemek seciyor,fikirlerinizi bekliyorum.
Ve evde kahvaltiligimda bitti,esim icin,borek corek birseyler yapayim,hafta sonunda kadar idare edermiyim acaba bilmiyorum,deneyip gorecegiz.

ay canım ya bende de aynısı oluyor her ne kadar çok yakınımda olsa kendim kıyıp para vermeyeceğim şeylere onlar için vermek zorunda kalınca içim acıyor. geçen görümcemin kese parasını vermiştim nasıl oturdu içime anlatamam.7 tl aslında birşey değil ama bence fuzuli..
benim eşim pek yemek seçmez ama ben tembelim.lahanayla yapılan sarma ve kapuska dışında birşey bilmiyorum malesef yardımcı olamayacağım

royem maalesef o huy bende de var. ben de alamam. fakat sevdiğim insan içşin depara harcarım. hiç gocunmam.
lahana ile yapılacak bir şey ben de bilmiyorum. ama ben lahanayı haşlayıp buzluğa koyuyorum sonrasında da çıkarıp sarıyorum.

sagolun hanimlar,papatya bende atarim buzluga ama yerim yok maslesef,salatasini yapiyorumda,oda meze gibi tuketiyoruz.

Lahana sarmayı hicbeceremem halbuki çok da severim etlisini.Anacım geliyor şimdi o sarar bize.Onun dışında birde kapuska var tabii.Gecen burda dekorasyona dair keşke ve iyikileriniz topigi vardı orayı okudum biraz.orda hatunlar az eşya çok hayat diyordu.Doğru gercekten misafir tabağı misafir yemek takımı çatal kaşık takımi ,ondan sonra onları koymaya vitrin konsol bilmemne valla nefret geliyo bana ...Annem hep aman çocuğunun arkadaşları gelir ,yok onların anneleri gelir ,yok utancak misafir gelir diyerekten dünyanın ıvır zıvırını aldı.Gerçekten o kadar gereksizki bazı şeyler...kızlar pijama demişiniz bizimki geçen sene giydiği eşofman altı ve svetleri bu sene yatarken giyiyor bacağı açılmasın diye paçasınida çorabın içine koyuyor.Odası evin en sıcak odası zaten .Özellikle pijama almıyorum yani.O yüzden fiyatları bilmiyorum.

Royem boşver bir çocuğu sevindirdin o balonlarla hayrın olsun o da lazım.Ben hiç düşünmüyorum böyle şeyleri Allah onu bişekilde geri gönderir nasılsa bana ...sevimli valla bende hepsini yetiştiremesemde illaki bişeyler çıkıyor hergün yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…