- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.801
günaydın kuzumm.Günaydın @papatyammm
Bilmem ben pazardan almıştım 2takım bu kışı çıkarırgünaydın kuzumm.
arkafonide çocuklar in içlik pijama falan var. onlara bakıyorum alsam mı. oğlumun pijamaları çok küçük geliyor artık.
Kuzu. Annem söyledi evet öyle bişi varmış ama gidip bakmadım annem millet başına yığılmıştı ana baba günüydü almadık biz deditr_lelli real de bardaklar neyin 1 alana 1 bedavaymış hiç uğradın mı bu aralar? biryerde gördüm bugün sonmuş galiba,online kataloglarına baktım göremedim ama.
benim evde hiç çay bardağım kalmadı,toplamda 5 yada 6 tane var hepsi de farklı farklı..misafirlik olanı da kutusundan çıkarmadım yer yok diye.çay bardağı ve işyeri için sürahi almam lazım.bugün akşam üstü gelirim belki
Kuzu. Annem söyledi evet öyle bişi varmış ama gidip bakmadım annem millet başına yığılmıştı ana baba günüydü almadık biz dedi
Ama bilmem kaç liralık alışveriş yapanaymış diye duymuş annem doğrumu bilmiyorum
Maltepe Carrefour'a gidicem bende şimdi oğlusu bekliyorum
Oraya gel oraya
bu arada bakiim dedim de Carrefour da da 2 alana 1 bedava varmış.Kuzu. Annem söyledi evet öyle bişi varmış ama gidip bakmadım annem millet başına yığılmıştı ana baba günüydü almadık biz dedi
Ama bilmem kaç liralık alışveriş yapanaymış diye duymuş annem doğrumu bilmiyorum
Maltepe Carrefour'a gidicem bende şimdi oğlusu bekliyorum
Oraya gel oraya
Hahahahha bırak işi gel koşşş kahve ısmarlıcam sana ehli ehilehilbu arada bakiim dedim de Carrefour da da 2 alana 1 bedava varmış.
Olur cnm nie olmasın Carrefour Real'e yolun düşerse görüşelim cnm
ya e-5 e çıkmaya eriniyorum açıkçası..realden alıp bağlantı yolundan hemen dönüveriyorum. bakalım ayarlayabilirsem işlerimi oraya giderim.bir daha gelişimde de senle görüşürüz olmaz mı?
kız bizim çıkışımız 6.30 erken çıkiim desem en iyi ihtimal 5 oluyor.yine gece yani..Olur cnm nie olmasın Carrefour Real'e yolun düşerse görüşelim cnm
Gündüz gel ama ayarla yarasa gibi gece takılma
Oyyy çalışan kuzukız bizim çıkışımız 6.30 erken çıkiim desem en iyi ihtimal 5 oluyor.yine gece yani..
ancak cumartesi yada işten tamamen kaytardığım bir gün olur..
canım çocuk çabuk büyüyorsa illa kaliteli bişey almana gerek yok.günaydın kuzumm.
arkafonide çocuklar in içlik pijama falan var. onlara bakıyorum alsam mı. oğlumun pijamaları çok küçük geliyor artık.
kızlar dün eltimlerin çocukları da aldık. tarihi bi kafeye gittik sahlep filan içtik.
Orda anladım ki insan birşeyden çocuklar zevk alınca daha çok alıyormuş.
Eşimin 4.5 yaşında olan yiğenlerinin o merdivenlerden çıkarkenki hissettikleri mutluluk kendimizin aldığından daha keyif vericiydi.
O an annemin dedidiğini anladım.
Hani der ya siz yeyince ben yemiş gibi oluyorum diye.
Kimbilir insanın kendi çocuğu olsa ne olur.
Gelirken de eşimle istediğimiz bi yerde durduk ve bime gittik.
Bişey daha anladım ki kadınlar için bir kafeden daha fazla mutluluk veren daha fazla terapi gibi gelen şey bim gezmekmş
ne varsa bu bimde?
bu arada elhamdülillah, bizim yıllardır arabamız yoktu..
Rabbimin nimetlerine binlerce şükür..
Şimdi bime filan gidebiliyoruz artık
Dün LCW da bi kadın bayramdan önce pantolon almış azıcık dikişi atmış getirdi değişcem diye fişi falanda yok elinde
Ama hiç sorun çıkarmadılar
Eşimede kapri almıştık kırmızı boyası krem renge aktı (silmiştik ıslak mendile) ben hiç geri götürmedim fişini attık diye
Akıllandım valla alıyorlarmış geri çok şaşırdım
Bilmiyordum
Ürünlerinin arkalarında durmalarını sevdim
Eşimin kaprisi dışında da hiç bi sorun yaşamadık ürünlerinde
O da biz çok sildik defalarca elma suyu dökülmüştü tatildeydik otelede uzaktık leke kalmasın diye uğraşında renk vermişti
Yıkayınca o renk daha çok vermemişti ama sadece sildiğimiz yerde sorun vardı
Defactoda aynı şekilde yerli malı yurdun malı
kizzzlarrr,her kes birseyler alma derdinde,o lazim bu lazim,biz nasi yapcaz bu birikimi :)Bu arada icime oturan pahali balonlarin parasini kadin verecekti,almaya utandim yaa,hic sevmiyorum bu huyumu,tamam ailedenler,onlarinda iyilikleri gecmistir bana belki,nankorluk yapmayayim,ama iste insan parasiz olunca herseyin,her kurusun hesabini yapiyor.
Bu arada evde lahana sarmamdan sefan lahana var,soyle guzel lezzetli neler yapabilirim,bugun tvde,lahanali boregimsi birsey gordum,bilemedim esim yer mi?ben ne olsa yerimde esim cok yemek seciyor,fikirlerinizi bekliyorum.
Ve evde kahvaltiligimda bitti,esim icin,borek corek birseyler yapayim,hafta sonunda kadar idare edermiyim acaba bilmiyorum,deneyip gorecegiz.