- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- Konu Sahibi karanfilce
- #4.821
.sevimli valla bende hepsini yetiştiremesemde illaki bişeyler çıkıyor hergün yapacak.
Yani ne diyoruz o zaman
"Ne kadar yaparsak o kadar iş var demektir."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.sevimli valla bende hepsini yetiştiremesemde illaki bişeyler çıkıyor hergün yapacak.
Kızlar bana akıl verin yoksa duramıcam ben
Telefonda birbirimize girdik eşimle
Oğlum öğlen okuldan çıkıp servise giderken amcası ve babaannesi gelmiş yanına servisten indirip sevmişler
Oğlum gelip dediği anne hostes abla siz küsmüsünüz diye sordu bana dedi
1-4 senedir nerdesiniz
2-ne dediler ki o kadın onu sorabildi
3- oğlum eşime benzemiyor diye laf sokan kadının şimdi mi torunu oldu
Delircem
Oğlum gelince dışarı çıktık önceden ayarlamıştık dışarı çıkmayı bunu duyunca şok oldum
Nasıl buldular ?
Öğretmeniylemi görüştüler
Ne dediler
Oğluma ne tembihlediler(söylemiyo)
Aklımda bin soruyla eşimi aradım
Senin annen ne konuştuğunu bilmeyen bi kadın. Çocuğuma ne söyledi ? Oradakilere ne söylemiş ki o hostes bunu sormuş beni deli mi ediceksiniz dedim
Kaynımında oğlu o okulda okula başlamış
Tesadüf çıkışda oğlumu görmüşler
Eşimi arayıp servislemi gidiyo diyo sormuşlar tesadüfümüş yani eşim öyle dedi beni arayıp teyit ettiler hatta bilmiyorlardı servisle gittiğini falan dedi
Bu kadının torunu olduğu yeni mi aklına gelmiş
Ben şimdiye kadar oğlumun yanında onları anmadım ne iyisine ne kötüsüne
Ama kadın bildiğiniz gibi biri değil
Edepsizdir
Ayıp falan bilmez
Cocuğumu da doldurur
Beni dahi kötüler
Ne dediki hostes öyle dedi
Allahım ben bu belalardan kurtulamıcakmıyım
Bu sana benzemiyor
Benim kaç tane daha torunum var
Anası huylu
Dediği oğlum şimdimi kıymetli olmuş
Görümcem bana çocuğuma beddualar dolu mesajlar yolladı eşime bunlarmı çocuğumu özledim ayaklarındaki insanlar
Lütfen haladır babannedir demeyin kalbinizi kırarım.
Eşimede o en sevdiği gelinleri bi kaç tane daha doğursun dedim otursun baksın
Akşam biz kesin birbirimize gireriz tutamam ben kendimi
Git dicem ananın yanına gitsin ya gerildim iyice ben yeter bukadar bela
Ciddi yeter
Ben artık dayanamıyorum
Eşimin borcunun bittiğini duymuşlar pislikler
Buraya yazdığımı söyledi iştetr-lelli sakin ol canim,en iyisi ogluna anlatacaksin olan biteni,aslinda neler yaptiklarini,belki o sayede oglun etkilenmez baskasinin ne dediginden.
nasil insanlar,nasil seyler soylemisler oyle,esinin bu olanlardan haberi var miydi,eger yoktuysa baskalari yuzunden ,tartisma,kendinide yipratma.Hicte korkma ,cocugunu etkileyemezler oyle kolay.
Canim,bebek daha dogmadi,annesi sevindi ama :)Royem boşver bir çocuğu sevindirdin o balonlarla hayrın olsun o da lazım.Ben hiç düşünmüyorum böyle şeyleri Allah onu bişekilde geri gönderir nasılsa bana ...sevimli valla bende hepsini yetiştiremesemde illaki bişeyler çıkıyor hergün yapacak.
Canin Kendimden biliyorum,benim ailemde bazi akrabalarimizi sorunlari,olanlari hic bize anlatmadilar,o kadar saf ve temiz buyudukki,ama insanlarin ic yuzunu ogrendiginimde halen cok saftim,ve onlarin bizi sevdigini Hep dusunurduk.ve bunlari yapanlar,kinlerini asilamislar bile.Bazi seyleri gordugumde aileme cok kizdim,kiziyorumda,dostu dusmani tanimak bizimde hakkimizdi.Tabi herseyin en iyisini sen bilirsin.Insallah,cok uzulmeden bu durumdan kurtulursunuz.Buraya yazdığımı söyledi işte
Onu arayıp servislemi gidiyo gözlük takıyormu falan diye sormuşlar
Ben pek inanmıyorum
Eşim idare eder söylemez bana olan biten herşeyi
Kapalı kötüdür
Onlarında sevmediğimi bildiğinden bana konuşmaz onları
Ama kaynanamı yazmakla anlatamam eğer oğlumla vakit geçirirse beni kötüler aklı eriyo tabiki iyiyi kötüyü bilecek yaşta
Ama oğlum için çok erken insan kötülemek,nefret aşılamak ben suan böyle şeylerde oğlumun kafası bulansın istemiyorum
Görceksenizde edebinizle görün
Okul çıkışlarında sanki ben çocuğu saklıyomuşum gibi ne gereği var
Eşim şimdiye kadar bana hiç annem çocuğu görmek istiyo demedi
Dedi de mi yollamadım
Hııııı içim yollamak istemez açık konuşim ama eşimi kırmam bu durumlarda içim istemese söylensem de yollarım ama yok artık
Yemin ederim eşim şimdiye kadar faizlerine toplasam bu kardeşlerinin arkasını toplamak için çok rahat 50,000tl harcamıştır hep savunduğu şey ortak açtık dükkanı olducanım son cümlen aslında herşeyi özetler nitelikte.az çok neden ulaştıkları belli..
bence bununla ilgili eşinle tartışma,o görmüyor mu olan biteni..görüştürmek istemediğini söyle sebeplerini zaten biliyor eşin..ama eşine kızma öyle bir anne babaya,abi ablaya sahip olmak onun suçu değil. eşinle aranı bozma nolur
Eşim telefonda çocuğun yanında konuşma falan diye bağırdıtr_lelli önce bi sakin ol bakalım. Otur düşün ne yapabilirsin. Bence oğluna anlat. Fakat olanı biteni anlat. Duygularını değil. Bence bunu anlayabilecek be dinleyebilecek yaşta. Sonra da Eşinle sakin sakin konuş.
Ve benden sana naçizane tavsiye. Bol dua et. Düşmanlardan zarar görmemek için okunan esmalar var. Onları okuyabilirsin günlük.
Allah yardımcın olsun canım.
Annemde sakin davranCanin Kendimden biliyorum,benim ailemde bazi akrabalarimizi sorunlari,olanlari hic bize anlatmadilar,o kadar saf ve temiz buyudukki,ama insanlarin ic yuzunu ogrendiginimde halen cok saftim,ve onlarin bizi sevdigini Hep dusunurduk.ve bunlari yapanlar,kinlerini asilamislar bile.Bazi seyleri gordugumde aileme cok kizdim,kiziyorumda,dostu dusmani tanimak bizimde hakkimizdi.Tabi herseyin en iyisini sen bilirsin.Insallah,cok uzulmeden bu durumdan kurtulursunuz.
Yemin ederim eşim şimdiye kadar faizlerine toplasam bu kardeşlerinin arkasını toplamak için çok rahat 50,000tl harcamıştır hep savunduğu şey ortak açtık dükkanı oldu
Adı ortaktı yani kaynımın biri hiç ortada yoktu ama ortak malın ortağında eşşek gibi çalışan eşimdi
Adamı kurtardım
Ev açtım
Diğer evin kirasına rahatlayalım dedim bunca sıkıntıya katlandım
Borcunu daha bu ay bitireninde yıllardır
Ama yok yok yok bana rahat yok
Bir de çıkışda oğlumun okuluna gitmek istiyordum iyikide gitmemişim çok pis olay çıkardı
Herkese reklam olurduk
Şimdi çıkışda bir çocuğu babane anane denk gelebilir seçebilir dimi kimse yadırganmaz
Ama bu kadın ne dediki o hostes oğluma bunu sorabildi
O kadınlada konuşucam ne hakla oğluma bunu sorabildi benim özel aile olayım onamı dert olmuş
Üzerinemi vazifeymiş
Çocuğum herseyden habersiz
Konuşsam mı bilmiyorum
Çok kararsızım
Daha çok küçük kafasını böyle şeylerle nasıl bulandırırım
Şimdiye kadar hiç ne amca ne hala ne babane sormadı
Çünkü hiç sevgilerini görmediki
Bemim kaynım görümcem getirdi sevelim diyen insanlardır
Yani sen çocuğu alıcam hazırlıcan evlerine ayaklarına götürmem sevsinler diye
Çocuğu getirmiyorsunuz ki sevelim derlerdi çocuğumu sevin diye evlere servis yapcsktım yani el kadar çocuğu
Ay bunların içinde tımarhaneler olmadığıma seviniyorum
Bence k.v bişi söylemiştir o çenesini tutmazbence senin yavrun daha küçük herşeyi anlatmana gerek yok canım..sadece bazı tatsızlıklar olduğunu anlat ama detaya girme.
bir de hostes mevzusuna pek takılma..şöyle düşün ne zamandır görmüyor kadın torununu öyle bir hasretle koşa koşa sarıldıysa,hostes de görüşmediğinizi tahmin etmiş ve sormuştur oğluna.tahminden ibarettir bence yani
Kızlar bana akıl verin yoksa duramıcam ben
Telefonda birbirimize girdik eşimle
Oğlum öğlen okuldan çıkıp servise giderken amcası ve babaannesi gelmiş yanına servisten indirip sevmişler
Oğlum gelip dediği anne hostes abla siz küsmüsünüz diye sordu bana dedi
1-4 senedir nerdesiniz
2-ne dediler ki o kadın onu sorabildi
3- oğlum eşime benzemiyor diye laf sokan kadının şimdi mi torunu oldu
Delircem
Oğlum gelince dışarı çıktık önceden ayarlamıştık dışarı çıkmayı bunu duyunca şok oldum
Nasıl buldular ?
Öğretmeniylemi görüştüler
Ne dediler
Oğluma ne tembihlediler(söylemiyo)
Aklımda bin soruyla eşimi aradım
Senin annen ne konuştuğunu bilmeyen bi kadın. Çocuğuma ne söyledi ? Oradakilere ne söylemiş ki o hostes bunu sormuş beni deli mi ediceksiniz dedim
Kaynımında oğlu o okulda okula başlamış
Tesadüf çıkışda oğlumu görmüşler
Eşimi arayıp servislemi gidiyo diyo sormuşlar tesadüfümüş yani eşim öyle dedi beni arayıp teyit ettiler hatta bilmiyorlardı servisle gittiğini falan dedi
Bu kadının torunu olduğu yeni mi aklına gelmiş
Ben şimdiye kadar oğlumun yanında onları anmadım ne iyisine ne kötüsüne
Ama kadın bildiğiniz gibi biri değil
Edepsizdir
Ayıp falan bilmez
Cocuğumu da doldurur
Beni dahi kötüler
Ne dediki hostes öyle dedi
Allahım ben bu belalardan kurtulamıcakmıyım
Bu sana benzemiyor
Benim kaç tane daha torunum var
Anası huylu
Dediği oğlum şimdimi kıymetli olmuş
Görümcem bana çocuğuma beddualar dolu mesajlar yolladı eşime bunlarmı çocuğumu özledim ayaklarındaki insanlar
Lütfen haladır babannedir demeyin kalbinizi kırarım.
Eşimede o en sevdiği gelinleri bi kaç tane daha doğursun dedim otursun baksın
Akşam biz kesin birbirimize gireriz tutamam ben kendimi
Git dicem ananın yanına gitsin ya gerildim iyice ben yeter bukadar bela
Ciddi yeter
Ben artık dayanamıyorum
Eşimin borcunun bittiğini duymuşlar pislikler
Konuşamıyoruz eşimle tartışıyoruz sesini yükseltiyogünaydın kızlar
tr_lelli ne yaptın canım. nasılsın.
burada acayip yağmur yağıyor. bugün dersim var. eğer olmasaydı ben yok yapardım bugün okulu. gelmezdim. hava hala karanlık.