Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

[QUOTE="tr_lelli, post: 37913354, member: 193706een kuzu
Guzeliz boyle ya
Herkeslerin kocasi geldi kayboldular bizimkilerin gec geldigi nasil belli[/QUOTE]
Benim bi bugün erken geldi :)
Bana söylemedi de sürpriz yaptı. Korktum kapıyı açınca.
Benimki erken çıkıyo normalde ama yol 2 saat sürüyo.
Bugün merkeze gelmeleri gerekmiş mesaisi dolunca kalmış burada.

Ne diyonuz uleeynn ...Benim koca mâsajımı yapti sıcak su torbamda sırtimda size yazıyorum.bugün bi tava böreği yaptım patates kizarttim helva peynir zeytin çay öyle yedik .öff bıktım yemek yapmaktan.@trlelli kız bende başlıcam senin şu kafa haplarından .Artık sinirleri alınmış çiğköftelik et gibi olmak nistiyorum

merhaba kızlar
yazamasam da ben de takipteyim sizi
karanfilce,royem selamlar size de
Selam poe :)hosgeldin,sen nasilsin.
Bu saat olmus babymi uyutmaya calisiyom,yanindan kalkinca anliyor hemen.Bu arada bizde en son hamileyken gitmistik sinemaya,gecen gun esimle konusmustuk,benim maalesef emanet edicek kimsem yok,olanlarada emenet etmem.Arkamdan hemen cocuguna bakamayan,gezme tozma duskunu ilan ediilirim neme lazim.Olsun kizim yanimda olsunda,gerisi hallolur bisekil:)

Sizinle de sinemaya giderim ama ben eşimle gitmek istiyorum da oğlanı ne yapsak bilmiyorum. @tr_telli sana bıraksam olur mu kuzumu
Ne demek kuzu
Senin kuzuyla benim kuzu yasit Ne eglenirler bir bilsen arkadasida yok zaten seve seve

Gunaydin
Hafta sonu bile su saatte kalkmaya mecburmuyum yaaa
Oglumda uyandi kahvalltiii diyee
Bide sabah uyku uyim dedim bi birakin

Bugun eksikleri halletcem
Bakalim nekadar tutcak

Basla kuzu ama cok agir olmasin
Senin ihtiyacin yok ama
Senin su pozitifliginin ondabiri bende olasaydi herkesle,hersyle basedebilirdim ama ben cok guclu degilim

Ne demek kuzu
Senin kuzuyla benim kuzu yasit Ne eglenirler bir bilsen arkadasida yok zaten seve seve
Ne güzel olurdu ya... Bşz de iki Kazıklı voyvodo otururduk beraber...bir fincan kahve içer, kazıklarınızdan bahsederdik dicem de ne çabuk fikir değiştirdim değil mi. Ben sinemaya gidecektim güya

Ne güzel olurdu ya... Bşz de iki Kazıklı voyvodo otururduk beraber...bir fincan kahve içer, kazıklarınızdan bahsederdik dicem de ne çabuk fikir değiştirdim değil mi. Ben sinemaya gidecektim güya
:)
Sinemayada gidersin yahuuu
Suan beni yiyoo canim sıkılıyo bana yapcak bise bul diyo
Uykum var uyutmuyo
Ahhh bu cocuklarrr

Ayyy dun buna ne guldumm ne guldumm.benim esim laz facede arkadaslari paylasmis banada izletti dun
Biiiipli yeri kınadıgımı bildirmek isitiyorum kufurin her turlusune her yasta karsiyim
Sivesi cok hosuma gitti

:)
Sinemayada gidersin yahuuu
Suan beni yiyoo canim sıkılıyo bana yapcak bise bul diyo
Uykum var uyutmuyo
Ahhh bu cocuklarrr
Benimki ee oyuncakçıya gidelim diye tutturdu. Ay hiç de dıları çıkasım yok. Daha açılmamıştır diye oyalıyorum şu anda.

kız ben sana ne yaptım da bana sarıyorsun,yoksa çok sevdiğinden mi

cute'la biz bir geyik topiğinde karşılaşıyoruz sık sık,ama birbirimize hiç yazmadık acaba ben buraya geldim ondan mı gitti diyorum,çünkü geyik topiğinde de başlarda aktifti ben oraya da katılmaya başlayınca biraz azalttı yazmayı

bizim kına beklediğimden sönük geçti..eşimin kuzeninin kınasıydı,epeydir ona saklıyordum kendimi kopcaktım ama müzik seçimi konusunda biraz zayıf kalmışlar,bir de biri birşey istiyor tam başlıyoruz oynamaya başkası onu beğenmiyor tekrar değişiyor falan filan işte..kızın kınasını da ben yaktım,inşallah bir ömür mutlu olurlar

bugünde hamama gidicez,hepimiz ilk defa böyle birşey yapıcaz,bakalım nasıl geçecek..aranızda hamam kültürü olan varsa tavsiyede bulunabilir mi,ne götürelim yanımıza,orda ne yapmalı vs.vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…