- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.701
aman kuzum alma zaten sen dogumu fılan yap 2-3 ay her turlu gecer
Allah size de tez zamanda borçlarınızı ödeyip tatile gitmeyi nasip etsin inşallah..ooohhh ne güzel valla
evleneli 2,5 sene oldu ama ne balayı nede tatil hiç bişey yapmadık biz
çocuk var mıydı sende kuzum
Esim bugun gelicek
İnan en mantiklisi kasim aralikta alisveris yapmak
Ben gecen sene yine defactodan 109tl mont aldim 1ay sonra 70tllere dustu sok oldum kazigin alasini yedim yani
Ben bile bile ciktim alisverise kuzenim yanimda diye ciktim gerci gezdik hemde
Mesela benim cantacim yakinimda ondan baska yerden almam 20tl cok sık seyler satıyo
Real var yine yakinimda onun magzalarini geziyorum vs
O sebepden beklicem parami saklicam 450tlkadar ayirdim bu seferlikde birikimden ziyade kendime harcicam esim gelince altini ona aldiririm nede olsa
Benim esim hatirlar ben hatirlarimda hediye hep almam
Esim hediye alir (beceremesede aliyo iste)
daha yeni yeni mi istemeye başladın bebekAllah size de tez zamanda borçlarınızı ödeyip tatile gitmeyi nasip etsin inşallah..
benim çocuğum yok ama bu aralar annelik hormonlarından mıdır nedendir bilmem hep çocuk düşünürken buluyorum kendimiRabbim aratmasın inşallah sanırım seninde yok ?
buarada sen istanbulda mısın ? eğer koşu bandını çok istiyorsan anneminkini ödünç vereyim de gör bi yapabiliyor musun,yaparsan alırsın kendine de
bende Ramazandan sonra 5-6 kilo aldım çok kötüyüm buaralar,hareket olsun diye evde müzik açıp oynamaya başladım,şu bayram sonu telaşeleri bitsin akşamları eşime kendimi çıkarttırıcam en az yarım saat yürümek istiyorum.hamile neyin kalırsam diye hazırlıklı olmam lazım
Ben umraniyede hic bise bulamadim yabiz epey yakınız sanırım bende fb tesislerinin orada oturuyorum..bazen real de ucuz şeyler oluyor uğruyorum bende..
ben alışveriş konusunda çok şanslıyım,hep uygun şeyler denk geliyor..her sene sezon sonu alıcam diyorum ama sezon sonu çıkamıyorum yine de Allah bana yardım ediyor sanırım..
epeydir gömlek arıyordum bulamamıştım bayram da sisline da buldum 20 tl
geçen sezon sonu siyah çizme yada bootie alırım dedim alamadım,bayram öncesi ümraniyede kapanan bir mağazada denk geldim deri bootie 70 tl
yine ümraniye de iyi bir mağazadan 30 tl etek,30 ve 40 tl'ye de 2 tane ceket aldım..
görümcem hep senle gezmek lazım der bana,geçen bayramda 15 tl ye bootie tarz vizon ayakkabı denk gelmişti
madem kararlısın bize de güle güle kullan,tez zamanda zayıfla demekten başka birşey düşmezdaha yeni yeni mi istemeye başladın bebek
bende bi anormallik var herhalde
1,5 senedir paraladım kendimi hamile kalayım diye olmayınca da pes ettim artık
tedavi de görmüyorum düşünmüyorum da şuan
ben gaziantepte yaşıyorum.
kararlıyım canım yarın gidip alıcam
alırsam spor yaparım ben
kendimi biliyorum yani
bide öyle 3,5 kilo fazlam yok benim
tamı tamına
15 kilo vermek istiyorum
çalışmalara başladın mı sen kuzum
ben nedense tek gezmeyi daha çok seviyorum..birinin üstüme başıma karışmasından,fikir vermesinden hoşlanmam tabi eşim hariç..o yüzden ya yalnız ya da eşimle çıkarım alışverişe..Ben umraniyede hic bise bulamadim ya
Baya iyi seyler yakalamissin
Bende istiyorum cok gezmek lazim
Salipazarina gidesim var benimde yanima arkadas bulmam lazim annemle gidersem cocuga bakanim yok tek gitsem sıkılırmıym acaba diye dusunuyorum
Realde evt carsida falan indirim oluyo
Reailin pastalari mutis guzel bi ara koca koca pastalari 10tl sattilar dene denemediysen
Sık gidiyorum ben yurume mesafesindeyim
Hadi hayırlısı rabbim aratmadan nasip eder isteyen herkese inşallahmadem kararlısın bize de güle güle kullan,tez zamanda zayıfla demekten başka birşey düşmez
ya ben evlendim evleneli sağlık konusunda çok sıkıntı çektim.evlenir evlenmez ayağımda bir rahatsızlık çıktı,öyle bir ağrıydı ki yürürken falan çok zorlanıyordum.5-6 ay o sıkıntıyla yaşadım sonra onun tedavisine başladım.2 sene ilaç kullandım.önce kendi sağlığımı yerine getireyim sonra bebek diye düşündük hep..şimdi 2 ay oldu ilacı bırakalı ama geçiş aşamasındayız her an ilaca tekrar başlatabilir doktor.sonumuz belli değil yani
hala korunuyorum ama ilaçsız da iyi olduğumu görünce bebek fikri çok sıcak gelmeye başladı,bir de en yakın arkadaşlarımdan birinin yeni bebeği oldu biri de hamile..karar verince Allah bize de aratmaz inşallah
amin inşallah,çok teşekkür ediyorumHadi hayırlısı rabbim aratmadan nasip eder isteyen herkese inşallah
sanada çok geçmiş olsun
ben gelecek yaza tatile gitmeyi çok istiyorum eşim borçlarıda hafifletir o zamana kadar.
sömestr tatilinde de istanbula gidebilsek keşke ama hiç sanmıyorum nedense
kesinlikle öyle çocuk olunca zor oluramin inşallah,çok teşekkür ediyorum
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..iki üç gün önce eşime "beklentilerimi düşük tutuyorum ki ufacık şeylerden de mutlu olabileyim,yüksek beklenti de olunca hep mutsuz oluyorum" diye dert yanmıştım. bunu konuştuğumuzun ertesi günü ben tamamen tatilden ümidimi kesmişken,hem su göreyim hem de spor olsun diye yüzme havuzu bakıyorken bana tatil müjdesini verdi..umarım sizinde hiç beklemediğiniz biranda en kısa zamanda eşiniz böyle sürpriz yapar,yada birlikte karar verirsiniz.ben de daha gidemedim ama çocuk yokken en azından 1 kere başbaşa tatile gitmek lazım diye düşünüyorum ben
kesinlikle öyle çocuk olunca zor olur
aslında en rahat zamanlarımız
ama işte borç harç derken geçiyor yıllar
hakkımızda hayırlısı olsun..
sen çalışmıyordun dimi canım
oo maşallah Allah nice nice 5 yıllar nasip etsin inşallahBu arada biz de yarın 5 yılı doldurcaz inşallah :) unutmuşum iyi mi
amin inşallahStatiscian, inşallah istediğiniz an hayırlı bi evlat verir Rabbim.
Çok beklemeyin daha.
Yaşın kaç?
İnşallah canımyok canım çalışıyorum
tam hatırlamıyorum ama bir söz var ya gençken enerji var para yok,yaşlanınca para oluyor enerji olmuyor diyegerçekten evliliğimizin en güzel yılları borç ödemekle,para sıkıntılarıyla geçiyor..umarım bizim çocuklarımız bizim gibi olmaz
İnşallah canım..amin inşallahbenim gönlümden hep ikiz olsun diye geçiyor ama bakalım Rabbim nasip edecek mi
ben 25 yaşındayım canım,tam zamanı diye düşünüyorum ama diğer tedavim tam anlamıyla bitmeden kafam rahat etmeyecek.dua edin inşallah biter de kafam rahatlar..