- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #2.061
geçen yıl bi öğrencimden 75 krş a alıyordum.Iyi bence
Ben geçen tanesini 60 kuruştan aldim
bugün yemekte ne var kızlar??
benim mantar sote artı pilav
bizimki çorba içmiyor.Ben çorba yaptım sadece
Aşotlu ayran çorbası
sefilleri oynuyoruz
Zaten bu çorba yemek gibi
Ama eşim gelince yumurtalı patates cekti canım dedi
Onu yaptım, azıcık da makarna vardı
Zaten zor şartlar altında yiyoruz
Oğlan bize adrenalinli sofralar sunuyor
güle güle yiyin güle güle giyin.Merhaba kızlar
Bugün fazla para harcadım galiba.
18 tl pazar
20 tl oğlanın arkadaşına doğum günü hediyesi
20 tl lens solusyınu
10 tl yemek
2 tl otopark parası
14 tl çorap
6.15 tl kumbaraya
hadi yaa..başlık değişik olmus sankı ısraf et gıbı algılagıladım ben ısraftan kaçınma sal bosver gıtsın gıbı anladım :)
Konu sahibi degistirir herhalde yaa bende dioru. Hem israf hem birikim nasil olcak bi puf noktasi mi var diye hay ben yhaaaahadi yaa..
evet aslında öyle de algılanıyor hiç farketmemişti sağol. sonu "kaçınmak" olsa olurdu. kendim değiştirebiliyo muyum ki başlığı
Nasil yapiyosunuzBilen biliyodur illaki ama bende yeni öğrendim ve bilmeyenler için tavsiyemdir;
Bildiğiniz market poşeti ve bildiğimiz ucuz cif çelikte harikalar yaratıyo.armatürler,tencere,çaydanlık ne varsa parlattım,tutamadım kendimi. Hayatta almam daha markalı krem temizleyiciymiş,yok Çelik parlatıcı bezmiş....
Nasil yapiyosunuz
Bizede ogretin
4. Sınıfa basladiTr lelli oğlun kaçıcncı sınıf bilmiyorum ama ben ilkokul çocuğunu çok sıkma taraftarı değilim.. Kızım 6. sınıf bu sene ilk defa dersaneye gönderdim. O da kapanacak diye.. test sistemini alsın diye düşündüm.. Ama sosyal faaliyet olarak hep bir yerlere giderler. Satranç, yüzme, voleybol vs.. Çocuk hayal dünyasını zenginleştirmeli, bunun için de canı sıkılmalı diyenlerdenim. Bizm evde internet, tv süreli.. Onun dışında (sitede oturyoruz) sokakta oyun için bir sınır yok..
Bugun denicem bunuCifi döküyosun poşete temizliyosun canım. Yani sünger görevi görüyo ama sünger gibi çizmeden,yormadan..Benim elime dokunuyoduda elime geçirip yaptım. Pas,kir,hatta tencerenin dibindeki karayı bile çıkardı