How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

birikimimle kendime aldığım bilezik:)

ibownick

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
266
156
303
evlenmemize en az 2küsür yıl olmasına rağmen,biraz çeyiz hazırlıklarına başlamıştım ama koyacak yer sıkıntısı ve aldıklarımın modası geçmesin vs diye temel bikaç parça aldıktan sonra para biriktirip kendime altın almaya karar verdim .. hep karşı taraftan beklenmez ve durumumuz el veriyorsa ve tabi ki böyle şeylerden de hoşlanıyorsak neden olmasın dedim ve sonuç.. ben öğrenciyim bunu bi müddet takamıcam ama sonuçta o benimdir :) umarım sizde beğenirsiniz ve evlenmesine yıllar olan arkadaşlara örnek olur :) yorumlarınızı bekliyorum :)
Fotoğraf0260.jpg

Güzelmiş güle güle kullanın keşke 20 şer gramdan 2 tane alsaydınız, kalın olduğu için kullanımı zor olsa gerek. Ha birde sakın evde bırakmayın.

Güzelmiş güle güle kullanın keşke 20 şer gramdan 2 tane alsaydınız, kalın olduğu için kullanımı zor olsa gerek. Ha birde sakın evde bırakmayın.
evet haklısınız :)
o şekilde düşünmüştüm ama buna karar verdik.zaten pek kullanabılecegimi de sanmıyorum

güzelmiş iyi günlerde kullanın.devamıda gelir inşallah

valla bravo birikim yapmışın bileziğinde çok güzelmiş kalınlar tek takınca güzel duruyo

Merhaba canım , bileziğin çok güzel iyi günlerde tak :) Öğrenciyken daha birikim yapabilmen çok güzel

çok güzelmiş bilezik. güle güle kullan canım. ben öğrenciyken ayı zor getiriyordum tebrikler sana :KK48:

Back